Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha píše:
Bebko, to jsme dve, ja se na ty golfky tesim jako mala.. a to je mala opravdu jeste mala
Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušela
Nebo Kopík už sedí?
rybkabezvody píše:
Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušelaNebo Kopík už sedí?
No, to se taky nedá moc dostat, ale přijde mi, že líp jak proti směru s nánožníkem ![]()
Ale vozím ho tak, jen když spí, což je velmi zřídka
Jinak ho pak šoupnu do polosedu
Sám ještě nesedí tak dobře, ale když je v tom lehu, tak se zvedá a ječí
![]()
Bébka píše:rybkabezvody píše:
Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušelaNebo Kopík už sedí?
No, to se taky nedá moc dostat, ale přijde mi, že líp jak proti směru s nánožníkem
Ale vozím ho tak, jen když spí, což je velmi zřídkaJinak ho pak šoupnu do polosedu
Sám ještě nesedí tak dobře, ale když je v tom lehu, tak se zvedá a ječí
![]()
jj, to znám, mě maá také vydrží max 2 hodiny v kočárku, jinak řve
ale v téhle zimě je to
aspoň nemusím nikde lítat ![]()
Bébka píše:
Maf, asi to půjde líp, jenže já to do toho auta nějak nemůžu dát. Ten podvozek je tam tip ťop a s tou sedačkou to najednou neumím zvednout tak, abych to tam mohla z vejšky položit,je to moc těžký, takže budu muset asi furt rozkládat, ale to nevadí, na krátý vejlety tady po Praze budu pak vozit jedině ty golfky! Už aby ta NUNA vyjela na trhRybko, jo, jezdím po směru, myslím,že Adam radši kouká ven než na mě
a vadil mi ten nepřístup do velkýho koše. Už jsem si na něj zvykla
A taky kvůli skládání do auta, což se ale ukázalo bezpředmětný, páč tu sedačku stejně musím z podvozku sundat, když to chci naložit do auta
Příspěvek upraven 22.02.11 v 13:00
mmiš, 2011 NUNA maj bejt v březnu a nějaký další barvy v květnu. Měly by bejt polohovací.
Holky, některá jste tu měla takovou hnědou relativně obyčejnou tašku na kočárek. N ahoře zip, dole širší než nahoře, jedno ucho myslím.- Poraďte, jaká to je. Kamarádka shání nějakou jednoduchou hnědou tašku, chtěla jsem jí ji poradit.
díky
hnědou tašku mám tuto, ale nevím, jestli je to ta, co myslíš
http://www.detskydum.cz/…2009-338301/#…
Příspěvek upraven 22.02.11 v 20:29
ANo, napadlo mě pak, žes to byla ty, protože máš Team Brown sporťák, že? Díky
Ahoj holky, prosím o radu, tip, i když asi řešení není. Chtěla jsem si od Danulenky koupit nákupní koš, ale jak jí ukradli kočár
, tak na podvozku byly i háky na kočár. Volala jsem do Libfinu, tam mně řekli, že výrobce samostatné háky nedodává a ani na skladě nemají žádné staré, volné… Napadá Vás něco??? Díky. ![]()
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík
(nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider
Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo
No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi
P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí ![]()
A.j.k.a.225 píše:
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík(nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider
Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo
No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi
![]()
![]()
P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí
…ty jo, a já to neviděla…
![]()
Bebko, to jsme dve, ja se na ty golfky tesim jako mala.. a to je mala opravdu jeste mala