Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderno právě a já ještě inval.důchod ..po těžké borelce, bolesti zad :-/ noh :-/
no nevím jak to budu dělat, je to špatný, ale řešit to něják musím ..co nadělám… ![]()
madrianova píše:
no právě a já ještě inval.důchod ..po těžké borelce, bolesti zad :-/ noh :-/
no nevím jak to budu dělat, je to špatný, ale řešit to něják musím ..co nadělám…
Tak zamknout podvozek a alespoň korbičku vynést ![]()
a co koupit nějaké lehké golfky s vložnou taškou? Třeba Cybex, ty nemají úplně malé kolečka a jsou docela lehké a nebo potom bych se jukla třeba i po Maclarenech, ale ty už ty menší kolečka mají, takže to asi moc do terénu nebude…
Já jsem teda jednou táhla kočár s vajíčkem do 4. patra a už ne díky, to ho raději nechám ve sklepě, přece jen, podvozek nějakých 12 kilo, nástavba, dítě…
a nebo jak píše Bébka, podvozek nechávat zamčený a nástavbu brát sebou, aspoň u toho hlubokáče ze začátku, než budeš mít fyzičku
![]()
madrianova píše:
my nemáme výtah..II patro bez výtahu, ještě to nemám vyřešené právě chjjoo…ženský mají kočárek upevněnej ke schodišti dole /krádež velmi možná, bohužel/ nebo kočárkárna dole ve sklepě /troje dveře ke kočárkárně - architekt nebyl ženská
mám třetí patro bez výtahu, ale zařídila jsem si dole kočárkárnu - taky troje zamčený dveře (a zámek jsem tam dávala já - čím víc zamčenejch dveří tím líp)
Koukám, že už holky napsaly snad vše ![]()
Jen bych doplnila - přehazovací rukojeť jsem původně traky chtěla, ale ustoupila jsem od toho a jsem ráda. Kdybych ji měla, použila bych za čtyři měsíce asi tak dvakrát. Přehazovat korbu je blbost - venku bych to nedělala. Zkrrátka nepřehazuju nic a nechybí mi to! Denně během těch čtyř měsíců se těším čistým designem podvozku (jsem na to úchylná proto mám Mutsy - změť trubek jako je třeba u Jané Slalom by mě zabila) a jen dvakrát jsem si řekla, že v takovéhle situaci, by se dala přehodit ta rukojeť. Ale vždy jen na pár minut. Ono člověk většinou nejde deset kilometrů stejným směrem, aby mu neustále foukalo do boudičky nebo svítilo… Jak naspaly holky lze to vyřešit mnohem elegantněji - třeba sluneční clonou nebo pláštěnkou. Ale jak říkám, kazit si dojem z kočárku jen pro dva dny během čtyř měsíců ![]()
Do terénu jedine podvozek Urbanrider a pokud ti jde o houpání tak opravdu jen tento podvozek. 4Rider moc nehoupe a ani není moc do terénu (tedy samozřejmě ve srovnání s Urbanem). Jinak pokud nemáš znalost toho, jakl jezdí v terénu Urbanrider, tak ti 4Rider bude do terénu připadat jako jakýkoli jiný kočár se velkými přžžedními otočnými koly.
Do lehu jde minimum kočárků a hlavně u sporťáku úplný leh nevyužiješ (alespoň já ne). Moje dítě asi půjde brzdy do sporťáku ne proto, že by se do korby nevešlo, ale proto že v korbě řve, že tam nic nevidí. Ve sporťáku, kdyby byl do úplného lehu, tak bych si v tomto případě nepomohla
Neviděl by taky nic
Ten leh tak jak ho má Mutsy, je nadstandardně rovný - málo který kočár to do tak velkého úhlu má. Pokud trváš na úplně rovném lehu, tak budeˇš musetz zvolit některý z neskladných kočárků s klasickýkm podvozkem (ale vozit je je opruz jak tu už holky napsaly) nebo si připlatit třeba za Teutonii.
mandri: ono ta prehazovaci rukojet je fajn…ale dle me to neni nezbytne nutny…me treba v hluboky strasne chybelo polohovani…nekdo ani nevi ze to kocary maji a taky zije…pro me nakonec bylo nejdulezitejsi aby se dobre ridil..mel dost vysoko madlo pac sem vysoka a projel terenem. to plne splnil mutsy UR…ale dosla sem na nej az na sportak…predtim sem mela firkon…je super jen mel nizko madlo a musela sem se hrbit…ale jinak super hlubokej kocar…velika korba…dobre ovladatelnej…prehazovaci rukojet…polohovani zadicek…ale mela sem starsi…treba ted novej verano ma i madlo vysoko…jako do hlubokyho bych do nej sla. u mutsyny hluboky mi vadi ze nedrzi ta korba…nebo ze drzi jen v jednom miste. ale to uz je o tom co ti vyhovuje. mela sem i patron…to bylo hrozny. a juniors…ten byl dobrej ale malo terenni. no a se sportakem mutsy UR jsem vice nez spokojena…pak se mi libila jeste mura ale je moc tezka. a jeste teda delaji polaci napodobeniny…depemo a baby smile…vypada jak mutsy jen je polska…ale nevidela jsem na zivo…
je fakt ze mutsy je kvalitni jak svina…co uz sme mu vsechno provedli a porad drzi…to u ostatnich kocaru moc nehrozi…kamoska ma casual a reklamuje kudy chodi ![]()
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody ![]()
Ta Mura je moc letní (jak to říct) Zkrátka Italskej kočárek, kde se předpokládá, že většinu roku bude jezdit po pláži. Boudička na nic, v zimě chudáci děti.
mikitaa píše:
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody
no, to jo, ale u těch starších korbiček! Já to také u toho černého neměla, ale u té nové Purple ho tam mám
to jsem si pomohla
![]()
rybkabezvody píše:mikitaa píše:no, to jo, ale u těch starších korbiček! Já to také u toho černého neměla, ale u té nové Purple ho tam mám
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody![]()
![]()
![]()
to jsem si pomohla
![]()
fakt? no tak to je super, poněvadž já mám starší! ![]()
mooch píše:rybkabezvody píše:fakt? no tak to je super, poněvadž já mám starší!mikitaa píše:no, to jo, ale u těch starších korbiček! Já to také u toho černého neměla, ale u té nové Purple ho tam mám
jo a ted nevim holky kdo psal o tom schodu…ja to snad pujdu vyfotit…kdyz dam sportak do lehu tak je tam naprosta rovina..zadny schody![]()
![]()
![]()
to jsem si pomohla
![]()
jeee holky pardon…to nebylo do teto diskuze
…ale tak mate novy boticky nooo ![]()
mikitaa píše:
jeee holky pardon…to nebylo do teto diskuze…ale tak mate novy boticky nooo
jsem si rikala, ale hrozne ji to slusi
cela je super ohakla ![]()