Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
4.2.11 11:04
pate81 píše:
Hm,se sliderem ohužel neporadím,ale jestli tam má sporták složitě nandavací,tak je to blbý,snad aspon korba půjde jen nacvaknout.U žádného jiného mutsíka to není,u těch je i korba i sporták na cvaknutí,takže vyměnit je máš raz dva :nevim:

Pate díky, no tak uvidíme,sporťák je mi šumafuk,že jide složitě dávat,hlavně ať ta korba je jednoduchá,hold musím počkat na korbičku až přijde a vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.2.11 14:36

Holky, tak oficiálně se odhlašuji z klubu, ač nerada. Dneska mi moji krásnou mutsynku i s fukasem Lodger ukardli…zbyl mi je nákupní koš - jestli máte někdo zájem,tak napiště, prodám jej, a nánožník - 1× použitý, barva champagne, kolekce 2010…řvala jsme tak půl hodiny v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
7.2.11 14:40
Denulenka píše:
Holky, tak oficiálně se odhlašuji z klubu, ač nerada. Dneska mi moji krásnou mutsynku i s fukasem Lodger ukardli…zbyl mi je nákupní koš - jestli máte někdo zájem,tak napiště, prodám jej, a nánožník - 1× použitý, barva champagne, kolekce 2010…řvala jsme tak půl hodiny v kuse

coooooooo? a kde??? To je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.2.11 15:07

Danul bože,to je strašné :cry: :cry: :cry: já bych byla taky na mrtvici.Ach jo a kde a jak se to stalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.2.11 15:11

Taky je mi to líto :cry: Tak jestli ti to moc nebude drásat živou ránu, popiš podrobněji, co, jak, kde, kdy, proč..... se to stalo 8-o Tohle byla svého času moje noční můra - že vyndám dítě z kočárku, zajdu k lékaři apod., vrátím se a kočár nikde :zed: Buď ráda, že ukradli kočár a ne dítě! Drsné, ale snad tě to utěší :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.2.11 15:14

to je nám moc líto :hug: , tak snad to u druhého dítka napravíš a zase se k nám vrátíš :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.2.11 16:20

Holky, normálně ho vzali z chodby, my máme prostě v baráku chodbu a pak máme ještě jednu chodbu k bytu a tam nám rok a půl ten kočár stál. V 9 ráno tam byl a v 10 už ne…určitě to měl někdo vytipované.Já ted akorát nevím,,,Luci už chodí,ale samozřejmě neujde 4 km, takže golfky ty mám,ale v mutsynce si vyspávala,což v golfkách moc nenaspí.Navíc jsem do něj vrážela prachy,tunila tašku a koš a fusak,abych jej měla i pro druhé dítě,žádné odřeninky atp a ted tohle.Nechápu ty zrůdy co kradou věci jako, kočárky a invalid vozíky apod.Doufám,že se jim to vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.2.11 17:32
Denulenka píše:

Danulenko, to je moje nocni mura :srdce: :hug: hmmm, fakt sileny… je mi to lito.

• Citovat
  • Upravit
5352
7.2.11 20:41

Jé, tak to je mi taky moc líto :hug: Ale já věřím, že to radost těm lidem přinést nemůže, určitě se jim to nejak vrátí :cert:
Já taky chtěla původně nechávat kočárek před vchodem do bytu, ale nakonec jsem koupila takovou tu průhlednou podložku v Ikea, co se dává pod jezdící židli ke stolu, aby se nepodřela podlaha a na ni stavím kočárek na bílý koberec v předsíni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.2.11 20:44

Jo holky, my budeme asi ten případ, kdy budu muset dítě dát brzy do sporťáku proto, že v hlubokáči nechce být. Už mi dvakrát venku řval proto, že se nudil. Navečer(když mu nesvítilo slunko do očí a nefoukalo) jsem mu tedy aspoň sundala boudičku, aby viděl stromy v lese a byl spokojený, že má na co koukat. Ale když já ten hlubokáč tak miluju!
A takhle se řehnil na celý kolo, když měl na co koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.2.11 20:47

Denul, tak to je fakt hrozný :cert: Napadlo mě - co když ho bude chtít někdo zpeněžit? Třeba ho někde najdeš v inzerátu :nevim: Určitě by sis ho podle těch vytuněných detailů poznala. Já bych toho zloděje roztrhala na cucky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.2.11 20:51

Jé, Mafino, ten je krásnej :lol: My to máme taky tak, naše malá když se nudí tím, že nic nevidí, tak řve jako lev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.2.11 20:59

Danulenko, tak to je fakt hrůza. Je mně to moc líto, A.j.k.a. má dobrý tip. Třeba ho ještě najdeš, držím pěsti a pokud se s ním někdo bude prohánět po městě, tak si ho určitě poznáš. Ale jak to pak dokázet??? :think:
Koš jsem chtěla určitě kupovat, tak pokud ho chceš prodat, zájem bych měla. Ale třeba se k Tobě kočár ještě vrátí. Známé se stalo něco podobného a policajti ho našli pak v nějakém osamělém baráku. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.2.11 23:00
Denulenka píše:
Holky, normálně ho vzali z chodby, my máme prostě v baráku chodbu a pak máme ještě jednu chodbu k bytu a tam nám rok a půl ten kočár stál. V 9 ráno tam byl a v 10 už ne…určitě to měl někdo vytipované.Já ted akorát nevím,,,Luci už chodí,ale samozřejmě neujde 4 km, takže golfky ty mám,ale v mutsynce si vyspávala,což v golfkách moc nenaspí.Navíc jsem do něj vrážela prachy,tunila tašku a koš a fusak,abych jej měla i pro druhé dítě,žádné odřeninky atp a ted tohle.Nechápu ty zrůdy co kradou věci jako, kočárky a invalid vozíky apod.Doufám,že se jim to vrátí.

A jakej jsi měla a odkud jsi? Nemáš foto? Třeba ho někdo z nás někde potká. Já bych to nahlásila na policajty (přece jen to pár korun stojí a hlásej se i ukradený kola) a na účtu budeš mít někde to identifikační číslo co každej podvozek má - ne?
A když ho pak někde najdeš, aspoň můžeš prokázat že byl tvůj a ukradenej.
Mimochodem zrovna minulej tejden jsem si k němu koupila zámek na kolo (v baráku je teda za 3 zamčenejma dveřma, ale kdybych ho náhodou musela nechat jinde…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 08:58

Holky na policii jsme byla,rozhodně bych jej poznala,kdybych jej viděla, budu babu sledovat a volat 158 a já si jej poznám..jako každá z nás, že jo! Ale prý to funguje tak, že gangy prostě kradou hážou do dodávek a dneska už si jezdí třeba v Olomouci…já jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí