Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
9.2.11 09:44

no ale fuj, ty se rouháš!! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.2.11 10:01

Denulenko já mám x landera XA sporťák,schovávala jsem si ho pro druhé,ale máme teď holku a sporťák mám tm.modrý tak se mi to moc nepozdávalo a chtěla jsem změnu.BYla jsem s ním vcelku spokojená,jen mi u něj vadil nánožník byl hrozně uzký takže tam fusak emitex s ročním dítětem skoro nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 10:22

danu a co uz koupit jen golfky??…my co je mame vicemene mutsynu nepouzivame…

mafi: aha aha…ja hlubokac nemela mutsy…ale u jinych kocaru to jde tak sem toho vyuzila a dotazala se :-) ja to vyuzivala u hlubokyho dost hodne ze sem otacela celou korbu tak proto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.2.11 12:53

Miki a jaks to dělala, žes otáčela korbu? Nějak mi uniká ta výhoda. Leda, že bych měla jistotu, že půjdu jen jedním směrem a tak kvůli větru otočím už doma, ale otáčet korbu venku podle toho jak zafouká nebo jak zasvítí sluníčko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 13:08

mafi: tak mala chtela strasne brzo z kocaru cucet…takze sem mela strechu pryc a jeste byla podlozena polstarem aby videla…no a vyuzivala sem to na slunko…aby ji nesvitilo primo do ksiftiku. mi to prislo jednoduchy…proste vycvaknu otocim pricvaknu…mi prislo pak horsi manipulace s otacenim sportaku teda nez s tou korbickou :mrgreen: i kdyz idealnim resenim je nespis slunecnik…ale tenhle napad me jaksi zpocatku minul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.2.11 14:27

Mikitaa: já už golfky mám, mammas and pappas pulse ale jsou to takové trasořitky, malá bude mít na podzim 2 roky a myslím,že v zimě ještě sporták potřebovat bude.Naví ona je taková pohodlí milující, spala venku i 4 hodinky, což v golfkách nemá šanci při brněnském terénu sem tam kostka, sem tam díra, všude patník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 14:41
Denulenka píše:
Mikitaa: já už golfky mám, mammas and pappas pulse ale jsou to takové trasořitky, malá bude mít na podzim 2 roky a myslím,že v zimě ještě sporták potřebovat bude.Naví ona je taková pohodlí milující, spala venku i 4 hodinky, což v golfkách nemá šanci při brněnském terénu sem tam kostka, sem tam díra, všude patník

no ono asi zalezi na diteti…ja teda nebydlim primo v brne ale v dedinu u brna ale jezdime tam casto…a prave ocenuju vyhody golfek ted strasne moc…jsou lehoucky…skladny…proste parada…i kdyz mutsyna byla milovana tak jako 14 dni mame doma goflky a na mutsynu se nesahlo…ale me spi terka uz jen hodinku pres den a je ji jedno kde…takze tak no. a co teda koupit nejakou jetou mutsynu?? tu prodas urcite pak taky…a asi ji jeste vyuzivate ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.2.11 14:42

Miki s tím slunečníkem to taky není žádná výhra, zase přes něj nevidíš na cestu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 14:43

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… treba takovou? na penize te to vyjde stejne jak nejakej ten novej sprostej kocar :mrgreen: a prodas to pak urcite taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.2.11 14:50

Jo, vždyť zrovna Tracy tu pořídila včera dvojkombinaci po jednom dítěti za 5000 korun!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.2.11 15:52

holky dotaz.Máte ten nákupní košík pod kočárek?ten origoš co je u kočárku je asi hodně maličký že?Koukala jsem,že stojí 1000,–kč :( budu muset asi našetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.2.11 16:14
Tracy píše:
holky dotaz.Máte ten nákupní košík pod kočárek?ten origoš co je u kočárku je asi hodně maličký že?Koukala jsem,že stojí 1000,–kč :( budu muset asi našetřit

Koš mám a opravdu ho využívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.2.11 16:17
TerezaJ píše:
Tracy píše:
Koš mám a opravdu ho využívám :palec:

Kos je na tom kocarku jedna z nejlepsich veci! Rozhodne doporucuju! ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
9454
9.2.11 16:30

jj kos se za ten litr urcite vyplati…nepotrebujes pak ani tasku zadnou .. ja koupila aji tasku a jeste ju nevytahla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
9.2.11 17:37

právě budu muset řešit i tašku tak nevím zda stačí jen ten košík nebo i mám kupovat tu tašku.zase s čím jít např. k dr.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí