Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
24.1.11 17:57

Já ne, přes zimu je tam fusak, navíc v UR je ta vložka i vnitřek kočárku prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.1.11 18:24

Já jsem taky do hlubokého nepoužívala žádnou vložku. jen fusak, ale v zimě mám matračku trvale obalenou v dece, aby to bylo teplejší a kdyby se náhodou ochladilo, tak ji vytáhnu a použiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.11 18:40

Díky, tak koupíme teda až do sporťáku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.11 18:43

Já mám na matraci (pod prostěradlem) směrem k malému ještě péřovou peřinku (vnitřek do starší zavinovačky)na dvakrát složenou. Ne kvůli teplu, ale kvůli otřesům na nerovných chodnících, případně při cestě v lese mimo cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
25.1.11 14:49

Leni, díky… A myslím že ty adaptery budou pasovat… Takový věci na kočárkách jen tak nemění…

My v korbě taky nic neměly… A do sportaku podložku dávám jen v létě, když je vidět… Ted v zimě má malá pod sebou deku a je ve fusaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 18:47
Alkyna píše:
Leni, díky… A myslím že ty adaptery budou pasovat… Takový věci na kočárkách jen tak nemění…My v korbě taky nic neměly… A do sportaku podložku dávám jen v létě, když je vidět… Ted v zimě má malá pod sebou deku a je ve fusaku…

Jak tam máš danou tu deku? Nějak přichycenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 18:48

Rybko, už máš malou ve sporťáku??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 18:49

Jinak já nakonec objednala tuhle vložku do sporťáku
 http://www.pinkie.cz/…se-dots.html

Na MMB, jak šije ta paní, tak teď má akci 1+1 vložka zdarma, tak kdyžtak jukněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.1.11 18:51
Bébka píše:
http://www.pinkie.cz/…se-dots.htmlNa MMB, jak šije ta paní, tak teď má akci 1+1 vložka zdarma, tak kdyžtak jukněte :wink:

Bebko, tu chci taky, ale bojim se, ze mi to nebude ladit. Jaky mas sportak?

• Citovat
  • Upravit
17984
25.1.11 19:58
Anielkha píše:
Bébka píše:
http://www.pinkie.cz/…se-dots.htmlNa MMB, jak šije ta paní, tak teď má akci 1+1 vložka zdarma, tak kdyžtak jukněte :wink:

Mám active coffee a tašku mám takovou tyrkysovou, tak snad, no, kdyžtak prodám :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 19:59
Anielkha píše:
Bébka píše:

Hele ale na holky, tam maj spoustu krásnejch, určitě víc než těch klučičích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.1.11 20:43

Bébko je moc pěkná ta vložka! K té hnědé to bude pěkný! Prosím tě jsme ve sporťáku od toho pátého měsíce, v té hluboké korbě to fakt nešlo :think: :lol:

Teď uvažuju že koupím nový sporťák, ta černá mě fakt štve, špatně se to čistí, pořád na tom mám fleky, tak byc chtěla jít buď do té fialové a nebo do té co máš ty. Jak se ten Team čistí? Je to v pohodě? Ani nevím jak ten materiál na tom vypadá. Ale Cargo už ne dík, sice je to krásný, ale ta údržba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 20:54
rybkabezvody píše:
Bébko je moc pěkná ta vložka! K té hnědé to bude pěkný! Prosím tě jsme ve sporťáku od toho pátého měsíce, v té hluboké korbě to fakt nešlo :think: :lol:Teď uvažuju že koupím nový sporťák, ta černá mě fakt štve, špatně se to čistí, pořád na tom mám fleky, tak byc chtěla jít buď do té fialové a nebo do té co máš ty. Jak se ten Team čistí? Je to v pohodě? Ani nevím jak ten materiál na tom vypadá. Ale Cargo už ne dík, sice je to krásný, ale ta údržba :roll:

Ten Team nevím, jak se čistí :nevim:
Já mám Active a ještě jsem nečistila, páč je ještě v korbě, takže asi zjistím, až začneme sporťák :mrgreen:

Ta fialová je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.1.11 21:37

Ty máš Adámka vážně ještě v hluboké? 8-o Tý jo, super, tak to jste si docela dost odjezdili :palec: A co je na pohled hezčí, Active nebo Team?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
25.1.11 21:59
rybkabezvody píše:
Ty máš Adámka vážně ještě v hluboké? 8-o Tý jo, super, tak to jste si docela dost odjezdili :palec: A co je na pohled hezčí, Active nebo Team?

On když spí, tak má nožičky trochu skrčený, ale jen trošku a když je se mnou po nákupech, tak věčně jezdí na bříšku, to se mu moc líbí, vydrží tak i několik hodin, tak ve sporťáku už to asi takhle nepůjde, proto ještě hluboká :palec:

Mně se líbí i ten Team, je to hezkej matroš, ale nějak mě prostě uchvátil ten Active, něco mi na tom Teamu vadilo, ale už nevím co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí