Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderpate81 píše:
Hm,se sliderem ohužel neporadím,ale jestli tam má sporták složitě nandavací,tak je to blbý,snad aspon korba půjde jen nacvaknout.U žádného jiného mutsíka to není,u těch je i korba i sporták na cvaknutí,takže vyměnit je máš raz dva
Pate díky, no tak uvidíme,sporťák je mi šumafuk,že jide složitě dávat,hlavně ať ta korba je jednoduchá,hold musím počkat na korbičku až přijde a vyzkoušet ![]()
Holky, tak oficiálně se odhlašuji z klubu, ač nerada. Dneska mi moji krásnou mutsynku i s fukasem Lodger ukardli…zbyl mi je nákupní koš - jestli máte někdo zájem,tak napiště, prodám jej, a nánožník - 1× použitý, barva champagne, kolekce 2010…řvala jsme tak půl hodiny v kuse
Denulenka píše:
Holky, tak oficiálně se odhlašuji z klubu, ač nerada. Dneska mi moji krásnou mutsynku i s fukasem Lodger ukardli…zbyl mi je nákupní koš - jestli máte někdo zájem,tak napiště, prodám jej, a nánožník - 1× použitý, barva champagne, kolekce 2010…řvala jsme tak půl hodiny v kuse
coooooooo? a kde??? To je mi líto ![]()
Danul bože,to je strašné
já bych byla taky na mrtvici.Ach jo a kde a jak se to stalo ![]()
Taky je mi to líto
Tak jestli ti to moc nebude drásat živou ránu, popiš podrobněji, co, jak, kde, kdy, proč..... se to stalo
Tohle byla svého času moje noční můra - že vyndám dítě z kočárku, zajdu k lékaři apod., vrátím se a kočár nikde
Buď ráda, že ukradli kočár a ne dítě! Drsné, ale snad tě to utěší ![]()
to je nám moc líto
, tak snad to u druhého dítka napravíš a zase se k nám vrátíš
![]()
Holky, normálně ho vzali z chodby, my máme prostě v baráku chodbu a pak máme ještě jednu chodbu k bytu a tam nám rok a půl ten kočár stál. V 9 ráno tam byl a v 10 už ne…určitě to měl někdo vytipované.Já ted akorát nevím,,,Luci už chodí,ale samozřejmě neujde 4 km, takže golfky ty mám,ale v mutsynce si vyspávala,což v golfkách moc nenaspí.Navíc jsem do něj vrážela prachy,tunila tašku a koš a fusak,abych jej měla i pro druhé dítě,žádné odřeninky atp a ted tohle.Nechápu ty zrůdy co kradou věci jako, kočárky a invalid vozíky apod.Doufám,že se jim to vrátí.
Denulenka píše:
Danulenko, to je moje nocni mura
hmmm, fakt sileny… je mi to lito.
Jé, tak to je mi taky moc líto
Ale já věřím, že to radost těm lidem přinést nemůže, určitě se jim to nejak vrátí ![]()
Já taky chtěla původně nechávat kočárek před vchodem do bytu, ale nakonec jsem koupila takovou tu průhlednou podložku v Ikea, co se dává pod jezdící židli ke stolu, aby se nepodřela podlaha a na ni stavím kočárek na bílý koberec v předsíni.
Jo holky, my budeme asi ten případ, kdy budu muset dítě dát brzy do sporťáku proto, že v hlubokáči nechce být. Už mi dvakrát venku řval proto, že se nudil. Navečer(když mu nesvítilo slunko do očí a nefoukalo) jsem mu tedy aspoň sundala boudičku, aby viděl stromy v lese a byl spokojený, že má na co koukat. Ale když já ten hlubokáč tak miluju!
A takhle se řehnil na celý kolo, když měl na co koukat ![]()
Denul, tak to je fakt hrozný
Napadlo mě - co když ho bude chtít někdo zpeněžit? Třeba ho někde najdeš v inzerátu
Určitě by sis ho podle těch vytuněných detailů poznala. Já bych toho zloděje roztrhala na cucky ![]()
Jé, Mafino, ten je krásnej
My to máme taky tak, naše malá když se nudí tím, že nic nevidí, tak řve jako lev ![]()
Danulenko, tak to je fakt hrůza. Je mně to moc líto, A.j.k.a. má dobrý tip. Třeba ho ještě najdeš, držím pěsti a pokud se s ním někdo bude prohánět po městě, tak si ho určitě poznáš. Ale jak to pak dokázet??? ![]()
Koš jsem chtěla určitě kupovat, tak pokud ho chceš prodat, zájem bych měla. Ale třeba se k Tobě kočár ještě vrátí. Známé se stalo něco podobného a policajti ho našli pak v nějakém osamělém baráku. Držím pěsti.
Denulenka píše:
Holky, normálně ho vzali z chodby, my máme prostě v baráku chodbu a pak máme ještě jednu chodbu k bytu a tam nám rok a půl ten kočár stál. V 9 ráno tam byl a v 10 už ne…určitě to měl někdo vytipované.Já ted akorát nevím,,,Luci už chodí,ale samozřejmě neujde 4 km, takže golfky ty mám,ale v mutsynce si vyspávala,což v golfkách moc nenaspí.Navíc jsem do něj vrážela prachy,tunila tašku a koš a fusak,abych jej měla i pro druhé dítě,žádné odřeninky atp a ted tohle.Nechápu ty zrůdy co kradou věci jako, kočárky a invalid vozíky apod.Doufám,že se jim to vrátí.
A jakej jsi měla a odkud jsi? Nemáš foto? Třeba ho někdo z nás někde potká. Já bych to nahlásila na policajty (přece jen to pár korun stojí a hlásej se i ukradený kola) a na účtu budeš mít někde to identifikační číslo co každej podvozek má - ne?
A když ho pak někde najdeš, aspoň můžeš prokázat že byl tvůj a ukradenej.
Mimochodem zrovna minulej tejden jsem si k němu koupila zámek na kolo (v baráku je teda za 3 zamčenejma dveřma, ale kdybych ho náhodou musela nechat jinde…)
Holky na policii jsme byla,rozhodně bych jej poznala,kdybych jej viděla, budu babu sledovat a volat 158 a já si jej poznám..jako každá z nás, že jo! Ale prý to funguje tak, že gangy prostě kradou hážou do dodávek a dneska už si jezdí třeba v Olomouci…já jsem z Brna