Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTo je frajer
To mě by se Sofi vztekla jezdit takhle ![]()
Koukám že Adámek je také „vlasatec“ jak ta naše
![]()
Tak pokud si vzpomeneš tak napiš! Já se nikam nedostanu takže musím spoléhat na to že se trefím, koupím přes net a bude to pěkný ![]()
Rybko,Team se čistí dobře jen vezmu hadr a čistou vodu a vydrhnu to.Zatím jsem nepoužívala žádnou chemii,a to mám sporťák rok a půl.
Dík ![]()
Má rád nákupy po mamince
Se mnou fakt vydrží courat po Chodově či IKEA a vzteká se minimálně, kouká na lidi, světla, věci
Teď už je to fajn, dřív jen řval ![]()
Rybko, asi to nebylo kvůli materiálu, ty se mi líbily oba, jen asi design, nějak se mi líbil víc Active. Nejvíc se mi teda líbil Cargo ten šedivý, ale zase se mi nelíbila ta látka uvnitř, takže boj to byl velkej a na konec teda Active Coffee a jsem spokojená ![]()
No a vlasy ani nekomentuju, je to náš skín ![]()
Holky materiály Team a Active se nijak neliší - jediný rozdíl je v tom, že Team je jednobarevný a v Active je jedna nitka odlišné barvy, v Active Coffe je to myslím černá, ale nejsem si jistá, mám ho v krabici, Team Ocean mám zatím v předsíni ![]()
Koukám Bébko, že tě k Active Coffe taky nejvíc nadchla tyrkysová (viz taška jak píšeš). Já chci asi tyrkysovou i vložku a tašku. Asi vyberu tu kytičkovanou barvu, i když se mi to zdá trochu moc holčičí
Nebo podlehnu a vyberu tu tradičně bleděmodrou s psíkama
Ještě uvidíme!
Gabrle píše:
Rybko,Team se čistí dobře jen vezmu hadr a čistou vodu a vydrhnu to.Zatím jsem nepoužívala žádnou chemii,a to mám sporťák rok a půl.
a jakou máš přesně barvu? Já se právě děsím že když koupíme ten „hnědý“ ( teď přesně nevím jak se jmenuje
) tak to bude to samé v bledě modrém jako ta černá
ale ta fialová je výzva
Nejvíc by se mi teda líbil ten co má Deňulka, ale zase už mám tu puntíkatou vložku na kterou se chodím dívat do skříně
tak jí nechci dát
a k tomu by se nehodila ![]()
Bébko to ti závidím, my jsme v krámě naštvaný, valí očima, ksichtí se a po půl hodině fňuká a to bych řekla že jí geneticky tu zálibu v shopování taky předám
Tak snad bude v létě líp, až bude sedět a pořádně všude vidět ![]()
Tak né v Active Coffe je bílá nitka, černá je v Active Champagne ![]()
minulou sobotu jsem temer mela svuj 4 rider doma… jenze pani prodavacka zrovna nemela na sklade adapter na graco autosedacku, takze jsme nemohli odzkouset, jak to zapasuje
musi to objednat a rovno jsem ji rekla, at mi take objedna nakupni kos, jenze ono to uz nechodi z Ontaria, ale z New Jersey, USA a dava tomu asi 2 tydny
ja uz chci to mutsynatko doma
z barev premejslim nad team navy nebo cargo kaki…
Tak mám doma z toho pinkie tu vložku s bočnicema do sporťáku. Nějak z toho nejsem nadšená, barva je úplně jiná, než na jejich www a asi jsem měla jít do toho potahu, protože to je takový kompaktnější, takhle jak ta vložka končí v sedáku, tak se mi to nějak nelíbí
Navíc ta látka má nějak posunutou barvu a ty hnědý kolečka mají z jedné strany bílý lem
Ach jo, proč zrovna já mám se vším takový „štěstí“ ???
Tak nevím, jestli jim to nepošlu zpátky ![]()
No, je to na h…, když si to člověk nemůže prohlídnout na vlastní oči a vyzkoušet ![]()
Bébka píše:Alkyna píše:Jak tam máš danou tu deku? Nějak přichycenou?
Leni, díky… A myslím že ty adaptery budou pasovat… Takový věci na kočárkách jen tak nemění…My v korbě taky nic neměly… A do sportaku podložku dávám jen v létě, když je vidět… Ted v zimě má malá pod sebou deku a je ve fusaku…
Beb nemám ji nějak přichycenou malé je rok a vystupovat nemá zatím v plánu
navíc když má fusak a nánožník tak by ani nevystoupila ![]()
Jinak my máme Team Brown a na čištění super, když malá ušpiní, tak vemu vlh. ubrousek a je po špíně ![]()
Koš máme taky a všechny maminky nám ho závidí
, když jdem po krámech a já v klidu vše nahážu do něj… ![]()
Alkyna píše:
Jinak my máme Team Brown a na čištění super, když malá ušpiní, tak vemu vlh. ubrousek a je po špíněKoš máme taky a všechny maminky nám ho závidí
, když jdem po krámech a já v klidu vše nahážu do něj…
Alkyna píše:
Jinak my máme Team Brown a na čištění super, když malá ušpiní, tak vemu vlh. ubrousek a je po špíněKoš máme taky a všechny maminky nám ho závidí
, když jdem po krámech a já v klidu vše nahážu do něj…
a jak vypadá po létě ten sporťák, nerudne? Myslím barva, zda drží nebo se šisuje do červena?