Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
7.1.11 11:12

Taky mi to nedre. (jak jste psali, ze dre, malem jsem si kvuli tomu ten kos nekoupila a to bych teda litovala, protoze to je na tom kocarku snad nejlepsi) :)

• Citovat
  • Upravit
9454
7.1.11 11:18

holky ono to samo o sobe nedre…to jen kdyz tam date 10 kg nakupu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.1.11 20:21

Mikitaa: přesně tak, vyreklamuju, určo s tím něco udělají s tím vibrováním a bude zas ok. Takže nová majitelka určo bude spokojená. Mně prostě kočár nevyhovuje, ale spoustě uživatelům ano :wink:
Stejně jste tu fajn, strašně moc rad jsem tu načerpala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.1.11 22:29

Jen pro ty ktere zvazujou jestli koupit urbana nebo 4ridera…ted jsem mela 4ridera v reklamaci kvuli kolecku ktere se mi klepalo pri jizde a dosta jsem jako nahradni podvozek na 4tydny Urbana…no horsi kocarek jsem jeste nevidela..a to jsem ho chtela..no jsem rada,ze jsem si to nechala vymluvit od prodavajici.spatna manipulace,a hooodne velkej rejt,coz je v obchode hodne na prd.Mozna jde jen o zvyk,ale ja jsem rada za 4ridera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.1.11 22:42
mmiška píše:
Jen pro ty ktere zvazujou jestli koupit urbana nebo 4ridera…ted jsem mela 4ridera v reklamaci kvuli kolecku ktere se mi klepalo pri jizde a dosta jsem jako nahradni podvozek na 4tydny Urbana…no horsi kocarek jsem jeste nevidela..a to jsem ho chtela..no jsem rada,ze jsem si to nechala vymluvit od prodavajici.spatna manipulace,a hooodne velkej rejt,coz je v obchode hodne na prd.Mozna jde jen o zvyk,ale ja jsem rada za 4ridera.

Já teda viděla i horší než UR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale je fakt, že to vytáčení mezi regálama je mazec, furt někde něco bourám :roll: :mrgreen: Ale pro tenhle případ už se moc těším na golfky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.1.11 23:03

Taky bych 4rider nedala ani za nic. Měla jsem loni v zimě, jak bylo taky hodně sněhu, půjčený náhradní Urban, když jsem měla 4rider na reklamaci (nefungovala aretace na jednom předním kole, vyměnili mi celou nápravu) a vůbec jsem si na Urbana nezvykla, modlila jsem se, abych už dostala mého zlatého 4ridera. Vůbec mi tedy nevrže. Vrzal jen zezačátku, než jsme ho pořádně promazali a teď už ani moc mazat nemusíme a nevrže. Každá se musí zamyslet, kde bude jezdit víc, jestli v městě a na malých plochách a nebo v terénu. Já jsem z města a navíc jsme bydleli v paneláku a to jsem byla ráda, že se vytočím na místě, jinak bych se z baráku ani nevysoukala. Příležitostně menší terén zvládne i 4rider. Vůbec se mi nelíbí, že se tu do 4rider naváží i ty, které ho v životě neměly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.1.11 23:11

no ja jsem se take modlila at mi uz 4riderika vrati..nemenila bych ho.a taky nevrze.je fakt ze ten Urban byl dost jetej..no preci jen s nim jezdi porad nekdo jinej,ale zletej 4rider.ale musim rict ,ze Urbanu potkavam taky dost a maminky i tatinci vypadaji spokojene :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.1.11 23:14
Bébka píše:
mmiška píše:
Ale je fakt, že to vytáčení mezi regálama je mazec, furt někde něco bourám :roll: :mrgreen: Ale pro tenhle případ už se moc těším na golfky :palec:

Ja jsem samozrejme taky videla horsi :))) nemyslela jsem to tak ze UR je nejhorsi na svete :)))))) uz mas vybrane golfky ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.1.11 23:48

Holky,marné… každá si chránime ten svůj podvozek,na který jsme zvyklí.Já mám UR kupovaný starší a jezdím s ním už skoro dva roky.Jediná vada co se mi stala za tu dobu je že jsem píchla :-)
Ach jo a asi už se s ním budu muset na jaře rozloučit.To bude slz :-( taky te´d řeším golfky.Malá už pěkně šmatla tak uvažuji o Quinny Zapp ty nepolohovaci,jen pro rychlý přesun.Jsou do 20 KG.Nemáte někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.1.11 00:07
Gabrle píše:
Holky,marné… každá si chránime ten svůj podvozek,na který jsme zvyklí.Já mám UR kupovaný starší a jezdím s ním už skoro dva roky.Jediná vada co se mi stala za tu dobu je že jsem píchla :-)
Ach jo a asi už se s ním budu muset na jaře rozloučit.To bude slz :-( taky te´d řeším golfky.Malá už pěkně šmatla tak uvažuji o Quinny Zapp ty nepolohovaci,jen pro rychlý přesun.Jsou do 20 KG.Nemáte někdo zkušenost??

nerikame,ze je zavadny…slo jen o manipulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.1.11 07:15
mmiška píše:
Bébka píše:
mmiška píše:
Ale je fakt, že to vytáčení mezi regálama je mazec, furt někde něco bourám :roll: :mrgreen: Ale pro tenhle případ už se moc těším na golfky :palec:
Ja jsem samozrejme taky videla horsi :))) nemyslela jsem to tak ze UR je nejhorsi na svete :)))))) uz mas vybrane golfky ??

Asi půjdu do těch Cybex golfek. Nechci za to dávat moc peněz, tohle je asi kompromis :think:

Já bych potřebovala podvozky oba - 4R i UR, ale to jaksi nejde, takže jsem musela dát teréňáka, bo na chattě bych asi zapadla :mrgreen: :mrgreen: Ale když lozím po nákupákách, tak 4R závidím, hlavně že se dá táhnout bez zaaretování pozadu :palec:
Přítel s tím není dodneška schopnej vyjet pozadu z úzkýho prostoru, třeba výtahu, tak ho vždycky čapne a vyjede po předních kolech :mrgreen: I já ho někdy takhle surově vytáhnu :roll: Včera jsem se zasekla někde v HM mezi stojanama a nějak jsem nemohla ani tam ani zpátky :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.1.11 19:03

Já jen pokud si přečtete CELOU diskusi, dáte mi za pravdu, že ten, kdo má 4ridera, tak ho měl alespoň jednou na nějaký reklamaci a nebo jezdí s různými závadami. Reklamace Urbanů je minimální. A řekla bych, že v této diskusi nikdo nikoho nepomlouvá, ale každý píše většinou buď své zkušenosti nebo zkušenosti svých blízkých. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.1.11 19:50

kolozubko, to jsi mi dodala trochu nadeje s 4 riderem :dance: ja ho chci v obchode omrknout pristi tyden.. rada bych odskousela oba, UR a 4 rider, jenze UR se zatim v Kanade nebo v USA v kamenem obchode neda sehnat… jenom pres internet a to zase nechci kupovat kocarek bez otestovani nazivo :nevim: Nasli sme ale neco podobnyho UR, znacky Bumble ride - Queen B: velka kola, odpruzeni jedna basen, prostorna korba, kos naspodu velkej, ale kdyz manzel skousel otocit korbicku do proti smeru jizdy, tak klikaci mechanismus nebyl buhvi co :roll: neslo to vubec hladce a navic si tam skripnul prsty, az chudak zaskucel a rikal mi, ze me nechce videt samotnou jak se s tim natahuju…

Ziji v kanadskem Calgary a i kdyz nam tento vikend napadalo snehu pozehnane, jsem si jista, ze 4 rider odhrnutej snih zvladne, kdyz je to mozne u golfek, kterych kolecka jsou nenafukovaci a jen o neco vetsi nez ta od nakupniho voziku :wink: .. Do MHD ho nepotrebuju, vsude jezdim autem, v terenu nemam problem, mam SUV :-D Miminko se ma narodit koncem dubna, takze to bude letni bejby a ja ten kocarek stejne budu vyuzivat na prochazky v okoli, ale hlavne do obchodu. Ze zacatku jen budu potrebovat nasadit autosedacku na podvozek, k tomu nakupni kos ( ten urcite dokoupim ke kocarku ) a jedem…Pozdeji, az se rozhodneme jit do terenu do hor ( priroda je tady nadherna ), tak se maly ponese v popruzich na ramena ( na manzelovi :wink: ), ne v kocarku.

Preji hezky tyden :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.1.11 20:47
A.j.k.a.225 píše:
Já jen pokud si přečtete CELOU diskusi, dáte mi za pravdu, že ten, kdo má 4ridera, tak ho měl alespoň jednou na nějaký reklamaci a nebo jezdí s různými závadami. Reklamace Urbanů je minimální. A řekla bych, že v této diskusi nikdo nikoho nepomlouvá, ale každý píše většinou buď své zkušenosti nebo zkušenosti svých blízkých. :kytka:

Já si nebudu číst CELOU diskusi, já prostě 4rider mám už druhým rokem, takže píšu SVOJE zkušenosti a nepapouškuju donekonečna ty, co tu někdy něco napsaly! Mám také zkušenosti s Urbanem, takže si dovolím SVÉ subjektivní dojmy z tohoto podvozku napsat. Docela mě zaráží, že u Urbana se třeba bere za úplně běžné, že jsou poškrábané poklice kol a že se prodírá nákupní koš, což já osobně bych neakceptovala, takže opravdu nejsem názoru, že Urban je bezporuchový! Prostě já osobně jsem s 4riderem moc spokojená - jezdím hlavně po městě a příležitostně lehký terén a tak ho můžu s klidným svědomím doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.1.11 21:24

Pegalle: A proč chceš právě Mutsy? Jak píšeš, k čemu budeš kočárek potřebovat, určitě bych ti doporučila nějaký lehčí typ. Pokud ti jde o nacvaknutí autosedačky Maxicosi, tak je spoooousta variant. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí