Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTRACY, jedním z důvodů, proč bych právě x-landera nemohla mít je to, že u něj nejde otočit sportovní sedačku tak, abych na prcka viděla (pro mě to je dost podstatný). Jsou ale maminky, kterým to nevadí. Mně jo ![]()
MAFI, na aukru jsem párkrát Mutsy set s podvozkem UR viděla, ale že by ta cena byla nějak extra výhodná mi teda nepřišlo ![]()
Jo, to tam teď dávají, ale taky mi to nepřijde nijak zvlášť výhodné. Ale jsou i jiné internetové obchody a tam občas nějaké výprodeje mají - třeba Ondálek za mě vyprodával starší kolekci ještě v barvě Colleague Ocean - takže asi rok 2008, ale právě bohužel na podvozku 4Rider. Celé včetně zimního fusaku Jané to měl za 11 tisíc - tedy hlubokou korbu, podvozek a fusak. apod.
Mafina5 píše:
Myslím že i v návodu je, že to lze jen tahem bez mačkání toho čudlu. Ale pro klid duše možná koukni raději do návodu. Jesli ho nemáš, pošlu ofocený, někde to mám uložené.
Dík, asi ho tu někde mám ![]()
Ajko nevím zda scháníš nový či starší set.Já jsem teď pořídila v pátek mutsy UR korba + sporťák za 5000,– i s poštou,rok 2009 a paní mi k tomu dala i fusak zdarma ![]()
Mafi se omlouvám,že jsem ještě nehodila fotku toho kočárku.Ale marodí mi prckové tak vůbec nemám kdy
.Ale dneska večer mi manža přinesl kočár nahoru aŤ v něm může malá spát ikdyž je nemocná přes den takže zítra už ho vyfotím ![]()
TRACY, já Mutsíka už dávno mám
jen jsem reagovala na porovnání Mutsy - X-lander, co by mi vadilo ![]()
Holky, jak strkáte mrňouse do sporťáku. Ve fusaku, nebo ten fusak máte v kočáru?
Já ho mám v kočáru i v nánožníku, ale nějak tam to dítě neumím poskládat, buď má nohy blbě, nebo mi shrne ten fusak
Chce to asi cvik ![]()
pegalle píše:kolozubka píše:Konecne ho mam taky doma
„Prostě já osobně jsem s 4riderem moc spokojená - jezdím hlavně po městě a příležitostně lehký terén a tak ho můžu s klidným svědomím doporučit.“- prave jsem se stala cerstvou majitelkou Mutsy 4 Rider v cargo kaki barvicce
. Plus jsem dokupovala Graco adapter na autosedacku a nakupni kos. Fun seat pozdeji
.
Přeju, aby se vám pěkně drandilo a byla jsi moc spokojená. Já se asi budu na jaře s Mutsynou muset rozloučit, ale vůbec se mi nechce. ![]()
Bébka píše:
Holky, jak strkáte mrňouse do sporťáku. Ve fusaku, nebo ten fusak máte v kočáru?
Já ho mám v kočáru i v nánožníku, ale nějak tam to dítě neumím poskládat, buď má nohy blbě, nebo mi shrne ten fusak![]()
![]()
Chce to asi cvik
zalezi jakej mas fusak no…ja ho mohla uplne rozdelat ze byl jak deka…do toho sem malou posadila a pak zapinala teprva…nanoznik kdyz uz sem davala tak ten sem sdelavala…ze bych ju jako do toho vseho zasupovala si neumim uplne predstavit ![]()
a ja myslim ze je to dobry cely rozepnout kdyz dojdete aby se to vyvetralo..preci jen deky po spani se davaji taky vetrat.. ![]()
Příspěvek upraven 17.02.11 v 21:10
TRACY, ta boudička ti nejde víc vypnout? To je maximum? To by vážně chtělo použít nějakou tu Mafiny vychytávku, aby ti to víc drželo ![]()
Jinak za ty prachy super kup (dokonce máš UR Next s koženou rukojetí), fakt super cena, můžeš si gratulovat
![]()
Ajko jde to vypnout víc ovšem po chvíli to sjede takhle!Budem muset s chlapem něco vymyslet
a díky ![]()