Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rideraskav píše:
prosím o radu barvy kočárku,je to starší kolekce musty cca 2004
http://foto.dama.cz/…8/918865.jpg
Vypadá jako můj LIGHT OLIVE, který se bohužel už nevyrábí. Moooc krásná barva. Ve skutečnosti je teda hezčí než na tom obrázku ![]()
Já bych dala ruku do ohně za to, že je to LIGHT OLIVE. (No, ale raději ne, ať se nepopálím
)
Askav a ty ten kočárek kupuješ nebo prodáváš? Pokud kupuješ, tak pozor, to je starší verze s ještě neotočnou nápravou.
Matoušek2009 píše:
Ahoj,
mám též zcela stejný kočárek jako je Mutsy-jen to jeho polská verze, která je v licenci Mutsy,akorát se jmenuje DEPEMO FX. Je to čtyřkolka s otáčivou nápravou. Kočárek je fakt bezvedný.Nikdy nás nezklamal.Vleze se i do aut, ,která nemají velký úložný prostor.Chlapečka už máme velkého, tak ho prodáváme.Opravdu doporučuji.
Promiň, ale co tu píšeš není pravda. V žádné licenci Mutsy tento kočárek není. Naopak se jedná o černou kopii a Mutsy v minulosti podnikalo několik právních kroků proti tomuto plagiátu. Bohužel asi neúspěšně.
ahoj holky, máte někdo zkušenosti s kočárkama od „tako“? máme jeden vybraný ale nějak se nemůžem dopídit jestli od této značky jsou dobrý nebo k ničemu… díky
Tak to je tedy divné, protože v Brně na výstavě kočárků 2008 jsem si koupila originál Mutsy a podvozek jsem musela 3× reklamovat, až mi nakonec vrátili peníze a sami mi poradili DEPEMO FX, když tak trvám na stejném kočárku nebo podobném. Je úplně stejný, naprosto v ničem se neodlišuje, akorát má jiné logo(Baby smile)a je podstatně LEVNĚJŠÍ!!!.Podvozek je v perfektním stavu doteď a to už něco zažil, kočárek je pořád jako nový.
Mám takový dojem, že máš firmu s kočárky a prodáváš MUTSY a máš strach o jejich prodej. Která maminka by se zaobírala nějakým plagiátorstvím, pokud kočárek plní všechny funkce, jaké plnit má.Maminkám na mateřské jde především o bezpečnost svého dítěte a také peníze. Kočárek Mutsy je 2× dražší než DEPEMO se vším všudy a je zcela stejný.
Toť můj názor.
matousku: to teda se domnivas spatne…tady bude myslim kazdy souhlasit s vyse psanym ze baby smile je napodobenina…vypada sice pekne ale s mutsy to nema nic spolecnyho krom toho vzhledu
polsky vyrobce ![]()
maggie79 píše:
ahoj holky, máte někdo zkušenosti s kočárkama od „tako“? máme jeden vybraný ale nějak se nemůžem dopídit jestli od této značky jsou dobrý nebo k ničemu… díky
spatna diskuze covece…tady se hlasi kocary MUTSY..ale kdyz uz se ptas..TAKO je tezkej jak svina..ale kdyz se ti libi
me treba prijdou hrozny ![]()
já nevím přesně pod čím to tady hledat, promiň. no my jsme ho zkoušeli a přišel mi lehounkej. ale ještě máme čas, tak budem koukat dál. ale díky za radu…
Maggie, ke kočárkům Tako je tu milion diskusí, koukni na toto, snad ti to pomůže: https://www.emimino.cz/hledani/?…
Já osobně s téímto kočárkem zkušenost nemám, ale když jsem v Brně vybírala kočárek a evidentně jsem chtěla nějaký poměrně drahý vhodný do terénu (mluvili jsme o Mutsy, který jsem nakopnec koupila), tak se mě prodejce snažil na Tako přesvědčit, byť je výrazně levnější a pro něj by tak z toho byl menší zisk. Říkal, že to jsou držáky a že na ně nemají reklamace. Ale těžko říct, zda je to pravda - byl to přece jen prodejce a kdo ví, jakou měl motivaci ![]()
díky, já neměla moc času to celý procházet, tak jsem písla na co jsem narazila. i když napoprvý jsem se „trefila“ do úplně jiný diskuze… my jsme z vysočiny tak potřebujem bytelnej
. ale kouknu na to moc díky ![]()
Jestli chceš bytelnej kočár, tak jsi se trefila do správný diskuse! Mutsy je nejlepší kočár do terénu, jaký si dovedeš představit - tedy Urbanrider podvozek. Zvaž, zda není lepší koupit opravdu kvalitní kočárek (třeba z druhé ruky, kdyby se ti zdála cena nového Mutsýka moc vysoká). Určitě je lepší kvalitní kočár byť ojetý, než nějaký horší nový. A navíc s tou cenou Mutsy to není až tak horké - já pořídila celý nový hlubokáč + sporťák s nánožníkem za 14.500 a jsou tu i maminky, které pořídili ještě výhodněji. Chce to vychytat nějaké slevové akce jako třeba nedávno nákupy s Maminkou, kdy byla v Babyparku sleva 25 procent na cokoli, co tam koupíš. Ovšem musela sis vystát frontu asi tak hodinovou. V příloze foto pro inspiraci ![]()
tak naštěstí máme ještě čas, tak můžem pořád pokukovat. je to hrozně těžký, každý je spokojen s něčím jiným, jinej vkus atd… navíc z toho co jsem zatím viděla si nepamatuju skoro nic
. nicméně ještě fakt máme dost času tak budem pokukovat dál. mě vystrašila kámoška, jak dlouho sháněli, tak jsem začla brzo. ale fakt dík za rady, kouknu na ně ![]()