Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak mě právě přišla zpráva, že mi pinkie dnes odeslala vložku se žraločkem. No jsem moc zvědavá ![]()
noo, tak teď babo raď, tak zatím si myslím, že u mě vede barva cargo pacific, ovšem ta fialová není vůbec zlá. Uvidím naživo. Ale moc dík za odkaz ![]()
Jinak ten fusak vyzkoušený nemám, ale přijde mi šikovnější než ten origoš. Už jenom proto, že má zipy po bocích a to krytí boudičky je vyšší než u origoše, takže na zimu, když fouká, asi lepší.
Tak mi dorazila vložka se žraločkem. Je tedy samozřejmě jiná, než jsem ččekala - světle tyrkysová a přitom jsem paní psala, že taška má na sobě blankytně a ocelově modré kuličky, tedy v žádném případě ne tyrkysové. Ale je moc hezká a malému se v ní líbí. Snad to nebude s tou taškou tak hrozné ![]()
Hmmm, tak to fakt nevim, jak mam u pinkie vybrat barvu, kdyz vsichni tvrdite, ze jsou to uplne jine odstiny ![]()
No a tady jedna, kde je asi nejlíp vidět ten rozdíl odstínů. Jsem z toho ttrochu smutná, protože vložka se mi vracet nechce. Je hezká, ale s tou taškou to moc nevypadá
Myslela jsem, že se to aspoň trochu sladí ![]()
Maf, tak mě tedy nepřijde, že by ta barva neodopovídala. Na Pinkie je bleděmodrá a tobě přišla bleděmodrá…
Ne je to bledě tyrkysová a já paní psala, že kolečka jsou bleděmodá (blankytně) a ocelově).
Ani, určitě to lze vyměnit, když se ti to nebude líbot. I já bych to mohla poslat zpět, ale když mě se ta se žraločkem líbí
Holt se mi jen nehodí.
Jinak tys mě tu myslím před časem pobavila, že nevíš jakou barvu vložky, že chceš univerzální i na případné druhé dítko
Tak dvě děti to určitě nepřežije. Já myslím, že je to sezónní záležisto a na příští léto budeme muset pořídit jinou jestli budeme ještě jezdit.
já teda odbočím, mafino, tobě tak krásně ten tvůj prcek sedí?
Mafina5 píše:
Ani, určitě to lze vyměnit, když se ti to nebude líbot. I já bych to mohla poslat zpět, ale když mě se ta se žraločkem líbíHolt se mi jen nehodí.
Jinak tys mě tu myslím před časem pobavila, že nevíš jakou barvu vložky, že chceš univerzální i na případné druhé dítkoTak dvě děti to určitě nepřežije. Já myslím, že je to sezónní záležisto a na příští léto budeme muset pořídit jinou jestli budeme ještě jezdit.
Mafi, tak diky za informaci, aspon to tak nebudu resit a jednu vyberu. Ja nejak vsechny veci kupuju s tim, ze budou i na druhe, takze Viky ma skoro vsechno klucici
(ale ja vim, ze to bude holka!) ![]()
(Ono z ty fotky to fakt vypada jako uplne stejny odstin)
Děvčátka, tak nová kolekce mne fakt nadchla, mají docela dost nových barev, i když letos šli do tmavých barev, která vás nadchla?
http://www.mutsy.nl/…rider/colors
Ahoj holky, jsem vaše pravidelná čtenářka. Mám doma černého 4ridera a i UR - jsem moc spokojená. Mám origoš nánožník, ale málo chrání. Koupila jsem tedy na MMB ten nánožník, co tu ukazovala Martina1. Je fakt suprový, krásně kryje. Mám ho ale upnutý asi jinak, a tak ho nemám tak vysoko jak je na obrázku. Ale vřele doporučuju. Hlavně k černému kočíku vypadá krásně. ![]()
LeníkDOMO píše:
Děvčátka, tak nová kolekce mne fakt nadchla, mají docela dost nových barev, i když letos šli do tmavých barev, která vás nadchla?
http://www.mutsy.nl/…rider/colors
Team carribien
mít ještě jedno,jdu do ní
Já bych šla pro změnu tady do toho ![]()
http://www.babypark.nl/…te-2011.html