Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
28.1.11 14:55

Já bych klidně s pejskem šla i bez děcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 16:48
Mafina5 píše:
Já bych klidně s pejskem šla i bez děcka :-)

No jó, tak to potom budeš mít drahý - to musíš mít obě tašky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.1.11 18:34

Holky a objednáte tu vložku s bočnicema , nebo bez bočnic??? Přemejšlím, že ještě vezmu nějaký dvě z tý akce.
Taky bych chtěla ten držáček na lahve, jak se sucháčem upevní ma rukojeť. Neprodávaj to někde v krámech? DM??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.1.11 21:42
bumbinka píše:
A holky objednávaly jste některá tu tašku? Myslím tenhle typ: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jaká je? A jak drží na madle kočárku?Díky

také už jsem na ní koukala, ale přijde mi to jen tak položené a asi to nebude nic moc stabilního…, aby to neklouzalo, ale má teda pěkný vzory látek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.1.11 22:27
Bébka píše:
Holky a objednáte tu vložku s bočnicema , nebo bez bočnic??? Přemejšlím, že ještě vezmu nějaký dvě z tý akce.
Taky bych chtěla ten držáček na lahve, jak se sucháčem upevní ma rukojeť. Neprodávaj to někde v krámech? DM??? :think:

s BOČNICEMA, někdo tu psal, že se o to dobře opírá hlavička. Ta holka na MMB tam má někde i takovej držáček na lahve, tak by možná šel udělat v barvě vložky. Jinak já kupovala tohle http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool
(manžel vyžadoval něco na pivko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.1.11 22:34
rybkabezvody píše:
Alkyna píše:
Jinak my máme Team Brown a na čištění super, když malá ušpiní, tak vemu vlh. ubrousek a je po špíně :wink:Koš máme taky a všechny maminky nám ho závidí :lol: , když jdem po krámech a já v klidu vše nahážu do něj… :palec:
a jak vypadá po létě ten sporťák, nerudne? Myslím barva, zda drží nebo se šisuje do červena?

Nám se zatím nešisla barvička, ani na korbičce a tu jsme měli na dovče v turecku a barva zatím zůstala stejná :palec:
Uvidíme další léto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.1.11 22:40

My máme bez bočnic. Nestrádáme :lol: A jak už jsem psala podložku střídám i do golfek a v těch si to s bočnicema neumím představit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.1.11 23:31

Alkyno, prosím tě neměla by jsi nějakou fotku toho vašeho kočárku? Jde mi o to že ho budu kupovat přes net a ty jejich profi fotky zkreslují, tak si říkám že mi víc řekne „obyč“ fotka. Děkuju za snahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.1.11 10:56

Ryb žádnou pořádnou fotku jsem nenašla, ale odpo ti můžu nafotit korbičku, at máš představu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
29.1.11 12:30

Ahoj holky :-)

Zavítala jsem do vaší diskuze a moc bych vás chtěla poprosit o radu. Máte některá zkušenost se step-up boardem k Mutsy 4rider? Popřípadě používáte ten originál board nebo nějak jiný? A další věc - vleze se vám board za přídavný koš?

Předem vám moc děkuju za pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.1.11 12:34
Alkyna píše:
Ryb žádnou pořádnou fotku jsem nenašla, ale odpo ti můžu nafotit korbičku, at máš představu…

to by jsi byla moc hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
29.1.11 12:35

Ahoj.
My měli origoš board za UR a krásně se tam vešel i s košem.Myslím že u 4R to bude stejný.
Zkus zalistovat ve fotkách,určitě je to tam od někoho nafocený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.2.11 16:30

Holky potřebuji poradit, vím,že tady asi žádná nemáte Slider,ale třeba to budete vědět. Dneska jsme si byli pro sporťák, hluboké lůžko bude posléze.. Nějak nám neleze do hlavy, když si budu chtít připevnit autosedačku, tak to hluboké lůžko se vezme celé,anebo to bude složitý oddělávání od konstrukce jak u sporťáku, celkem nám to přijde šíleně složitý, myslela jsem,že vyndám celé lůžko nasadím adaptéry, autosedačku. Ale jestli to budu muset pokaždý rozdělávat od konstrukce,tak to je síla. Jak vy to máte u jiných mutsáku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.2.11 21:44

Hm,se sliderem ohužel neporadím,ale jestli tam má sporták složitě nandavací,tak je to blbý,snad aspon korba půjde jen nacvaknout.U žádného jiného mutsíka to není,u těch je i korba i sporták na cvaknutí,takže vyměnit je máš raz dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
3.2.11 10:44
Alkyna píše:
My máme bez bočnic. Nestrádáme :lol: A jak už jsem psala podložku střídám i do golfek a v těch si to s bočnicema neumím představit… :nevim:
Alky prosím Tě jaké máš golfky??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4