Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
20.2.11 19:48

Mutsy 2011

Zdravím všechny!!! A moc děkuji za odpovědi ke korbičce…no prolouskala jsem diskuzi a podstatě jsem tady našla vše co jsem potřebovala vědět…

Jinak se chystáme začátkem března na veletrh kde se bude představovat :lol: Mutsy 2011 :srdce: , takže se mooooc těším až uvidím barvičky a hlavě Urbana v reálu, protože kočárek znám jen z fotek.

Psalo se taky o nějaké petrolejové barvičce není to tahle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.2.11 19:50

další barvičky

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.2.11 20:00

Včera jsem se dívala na ten sporťák - mám Active Coffee 2010 a žádný schodek mi to tedy nedělá :nevim:

Do úplného lehu jde opravdu velmi málo sporťáků - je to daň za tu eleganci kočárku - kdyby šel Mutsy úplně do lehu - nejspíš by nemohl být uchycen jen v jednom bodě na konstrukci (nebylo by to stabilní) a zároveň boudička by musela být opět o něco delší atd.

Do úplného lehu jde například Teutonia, ale právě kvůli tomu má velmi nevzhledně udělané uchycení k podvozku a taky ta boudička je opravdu obří, aby pokrývala celou zcela položenou opěrku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.2.11 20:12

Mafi-jak to tam máš danou tu novou tašku?Je to jen tak přehozené přez madlo?nesjíždí to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.2.11 20:27

Ahoj holky,

mate nektere zkusenosti s letnimi doplnky k Mutsy? Nejsem si jista jestli tohle (slunecnik)......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.2.11 20:28

… nebo tohle (slunecni clona)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.2.11 20:56
Mafina5 píše:
Včera jsem se dívala na ten sporťák - mám Active Coffee 2010 a žádný schodek mi to tedy nedělá :nevim:

Dekuju, to jsi mne uklidnila…

• Citovat
  • Upravit
12272
20.2.11 20:59

Tedy Ráďo, máš to moc pěkný. Takhle odvážně zkombinovat barvy, to se ti povedlo. A Cargo jsem si představovala jinak. Já myslela, že to je něco jako šusťák, ale na těch tvých fotkách to vypadá podobně jako Team.

Teutonia má fakt šilený mechanismus pro přidělání ke konstrukci. Když jsem to viděla, tak jsem si myslela, že to je nějaký blbý fór :mrgreen: Popdravdě mě to dost odradilo od toho kočáru a ta bouda taky. Prostě se mi nelíbil designově a chlap se divil, že prý je tak moderní, mě přišel jak předpotopní a tedy vůbec mě nenapadlo, že to tak je účelové :wink:

pegalle, já mám clonu od Teutonie a je suprová. 1. složená nezabere skoro žádné místo, 2. cloní fakt suprově 3. má uv filtr 4. jde na spoustu kočárů. Já jí používala na hlubokou korbu, na sporťák, na zapp, na x-lander xs a všude pasovala. Slunečníkem musíš pořád natáčet, takže ten jsem po přečtení zkušeností zavrhla a ta stříška mi přijde, že moc sluníčka nevychytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
20.2.11 21:01

no, já teda nevím, ale že bych měla vadný sporťák se mi fakt nezdá :think: Pohledem to vidět není, ale na dotek jo. Musíš mít sporťák v lehu na to poslední zacvaknutí co jde a když si sáhneš mezi opěrku a sedátko tak je to znát, ale třeba se silnějším fusakem to je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.2.11 21:01

pegale: kazdymu vyhovuje neco jinyho…ja uprednostnuju slunecnik popr. jeste clonu…ta striska mi prisla v realu hrozne odflinknuta..vylozene se mi to nelibilo a vratila sem ji kdyz mi dosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.2.11 21:39

Koupím taky clonu, jen ještě nevím jakou :think:

Maf, to pěkně ladí s tou taškou, šikula :palec:
A ta moje vložka by k tomu asi byla opravdu moc :think:

Kombinace Cargo grey a čerená nad očekávání pěkná  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.2.11 21:57

Pate, mám to jen přehozené - nemá to žádné vychytávky na přidělání :-( Ale za ty peníze, co by člověk chtěl. Zatím to nesjíždí, ale mám v tom, jen přebalování, až tam bude něco těžšího, tak by to možná spadávalo. Zvažuju, až vychytám délku ucha, která mi bude vyhovovat, že to prorazím drukama tak, jak to mají třeba tašly od Teutonie. Ale ucho je posuvné, takže na jedno straně až tam dám ty druky, tak budou skrz obě posuvné části ucha a už tím pádem nebude posuvné. Takže chci to vychytak, jak mi bude ta délka vyhovovat hlavně pak na sporťáku. ZAtíím to budu vozit jen přehozené, nebo popřemýšlím o takových těch hácích k nějaké značkové tašce - co se dají koupit zvlášť. Na tašku bych pak musela přidělat nějaké háčky. Uvidím, jak se to bbude chovat v provozu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.2.11 21:58

Jinak Ráďo, opravdu moc pěkná kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.2.11 22:08

Maf-s těmi druky je to fajn nápad.Taška se mi moc líbí,asi se po ní u nás v Tescu taky kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
20.2.11 22:11

Holky, vrele diky za tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie