Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjo ja mam plastenku origos…na sportak teda…ona vypada hlavne doooooost dobre…no a v lete se hodila na destiky
ale pasuje na to urcite i univerzalni. ale ta neni tak vychytana…u te na mutsynu se da vzadu oddelat aby se covek dostal do kapsicky…muze byt rozepnuta aby melo dite vyhled ven i kdyz prsi (kdyz teda nejak extra nelije). no a hlavne ten design no ![]()
Miki, tak tos mě uklidnila, pokud jde hlavně o design, tak u pláštěnky mi je design fakt úplně fuk, takže koupím neorigoš. Máte tu některá neorigoš, abycho koupila nějakou která aspoň jakž takž pasuje?
já jsem pláštěnku využívala v zimě fakt hodně, když sněžilo tak jsem jí nasadila a když přestalo, jen jsem jí rozepla, to je hlavní výhoda, myslím že ty „obyč“ jsou jen nasazovací a né rozepínací, takže při představě že jdu z mokrou pláštěnkou do krámu a musím jí sundat aby se mi tam malá nezapařila a skládat jí a ještě ke všemu mokrou
Ale je fakt že ty prachy
Já jí koupila novou za 650,– ![]()
jo, Mafi jukni na MMB, tam jí někdo prodával z Kladna za 600,–
ale už je to dýl
hmm 1200?
Já měla na x landera od emitexu nějakou uni a když jsem chtěla v obchodě sundat z výhledu tak jsem ji jen přetáhla přes nožky a nechala trčet na boudě (chápete co myslím) a pak zase zatáhla jak jsme šli ven.Tak nevím
zatím mám čas,malá má 2 měsíce..
Holky a jak dlouho vám vydrželi prckové v hluboké korbě?
jestli zítra dojde tak samo hned nafotím teda jestli bude kdy,protože ho budu pořádně študovat a zkoušet ![]()
no koukam ze debatujete o plastenach.Ja mam na hlubokac nejakou obic od emitexu a je pravda ze jsme ji pouzila snad jen 3×.Sportak mame porad v krabici ale u se na nej tesim az ho budem moct vytahnout a jak tady psala rybkabezvody tak ta barva je uzasna sem nad ni tay premyslela ale nakonec mam jinou tak snad to bdue taky pekne ![]()
Já mám obyčejnou univerzální pláštěnku od emitexu a neměla jsem s ní nejmenší problém. Asi není tak hezká jako origoš, ale sloužila úplně v pohodě, v krámě jsem jí jen zvedla přes nohy a nechala nahoře na korbě, cestou ven zase stáhla. Okýnko pro dítě, aby se nezapařilo, samozřejmě má.
Tracy píše:
hmm 1200?Já měla na x landera od emitexu nějakou uni a když jsem chtěla v obchodě sundat z výhledu tak jsem ji jen přetáhla přes nožky a nechala trčet na boudě (chápete co myslím) a pak zase zatáhla jak jsme šli ven.Tak nevím
zatím mám čas,malá má 2 měsíce..
Holky a jak dlouho vám vydrželi prckové v hluboké korbě?
jestli zítra dojde tak samo hned nafotím teda jestli bude kdy,protože ho budu pořádně študovat a zkoušet
V hluboké se vozíme ještě teď, malé je 8,5 měsíců, ale už to máme tak tak. Chtěla jsem ještě přečkat ty mrazy. Pláštěnku jsem koupila origoš na MMB za 600 nebo 650 Kč, ale bohužel bez obalu. Paní se o tom nezmínila, tak to musím nějak vymyslet, kam ji složit. ![]()
trecy: no nase terka v hlubokym od 5. mesice odmitala byt…pac nic nevidela…takze my necelych 5 mesicu ![]()
Mám origo pláštěnku a praskla mi
a to jsem ji použila asi 5× za ty prachy nic nevydržela ![]()
Kupovala jsem si použitý sporťák na doma do „babysitru“ a dostala jsem k ní i pláštěnku neorigoš, má okýnko a ten zadek je na sucháče a ke kapse se taky dostanu, dokonce je i skladnější, tak ji využívám víc a tu za 1200 mám ve skříni ![]()
NEstíhám dočítat, ale vidím, že jsou nějaké novinky v NUNA sekci??? ![]()
Polohování, jo?? Takže Cybex padají a jdu do NUNY
A kdy že se bude prodávat??? ![]()
už se vidím, jak si tlačím Lékořici po promenádě u moře v létě
![]()
Ty jo a tak karibská modř u Mutsíka teda fakt krásná
Že bych vyměnila za to, co mám teď?? ![]()
Teri není na té neorigoš pláštěnce nějaký nápis (výrobce)?
Jinak Tracy ta origoš levná vyopadá takly dobře. Koupíš ji? Že bych si počkala, jak budeš spokojená a pak ji koupila taky
Když jsem ti tak dobře poradila s Urbanriderem ![]()
Prozkoumala jsem a není tam žádný nápis ![]()
Na tu levnou jsem taky na netu koukala, v obchodě mi ji vůbec nenabídli ![]()