Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMaf, já nánožník teda nesundavám. Blbě se mi tam připíná, tak ho nechávám tam
A mám ho taky připnutej k tý sedačce.
Teď zkouším vozit proti směru, koš jsem tam sice narvala, ale člověk se do něj fakt nedostane, ale přišlo mi, že když budu vozit po směru, tak ten koš půjde použít ![]()
Po směru je to úplně super, lepší než v hlubokáči. Dá se totiž do něj bezvadně dostat.
Obzvlášť letní varianta je super. Mě se kočár hrozně líbí bez boudičky.
Ahojte, chtěla jsem se vás zeptat, zda se všechny sportovní nástavby na Mutsy dají položit do úplného vodorovného lehu…chtěla bych si objednat nástavbu, ale četla jsem na jednom e-shopu, že do lehu se dají položit jen nástavby Deluxe. Tak nevím, co si pod tím mám představit…jestli tu Joey nebo Cargo nebo Team??? Korbičku hlubokou máme Cargo black. Líbí se mi ale fialový sporťák Purple Team.
Mafina: Moc pěkná taška a hezky barevně sladěno ![]()
Stredulinko, co já tedy vím ,tak do úplného lehu nejde položit žádná…jedině , že by to byla novinka kolekce 2011.
A ještě dodávám fotky Cargo Grey s červenými doplňky , jak jsem slíbila. Omlouvámse za kvalitu foceno v kuchyni při mümělém světle…
1. s originál fusakem
stredulinka píše:
Ahojte, chtěla jsem se vás zeptat, zda se všechny sportovní nástavby na Mutsy dají položit do úplného vodorovného lehu…chtěla bych si objednat nástavbu, ale četla jsem na jednom e-shopu, že do lehu se dají položit jen nástavby Deluxe. Tak nevím, co si pod tím mám představit…jestli tu Joey nebo Cargo nebo Team??? Korbičku hlubokou máme Cargo black. Líbí se mi ale fialový sporťák Purple Team.
Mafina: Moc pěkná taška a hezky barevně sladěno
do uplnyho lehu nejde snad zadnej sportak poradne…ale mutsy jde hodne do lehu oproti ostatnim ci jsem videla
jen tu holky psaly ze uplne nova kolekce tam dela schodek pri uplnym polozeni…
Anielkha píše:rybkabezvody píše:Tj Cargo Grey… mam ve stejne barve i sportak…Anielkha píše:Anielkho ty máš tu krásnou korbičku s tím tyrkysovým vnitřkem, že? Ta je fakt nádherná! A co máte za barvu sporťáku? ( asi si to už psala, ale pamatovat to všechno nejde
Muj mutsikja se hrozne tesim na sportak, jen doufam, ze nebudu zklamana…
)
Pěkné barevné kombinace a fotky ![]()
Někdo se tu ptal jestli odepínám pokaždé nánožník, tak néé, sundám nebo sklopím boudičku a malého tam šoupnu.. Ale už mi to jde i dobře zapnout a rozepnout
![]()