Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
18.2.11 20:25

PEGALLE - co to je za šílený zákaz??!! :cert: Nesmět dávat autosedačky do nákupních vozíků???!!! A důvod? :think: To bych se na nějaký zákaz pěkně vyprdla :jazyk: :pocitac: Už se vidím, jak dávám do košíku pod kočár (vlastně do dvou) balení kojenecké vody, karton mlík, žrádlo pro psa atd. Sice na velký nákupy do města jezdím jen párkrát do měsíce, ale jezdím sama a prcka mám vždy sebou. Zlatě u nás v ČR :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.2.11 20:39
Mafina5 píše:
To jsme rádi Bébko, že tě ani pro další dítě nakloněná korbička neodradila :-)

:mrgreen: …když už ho mám doma… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale to se ještě neví, to už budu hodně stará, až budu dělat dalšího uživatele Mutsíka :roll: :mrgreen: …a nevím, jestli moje nervy do té doby vydrží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.2.11 20:45
Anielkha píše:
Muj mutsik ;) ja se hrozne tesim na sportak, jen doufam, ze nebudu zklamana…

Anielkho ty máš tu krásnou korbičku s tím tyrkysovým vnitřkem, že? Ta je fakt nádherná! A co máte za barvu sporťáku? ( asi si to už psala, ale pamatovat to všechno nejde :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.11 21:04
rybkabezvody píše:
Anielkha píše:
Muj mutsik ;) ja se hrozne tesim na sportak, jen doufam, ze nebudu zklamana…
Anielkho ty máš tu krásnou korbičku s tím tyrkysovým vnitřkem, že? Ta je fakt nádherná! A co máte za barvu sporťáku? ( asi si to už psala, ale pamatovat to všechno nejde :-( )

Tj Cargo Grey… mam ve stejne barve i sportak…

• Citovat
  • Upravit
1950
18.2.11 21:30

a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.11 22:19
rybkabezvody píše:
a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářit :palec:

ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny :mrgreen: ale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct ;)

• Citovat
  • Upravit
1950
18.2.11 22:25

:think: to je blbý, také jsem to teď řešila, ale ne u vložky, ale u tašky, chtěla jsem jí ve fialové barvě a také jsme se s paní nemohli sejít na barvě :-(
Co zkusit se zeptat jestli by nebyla ochotná, ta co by ti to šila, poslat vzorek a nebo koupit svou látku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 22:33

Ani, toho se neboj, stačí tón v tónu aby to bylo. Ke korbičce v odstínu Team Ocean jsem taky pořád sháněla nějakou šálu nebo něco, aby bylo vidět, že ke kočárku patří, ale prostě přesně v té barvě nic není. A pak jsem uviděla krásnou šálu jsem v Tesku, která se mi zdála, že je to ona, ale samo v Tesku jsem byla s autosedačkou a ne s kočárkem. No a doma se ukázalo, že je to tón v tónu, ale tmavší samozřejmě. A vypadá to moc pěkně a dokonce mi už něolik lidí řeklo, že mám krásnou šálu ke kočárku. Dokonce i jedna úplně cizí prodavačka :-) Takže bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.2.11 22:35

Jo s těma autosedačkama v košíku to tedy fakt nechápu. Vždyť některé dokonce mají takový ten zářez, aby se daly dát přímo na košík na madlo… To jsou v té Americe zase o krok dál :-) Naštěstí, že se v takových blbostech nesnažíme je předběhnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.2.11 22:39
rybkabezvody píše: :think: to je blbý, také jsem to teď řešila, ale ne u vložky, ale u tašky, chtěla jsem jí ve fialové barvě a také jsme se s paní nemohli sejít na barvě :-(
Co zkusit se zeptat jestli by nebyla ochotná, ta co by ti to šila, poslat vzorek a nebo koupit svou látku?

ja je chtela od pinkie… jenze to co ona ma nafocene na netu jako tyrkysove, mi prijde odstinove uplne jinde…

Mafina5 píše:
Ani, toho se neboj, stačí tón v tónu aby to bylo. Ke korbičce v odstínu Team Ocean jsem taky pořád sháněla nějakou šálu nebo něco, aby bylo vidět, že ke kočárku patří, ale prostě přesně v té barvě nic není. A pak jsem uviděla krásnou šálu jsem v Tesku, která se mi zdála, že je to ona, ale samo v Tesku jsem byla s autosedačkou a ne s kočárkem. No a doma se ukázalo, že je to tón v tónu, ale tmavší samozřejmě. A vypadá to moc pěkně a dokonce mi už něolik lidí řeklo, že mám krásnou šálu ke kočárku. Dokonce i jedna úplně cizí prodavačka :-) Takže bych se toho nebála.

budu to muset risknout, jinak nebude vlozka… :( kdyz ja mam u tyrkysove strach, ze to trebe vezmu moc modre a nebude to vubec hezke… jeste premyslim, ze koupim sedivou, to mi prijde, ze jde min zkazit, ale zas to bude takove smutne :(((

• Citovat
  • Upravit
2845
18.2.11 22:51
Anielkha píše:
rybkabezvody píše:
a má také tu modrou podšívku v boudě? To tam malá bude jen zářit :palec:
ja ani nevim, mame ho jeste zabaleny :mrgreen: ale hledala jsem fotky na netu… a nasla jsem, ze ano… jen se mi nedari vybrat vlozku… chtela jsem tu tyrkys co tam je, ale hrozne se bojim, ze nevyberu stejny odstin a bude se to tlouct ;)

Anielkho, mám taky CArgo Grey (a holčičku :wink: ) a vložku i tašku mám červenou . MYslím , že je to pěkné ,alespoň mě se to líbí. Omlouvám se , že vám sem lezu , ale občas vás čtu , protože mám taky Mutsynku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.2.11 23:03

ja myslim ze ani ruzova by k tyrkysovy nemusela byt marna :-) nebo nez sedou tak krasne se hodi cokoladove hneda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.2.11 23:12
Bébka píše:
Pegalle to s těma autosedačkama je kvůli bezpečnosti??? :roll: To je blbý, já to taky tak občas dělala :palec:

Jo Bebko, kvuli bezpecnosti… obcas se mi zda, ze uz nevi, co by jeste tak mohli zakazat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.2.11 23:22
Mafina5 píše:
Jo s těma autosedačkama v košíku to tedy fakt nechápu. Vždyť některé dokonce mají takový ten zářez, aby se daly dát přímo na košík na madlo… To jsou v té Americe zase o krok dál :-) Naštěstí, že se v takových blbostech nesnažíme je předběhnout :-)

Ja to taky nechapu, Mafino…, ale nejak si poradime, ze jo… co mne nezabije, to mne posili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.2.11 23:41
A.j.k.a.225 píše:
PEGALLE - co to je za šílený zákaz??!! :cert: Nesmět dávat autosedačky do nákupních vozíků???!!! A důvod? :think: To bych se na nějaký zákaz pěkně vyprdla :jazyk: :pocitac: Už se vidím, jak dávám do košíku pod kočár (vlastně do dvou) balení kojenecké vody, karton mlík, žrádlo pro psa atd. Sice na velký nákupy do města jezdím jen párkrát do měsíce, ale jezdím sama a prcka mám vždy sebou. Zlatě u nás v ČR :pankac:

Jo, bud jen rada :mrgreen: Stavim se, ze ten zakon vymyslel chlap (asi stejne, jako vsechny ostatni), ponevac zenu by takovy nonsens jednoduse nemohl napadnout :cert:
Ale ted vazne, oni to zavedli spise z pravnickeho hlediska. Lidi jsou schopni se soudit za vsechno a vytriskat z toho nemale penize (treba se pani smykne na cerstve ptrotrene dlazce v kadernickem salonu a zazaluje ho, protoze ma natazenou slachu na noze a nemuze poradne chodit, nemuze stat v praci, musi ostat doma, nejde ji prijem a jak z toho niceho ma pak vyzit…) Proto jsou servisni sluzby nanejvys opatrne a pokud nakupni voziky nejsou prizpusobeny na vkladani autosedacek, tak si jednoduse ta firma nechce vzit na odpovednost pad autosedacky z voziku a nasledni ublizeni miminka, protoze se jim nechce natahovat s poskozenyma po soudech, platit na pravnika nemale vydaje a po prehranem soudu pak vyplatit poskozenou rodinu, vis ;)))?

Ja ale musim rict, ze na male nakupy to s Mutsy zvladnu v pohode, co se tyce nejake mensi drogerie nebo potravin (cerstve pecivo na rano, nejaky ovoce, jogurty a pod., obcas jsem tak v lete nakupovala, kdyz jsem jela do obchodu na kole :-D ), tohle spis bude pro mne v ramci prochazky; na vetsi nakupy chodi manzel zasadne se mnou. Vzdy jsme chodili spolecne. Jeste se mi nestalo, ze bych musela zvedat cele baleni vody, nebo kartony mlika, to ne. Ja vzdy jen tlacila nakupni vozik, nebo kracela popri manzovi a vkladala do voziku jen produkty s lehkou vahou. On taky vsechno pri pokladne vylozi na pult a nasledne nasklada do auta a vynese do domu. Ja pak vybaluju :mrgreen: Takze na tohle si fakt nemuzu stezovat. Co mne pribudne pri vetsich nakupech, kdyz se miminko narodi, bude tlaceni kocarku v obchode a manzelovi zustane vozik, tak jak je zvyknutej :lol:

Příspěvek upraven 19.02.11 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4