Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
24.2.11 14:28

v boudičce je krásně modrý :huban:
http://www.babypark.nl/…te-2011.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.2.11 14:31

Tahle ocelově modrá je taky suprácká
http://www.babypark.nl/…ue-2011.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.2.11 14:32

Já jsem asi divná , ale mě se letos tedy kromě Carribean , červené a mé staré Cargo Grey nějak nelíbí žádná. Přijdou mi takové smutné .Všechny je nutné nějak „vyhezknout“ doplňky :-?
Mafino, mě se nezdá , že by to bylo tak strašné (rozdíl odstínů).Vložka je moc hezká. Ono to bude taky bude jiné, až budeš vozit sporťák od sebe , to na to tolik neuvidíš a nebude to tak u sebe. Toho si nikdo nevšimne , tedy kromě tebe :mrgreen: . Znám to , taky to potřebuju mít sladěné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.2.11 14:38

Ten cokoladovy se mi taky libi.. a pacifik… mne se u teamu nelibi ty zipy… :(

ale stejne bych sla do cargo grey ;)

i kdyz jsme s manzelem rikali, ze je skoda ze jsem nekoupili tu joey silver, ja se tak nechala zblbnout, ze je ta korbicka mala, ze jsem resila kazdy cm.

• Citovat
  • Upravit
5352
24.2.11 14:53

No pokud vidím, tak nové barvy jsou čtyři - mě se docela líbí ta Active Blue. Nová je oproti loňsku taky Cargo Chocolate, ale už dříve ji dělali a starších kousků v této barvě je plný polský aukro. Jinak samo ty dvě barvy, které se tu pořád omýlají, Cargo Paciofic - to není můj šálek kávy. Zato Team Carribean - pravý opak - srdeční záležitost :-) Jak už jsem psala, když to sem dal někdo poprvé, škoda, že už sporťák mám. Na ten se mi Carribean líbí moc. Na korbičku je na můj vkus zbytečně tmavá. Já si chtěla užít alespoň u něčeho světlou barvu a protože na sporták bych se ji neodvážila dát kvůli údržbě, tak jsem chtěla korbu světlou - mám Ocean a to je vlastně carribean o odstín světlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.2.11 15:00

Marti, ne malej ještě nesedí. Vrzlla jsem ho tam jen kvůli fotce :-) Ale asi bude sedět brzo. Zrovna teď se mi tady sápe po klávesnici, asi vám chce něco napsat
g ýáýáržthoi,i,kmnmáý no a napsal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.2.11 15:13
Mafina5 píše:
Marti, ne malej ještě nesedí. Vrzlla jsem ho tam jen kvůli fotce :-) Ale asi bude sedět brzo. Zrovna teď se mi tady sápe po klávesnici, asi vám chce něco napsat
g ýáýáržthoi,i,kmnmáý no a napsal :-)

asi taky budoucí novinář :mrgreen:
To naše mladá mi akorát poblila klávesnici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.2.11 15:48
mooch píše:
Mafina5 píše:
g ýáýáržthoi,i,kmnmáý no a napsal :-)
asi taky budoucí novinář :mrgreen:
To naše mladá mi akorát poblila klávesnici :pankac:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.2.11 15:50

tak teď jsem si všimla té čokoládové, tak ta taky není špatná, ale pacifik, ten teda asi vede u mě. No, uvidíme jaká bude naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.2.11 18:03

Maf, tak taky jiná barva :mrgreen: :mrgreen: :roll:

…já ti to říkala… :wink:

Mám taky jinou barvu, než jsem si představovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
24.2.11 18:14

Mě dneska prasklo okénko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
24.2.11 21:20
TerezaJ píše:
Mě dneska prasklo okénko :cry:

Jak toooo???? Jsi měla kočár někde na mrazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.2.11 21:48

Terko, jestli už to nemáš v záruce, tak někdo z holek si tam nechal od čalouníka všít místo plastu síťku - aspoň v létě ta boudička trochu větrá. Přijde mi to jako dobrej nápad. Jinak v záruce ti to myslím vymění a dokonce snad stačí poslat jen boudičku a ne celý sporťák, což ze začátku chtěli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.2.11 01:40

ja mam tuhle barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.2.11 06:14
pegalle píše:
ja mam tuhle barvu

a jak se to jmenuje :-) . To je Cargo, že? Mě se ty Cargo líbí víc než Team, ale zásadní rozdíly tam nejsou, hlavním kritériem je barva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí