Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
17.2.11 23:01

Tracy krásný kočárek, gratuluju! A já mám pláštěnku v igelitce narvanou v té kapisčce v dolním košíku (vejde se tam docela), aby ti tam nedělala takovej bordel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.2.11 08:34
kolozubka píše:
pegalle píše:
kolozubka píše:
„Prostě já osobně jsem s 4riderem moc spokojená - jezdím hlavně po městě a příležitostně lehký terén a tak ho můžu s klidným svědomím doporučit.“
Konecne ho mam taky doma :palec: - prave jsem se stala cerstvou majitelkou Mutsy 4 Rider v cargo kaki barvicce :-D . Plus jsem dokupovala Graco adapter na autosedacku a nakupni kos. Fun seat pozdeji :dance: .
Přeju, aby se vám pěkně drandilo a byla jsi moc spokojená. Já se asi budu na jaře s Mutsynou muset rozloučit, ale vůbec se mi nechce. :cry:

co to? Malá už nechce jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.2.11 12:29
rybkabezvody píše:
kolozubka píše:
pegalle píše:
kolozubka píše:
„Prostě já osobně jsem s 4riderem moc spokojená - jezdím hlavně po městě a příležitostně lehký terén a tak ho můžu s klidným svědomím doporučit.“
Konecne ho mam taky doma :palec: - prave jsem se stala cerstvou majitelkou Mutsy 4 Rider v cargo kaki barvicce :-D . Plus jsem dokupovala Graco adapter na autosedacku a nakupni kos. Fun seat pozdeji :dance: .
Přeju, aby se vám pěkně drandilo a byla jsi moc spokojená. Já se asi budu na jaře s Mutsynou muset rozloučit, ale vůbec se mi nechce. :cry:

Na to naše popojíždění už budou stačit golfky. Do konce zimy nechám ještě Mutsynu, kdyby byl sníh, tak se s golfkama nechytám a pak už vystačíme s golfkama. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.2.11 13:36

Taky už uvažuju,že se mutsynky zbavím :cry:
Chodíme už povětšinou pěšky a už tu překáží.

Jediné co mě ještě drží je,že v létě jedem na hory a s golfkama to tam fakt nejde.Vloni sme s mutsýkem prochodili celý Krkonoše a zvládal to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 13:38

Jé, holky, kdo tu zbude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.2.11 13:40
Mafina5 píše:
Jé, holky, kdo tu zbude?

Budou nové ;).
Tedy já jsem se už párkrát psala, Mutsíka mám jako sporťák, ale od léta syn v kočárku nejel, kočárek je „po miminka“, hlásí… Ale od července ho hodlám zase větrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.2.11 13:54

Maf ahoj :mavam:

neboj,já určitě budu chodit i když už mutsýk nebude.
Je to závislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.2.11 14:55

no holky u nas uz se mutsyna taky moc nechyta…terka lita jak dabel a do kocaru tady po dedine uz nechce vubec…a kdyz jedem do brna tak beru jen golfky…ale jeste nedam…v lete na brusle a tak se bude jeste hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
18.2.11 15:06

Mafi díky,jo já tam tu pláštěnku jen tak hodila,ještě jsem neměla čas to moc zkoumat kde co :lol:

dneska mi přišel ten nákupní košík,teda ten je veliký!Jak se malá vzbudí z kočáru tak ho tam zkusím připevnit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 15:48

Tracy to je jasný. To byl fór :-)
A co sporťák, kdy se nám s ním pochlubíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 15:53

Holky, náš nový obleček na jaro do sporťáku Active Coffee. Co říkáte, bude se hodit? Jen aby malej z něho dřív nevyrostl, než budeme jezdit bez fusaku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.11 15:57

Muj mutsik ;) ja se hrozne tesim na sportak, jen doufam, ze nebudu zklamana…

• Citovat
  • Upravit
275
18.2.11 17:09
kolozubka píše:
rybkabezvody píše:
kolozubka píše:
Na to naše popojíždění už budou stačit golfky. Do konce zimy nechám ještě Mutsynu, kdyby byl sníh, tak se s golfkama nechytám a pak už vystačíme s golfkama. :cry:

Jeee, moc dekuju, holky :hug: Ja si to uz tak netrpelive predstavuji, jak pujdu nakupovat s kocarkem a „tancit“ s nim mezi regalama :mrgreen: tuhle jsem znovu videla jednu maminku nakupovat - jelikoz je v Kanade zakazane davat autosedacky s miminkami do nakupnich voziku - tak v jedne ruce autosedacka s miminkem, maminka vahou naklonena na jednu stranu a v druhe ruce plny nakupni kos.. :-? Uz otravuji manzela, ze dam do kocarku panenku a pujdu na generalku, hahaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.2.11 18:47

Pegalle to s těma autosedačkama je kvůli bezpečnosti??? :roll: To je blbý, já to taky tak občas dělala :palec:

Maf, ten už je velikej!!! :palec:
Si pamatuju,jak jsi byla ještě těhu :mrgreen:

Já tady asi ještě chvíli budu :wink: Sice se na léto těším na ty golfky, ale bez sporťáku to ještě dlouho nepůjde :-D A pak snad ještě za pár let znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 20:15

To jsme rádi Bébko, že tě ani pro další dítě nakloněná korbička neodradila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí