Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderholky já si včera udělala radost a koupila nový sporťák
v barvě Purple, tedy Team a jsem z toho nadšená! je to úplně něco jiného než Cargo
![]()
Až budeme mít vyfoceno určitě sem hodím fotečku jak vypadá krásně na sluníčku ![]()
Také plánuji nákup slunečníku, ale tisícovka za origo mi přijde děsně přepálená. V Pompu ( hračky ) mají za necelé tři stovky slunečníky, co jsem viděla tak u nás mají bílou, černou a tmavě modrou barvu.
Stříška se mi strašně líbí ta Safety, ale uvidíme jak moc to bude potřeba ![]()
Nánožník - já ho prodala i s Cargem
a jsem ráda, většinou jsem stejně používala pláštěnku když sněží a když ne tak origo nánožník mi nepřijde že by ochránil před větrem, jinak v Babyparku mají teď výprodej nánožníku za směšných 199,– Kč ( kolekce 2008 - takže asi nebudou všechny barvy, ale černý snad ano )
RYBKO gratuluji k výběru barvičky, my máme tu samou a jsme moooc spokojený
Jen doufám, že nám na tom sluníčko nebude moc blednout, některý tmavší barvy to dělají
Tak uvidíme ![]()
děkuji
snad ne
měli jsme tu předchozí černou, kupovala jsem jí jako použitou a a ta vyšisovaná nebyla, naopak hlubokáč jsme měli grey a ten ten šíslej byl až kam ![]()
jsem jak pitomec, chodím se na kočárek koukat na chodbu
a už vymýšlím čím ho ještě vylepšit ![]()
Jinak mě docela mile překvapil ten průhled ve stříšce, u toho původního jsme měli tvrdý plast který prasknul a tak jsme ho za nemalé peníze dali vymenit a tohle se zdá že ani praskat nebude ![]()
Ajko,ta fialové je moc pěkná, dobře jsme si vybrali…
![]()
AdélaF. píše:
Holky, co si myslíte o tomto nánožníku? Je výrazně vyšší než origoš nebo emitex?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Adél-ten yypadá skvěle
nemít bohužel nanicovatej origoš,šla bych do něj
RYBKO, četla jsem na týhle diskusi (stranu nevim
), že u těch novějších typů ty stříšky nepraskají, že už je vyrábějí z jiných materiálů ![]()
Rybko, máš holku nebo kluka? Podle mě se k tý fialový hodí většina barviček, takže bych do něj posadila holku i kluka ![]()
P.S. Až tě teda napadne, čím ho vylepšit, sem s tím
![]()
máme holku, ale pokud bude druhé kluk, tak se určitě za fialovou stydět nemusí ![]()
koukala jsem na toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jestli by se ta fialová podobala, tak bych z toho nechala ušít držák na lahvičku ( paní vypadá šikovná, vyšívá asi i znaky kočárů, třeba by se jí tam povedlo udělat eMko ) a pro sebe malou kapsičku na madlo na peněženku, mobil a menší ubrousky… ![]()
A.j.k.a.225 píše:
Podle mě se k tý fialový hodí většina barviček, takže bych do něj posadila holku i kluka
P.S. Až tě teda napadne, čím ho vylepšit, sem s tím![]()
máme červený fusak
ale ten nedám, pošívala mi ho tchýně a je naprosto dokonalej, takže je teď jako papouch, ale co…
![]()
Tady je vidět, jakou dělá Mutsy chybu, že stahuje ty zajímavé barvy a dělá takové ty univerzální - černé, šedé, hnědé nebo béžové. Já na hlubokou korbu složitě sháněla team Ocean a jako sporťák nakonec musela zvolit Active Coffe, protože mi to z té tragédie vyšlo jako nejlepší řešení, ale raději bych taky nějakou zajímavou barvičku. Fialovou ale ne, to by si někdo myslel, že jsem ujetí: Fialkovi a Fialovej kočárek ![]()
Mafino oni už nedělají Ocean ve sporťáku?
Fialkovi ![]()
v březnu má být nová kolekce…tak třeba se vytáhnou a překvapí ![]()
MAFI, to by bylo hustý k vašemu jménu ![]()
RYBKO, myslím, že ta fialková v nabídce té paní je o dost světlejší, ale třeba to nebude vypadat špatně
Já jsem zase ulítlá na růžovou ve všech odstínech a tak ladím do růžova ![]()
Viděla jsem ukázku nový kolekce (už ani nevim kde) a je tam taková docela pěkná tmavě petrolejová, ale řekla bych, že tam zase nějaký veselý koukavý barvičky nebudou ![]()
Na fb to daval babypark, nevim, jestli ten link pujde mutsy
mmch jak jsme tu resili tu Nunu, tak nova kolekce 2011 bude do lehu
a dalsi vychytavky
takze ja mam golfky jasne ![]()
Ocean už se ndělá vůbec ani hluboká ani sporťák - já sehnala hlubokáč ve výprodeji
Sháněla jsem to po kamenných obchodech a nikde už to neměli a pak jsem na netu našla hlubokáč se slunečníkem ve výprodeji za 2500 nový
takže jsem měla co jsem chtěla a ještě skoro zadara
Ale na sporťák jsem tu barvu nechtěla. Nějaká holka, co to tu měla, říkala, že je na tom hned všechno vidět. Přece jen je to docela světlá barva. Takže jsem chtěla nějakou sytou barvu Třeba Colleague Steel byla krásná), ale holt nic nebylo, tak jsem vzala Active Coffee, přece jen u toho sporťáku to tak nevadí, protože ten se dá vyšperkovat doplňkama, kdežto hlubokáč se mi víc líbí když je to zářivá barvička a ne takové to Uho ![]()
I
Mutsy Carribean. Už lituju, že jsme nepočkali a koupili v akci Active Coffeee. Ale i ta se mi samozřejmě líbí.