Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
21.2.11 20:44

Bebko, to jsme dve, ja se na ty golfky tesim jako mala.. a to je mala opravdu jeste mala ;)

• Citovat
  • Upravit
17984
21.2.11 20:50
Anielkha píše:
Bebko, to jsme dve, ja se na ty golfky tesim jako mala.. a to je mala opravdu jeste mala ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.2.11 20:52

Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušela :oops: Nebo Kopík už sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
21.2.11 20:54
rybkabezvody píše:
Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušela :oops: Nebo Kopík už sedí?

No, to se taky nedá moc dostat, ale přijde mi, že líp jak proti směru s nánožníkem :think:

Ale vozím ho tak, jen když spí, což je velmi zřídka :mrgreen: Jinak ho pak šoupnu do polosedu :palec: Sám ještě nesedí tak dobře, ale když je v tom lehu, tak se zvedá a ječí :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.2.11 20:59
Bébka píše:
rybkabezvody píše:
Bébko a když ho máš po směru a je v leže, tak se dostaneš do koše? Já to ještě nezkoušela :oops: Nebo Kopík už sedí?

No, to se taky nedá moc dostat, ale přijde mi, že líp jak proti směru s nánožníkem :think:

Ale vozím ho tak, jen když spí, což je velmi zřídka :mrgreen: Jinak ho pak šoupnu do polosedu :palec: Sám ještě nesedí tak dobře, ale když je v tom lehu, tak se zvedá a ječí :nevim: :roll:

jj, to znám, mě maá také vydrží max 2 hodiny v kočárku, jinak řve :roll: ale v téhle zimě je to :palec: :dance: :mrgreen: aspoň nemusím nikde lítat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
21.2.11 21:08

Dik Gabrle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
22.2.11 11:57
Bebko..golfky NUNA vypadaj hrozne super..pises az vyjedou na trh ja je videla v malviku ty myslis nejaka nova verze.taky se me libej a pokud bude nova verze pockam :)))
Bébka píše:
Maf, asi to půjde líp, jenže já to do toho auta nějak nemůžu dát. Ten podvozek je tam tip ťop a s tou sedačkou to najednou neumím zvednout tak, abych to tam mohla z vejšky položit,je to moc těžký, takže budu muset asi furt rozkládat, ale to nevadí, na krátý vejlety tady po Praze budu pak vozit jedině ty golfky! Už aby ta NUNA vyjela na trh :mrgreen:Rybko, jo, jezdím po směru, myslím,že Adam radši kouká ven než na mě :mrgreen: a vadil mi ten nepřístup do velkýho koše. Už jsem si na něj zvykla :wink:
A taky kvůli skládání do auta, což se ale ukázalo bezpředmětný, páč tu sedačku stejně musím z podvozku sundat, když to chci naložit do auta :zed:

Příspěvek upraven 22.02.11 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.2.11 11:57
pegalle píše:
Dik Gabrle :-D

:kytka: nemáš zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.2.11 13:02

mmiš, 2011 NUNA maj bejt v březnu a nějaký další barvy v květnu. Měly by bejt polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.2.11 15:13

Holky, některá jste tu měla takovou hnědou relativně obyčejnou tašku na kočárek. N ahoře zip, dole širší než nahoře, jedno ucho myslím.- Poraďte, jaká to je. Kamarádka shání nějakou jednoduchou hnědou tašku, chtěla jsem jí ji poradit.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.2.11 19:43

hnědou tašku mám tuto, ale nevím, jestli je to ta, co myslíš
 http://www.detskydum.cz/…2009-338301/#…

Příspěvek upraven 22.02.11 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.2.11 20:09

ANo, napadlo mě pak, žes to byla ty, protože máš Team Brown sporťák, že? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.2.11 20:25

Ahoj holky, prosím o radu, tip, i když asi řešení není. Chtěla jsem si od Danulenky koupit nákupní koš, ale jak jí ukradli kočár :cry: , tak na podvozku byly i háky na kočár. Volala jsem do Libfinu, tam mně řekli, že výrobce samostatné háky nedodává a ani na skladě nemají žádné staré, volné… Napadá Vás něco??? Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.2.11 20:40

Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík :lol: (nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider :dance: Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo :lol: No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
22.2.11 20:58
A.j.k.a.225 píše:
Holky, před pár minutami běžela na Nově ta reklama na Korunní, v níž „hraje“ jednu z rolí Mutsík :lol: (nedávno nás na ni tady na diskusi jedna z vás upozorňovala). Tak jsem seděla jak přibitá, čučela na obrazovku (vyjímečně v době reklamy)a najednou tam po baráku jede hluboký Mutsy Urban Rider :dance: Myslím, že to byl konkrétně typ Cargo :lol: No fakt nádhera, radost pohledět, kochala jsem se jako blázen a dmula pýchou, že právě námi holkami oblíbený kočárek je v televizi :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: P.S. podle manži jsme už úchylný, ale on to tak nemyslí :hug:

…ty jo, a já to neviděla… :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4