Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPoslala jsem manželovi odkaz na tu Carribean a toto se mi vrátilo ![]()
„To tedy máme mnohem hezčí!!! Do takové jedové chýše by kluk ani nevlezl!“
Takže stejně by mi Carribean nepřošla ![]()
no tak ta fialova ta je proste uuuuzasna
jinak ocean je super barvicka…ja ted sehnala ve stejny golfky a sem totalne unesena ![]()
Anielkha píše:
Na fb to daval babypark, nevim, jestli ten link pujde mutsymmch jak jsme tu resili tu Nunu, tak nova kolekce 2011 bude do lehua dalsi vychytavky
takze ja mam golfky jasne
jenže to už není Nuna, vypadá to úplně jinak, mě to dost zklamalo
a spíš bych uvažovala nad tím přešitím co dělá ta paní na MMB
ta petrolejová je krásná ![]()
do růžova? Máš už něco? Vyfotila by jsi to, moc mě zajímá jak to bude vypadat
mám od Pinkie tu podložku s puntíky kde je růžová stuha nahoře a dole a to vypadá na té fialové dobře.
s tím odstínem nevím, zkusím pani napsat pokud Mutsy zná tak snad bude vědět…
rybkabezvody píše:Anielkha píše:
Na fb to daval babypark, nevim, jestli ten link pujde mutsymmch jak jsme tu resili tu Nunu, tak nova kolekce 2011 bude do lehua dalsi vychytavky
takze ja mam golfky jasne
jenže to už není Nuna, vypadá to úplně jinak, mě to dost zklamalo
a spíš bych uvažovala nad tím přešitím co dělá ta paní na MMB
nene, rybko myslim klasicke nuny… uz to mam potvrzene i od babyparku ![]()
edit: mrkni druhy dotaz babypark
já jsem psala přímo výrobci…ale je fakt že neposílali fotky. Takže myslíš že Pepp bude úplně to samé jen polohovací a ten kočárek co představili na FB, takže to je něco jiného?
Sakra, ta petrolejová mě vzala…že jsem nepočkala
ne, jsem spokojená s tou Purple ![]()
rybkabezvody píše:
já jsem psala přímo výrobci…ale je fakt že neposílali fotky. Takže myslíš že Pepp bude úplně to samé jen polohovací a ten kočárek co představili na FB, takže to je něco jiného?
ja uz videla i fotky tech vylepsenych Nun.. je tu na to diskuze
jedna maminka ho dostala omylem a nafotila to tam ![]()
jop, ty nove se jmenuji Ivvy a nikde jeste nejsou (ani na strankach nuna.eu
Anielkho, kde to na té stránce vidíš? Já na FB nechodím, takže se špatně orientuji…
rybkabezvody píše:
Anielkho, kde to na té stránce vidíš? Já na FB nechodím, takže se špatně orientuji…
Informace od babyparku: Babypark.cz Slyšte, slyšte! Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík. Dostupnost: polovina března vínová, lékořice a béžová. Začátek května: žlutá a černá.
Babypark.cz Předobjednávky prozatím nebereme. Čekáme na finální určení ceny a hlavně na nové obrázky. Očekáváme, že předobjednávky by mohly být počátkem března.

v tehle diskuzi je toho vic https://www.emimino.cz/…buggy-42595/
taky nevim kde to tam hledat…ja co sem videla nekde obrazek polohovaci nuny tak se mi ten kocar uz vubec nelibil…to nevypadalo uz vubec pekne…tak jestli maji jeste neco novejsiho co vypada porad stejne a ma i polohovani tak chcu videt ![]()
jo, tak to je přesně to co se mi líbilo, bezvadný ![]()
ta nová - co je kombinovaná s hlubokáčem a sedajdou ( IVVy ) tak ta se mi nelíbila, ale tohle je super! Ta skořicová barvička by mohla být parádní. Doufejme že ta cena nebude přepálená ![]()
rybkabezvody píše:
jo, tak to je přesně to co se mi líbilo, bezvadnýta nová - co je kombinovaná s hlubokáčem a sedajdou ( IVVy ) tak ta se mi nelíbila, ale tohle je super! Ta skořicová barvička by mohla být parádní. Doufejme že ta cena nebude přepálená
to jsem nekopirovala, cena se predpoklada stejna ![]()
omlouvam se za OT ![]()
se zaujetím vás tu čtu,zatím se teda moc neorientuju v názvech apod
,ale časem se to snad zlepší.Zítra už možná budu mít Mutsíka doma,záleží jak to paní dneska vyjde na poštu,bude to posílat jako obchodní balík a ten je do druhého dne ![]()
ještě se zeptám,pláštěnku na sporťák máte všechny originál mutsy nebo sedí i nějaká uni?A podložku do sporťáku máte z MMB?Musí být šitá speciálně pro mutsy nebo tam pasuje každá?Určo chci s bočnicemi
pláštěnku mám origo, ač je to velký krám, tak je super. Škoda že jsou tak drahé, ale dají se sehnat na MMB téměř za půlku (kolem těch 600,– )
Tak až ti zítra dorazí určitě se pochlub! ![]()
Já nad tou pláštěnkou furt dumám, ale pravda za tu origoš se mi prachy nechtějí vyhazovat. Asi koupím nějakou neorigo. Za celou dobu, co jezdím s hlubokáčem jsme pořádně zmokli jednou, tak kvůli takové frekvenci přece neutratím dvanáct stovek za pláštěnku ![]()