Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, jak je to s tím košem, když máte sporťák proti směru jízdy a máte nánožník? Jde to tam dát??Nemá pak dítě fusák v koši? ![]()
Bébko jde tam košík dát, ale špatně se do něj dostává
já ho teď vůbec nevozím ![]()
s tím nínožníkem - také mi byl vidět fusak, s tím nic nenaděláš ![]()
Tracy - tu hlubokou korbu máš starší, je to na polohování, nemusíš to vůbec upravovat, já to tam měla také a nic jsem s tím nedělala.
Na skládání toho podvozku, musíš rychle zatáhnout za ten váleček a s trochou razance zastrčit madlo. Kdyby ti to nešlo, tak jak jsou na podovzku na boku dole ty plastové podelné zarážky, tak je tam na nich zevnitř dirka, ta když se zamáčkne ( na obou stranách ) tak to složíš jednoduše, ale praktické to moc není ![]()
Holky, jak jste se tu ptaly…
Tak snad jsem pomohla…
DĚKUJI VÁM VŠEM, DĚKUJI. JSTE PROSTĚ UŽASNÝ. POVEDLO SE MI TO.
![]()
Mafi moc dík,jsi zlatá,teď už vím vše!
Zkusila jsem ten kočár složit dle vašeho popisu a v pohodě,teď ho můžu složit i s tou korbou díky Mafi
na tu lžíci Ikea se teda podívám a pak mi musíš pořádně popsat kdes ji tam dala teda.Ona se mi nesloží ta bouda celá,ale jak ji chci mít rovně tak to natáhnu a pak jak jedu tak se to pomaloučku sune a je to mírně stáhnuté a když fouká vítr tak mi to vadí.To zkusím pak vyfotit jak to mám jo?Odpolko konečně to pofotím ten kočár
Mafi to je ona? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… prosím napiš mi kde jsi ji tam dávala do té boudy ![]()
Tracy, mám stejný problém. Se seeunutou boudičkou jezdím skoro 9 měsíců, ze začátku mě to štvalo,a le zvykla jsem si. Malá to naštěstí přežila bez nemoci. A na tip se lžičkou od Mafiny jsem zvědavá. ![]()
Nevíte, jestli může nastat stejný problém i u sporťáku?
Adél tak koukám,že to dělají všechny ty starší korby
a u sporťáku to snad dělat nebude.Tam jsem koukala,že je to řešeno uplně jinak,po bocích čuplíky a jde to stáhnout až po jejich zmáčknutí.Tohle měli udělat i na těch korbách.
Tracy tu lžíci jsem tam dávala jen doma, když kočárek nebyl používán, aby se jako ta boudička vypnula a pak trochu líp držela. Ale jak říkám, venku jsem to nezkoušela, protože jsem kočárek prodala dřív, než jsem s ním vyjela ven a koupila nový. Na ven to samo použít nejde, neb tam máš dítě
Já to prostě dala do boudičky doma, když kočárek stál (třeba přes noc) a boudička pak nebyla tak pomačkaná a držela jako líp nahoře, ale zda by to pomohlo i proti sesouvání za jízdy, to nevím
Ale za tu dvacku, nebo kolik stojí ta lžíce, ta naděje určitě stojí
Měla jsem tu lžíci tou horní stranou, která patří do ruky zaháknutou o výztuž boudičky na kraji a tu dolní část jsem měla opřenou o zadní dolní část korbičky (pod boudou, nebo jako pod hlavičkou miminka). Měla jsem v tom, tedy ještě fusak a krásně to drželo a boudička byla vyplá a líp pak držela i když v tom ta lžíce nebyla. Ale fakt nevím, jestli by to pomohlo i na to sesouvání ![]()
Kdybych si ho nechala, přřemýšlela jsem, že bych si nechala udělat nějaké výztuže, které by se nějak jednoduše upevnily mezi jednotlivé výztuže boudičky. Určitě by něco takového šlo nechat pořídit - nějaký ohnutý plechový pásek, který by se jednoduše zaháknul za ty výztuže a venku by šel jednoduše oddělat, kdybys potřebovala boudičku sundat. Ale nakonec jsem koupila kočárek nový, takže jsem to neřešila…
Mafi, ty jsi ale koumák, to mě vůbec nenapadlo nechat si udělat výztuže. ![]()
aha tak to bychom se lžící jezdit venku nemohli
no já zkusím něco s chlapem vymyslet a když tak to hold ten půl rok max. vydržíme,aspoň že už bude pomalu zima končit v tom létě to tak nevadí
mutsy korbicka je narozdil od teutonie a x landeru prostorna, dite mi v korbicce vydrzelo 7,5mesice,vic ne, protoze uz se zvedala a tocila a bala jsem se,ze vypadne.Ne proto,ze by se tam nevlezla a to nemam zadneho drobecka.
Ahojky, chtěla jsem se poptat jak jste spokojené s podvozkem urban rider…? tady čtu jen samou chválu ![]()
Mimi se nám narodí v červnu, tak si říkám jak dlouho nám vydrží korbička… ![]()
saru píše:
Ahojky, chtěla jsem se poptat jak jste spokojené s podvozkem urban rider…? tady čtu jen samou chválu
Mimi se nám narodí v červnu, tak si říkám jak dlouho nám vydrží korbička…
Ahoj, já mám taky červnové mimi, tedy z roku 2010 a jezdím s korbičkou ještě teď, i ve fusaku. Má 71 cm.