Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
3.1.11 13:20

me by vyhovovalo kdyby to pasovalo spolu na mutsynu…ze by se dal koupit ta jejich sportovni sedacka na podvozek mutsy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to bych chtela asi moc..te jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.1.11 15:40

Mikitoo, tobě se víc líbí sportovní sedačka z neorigoše? Tý jo, to nechápu - můžu vědět, co je na ní lepšího :think: ? Mně totiž přijde i ta látka na Baby smile taková horší (neleskne se a není tak pevná). Hm, to koukám :think: 8-o :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.1.11 15:44

no ja to teda nevidela na zivo..jen obrazky na netu..ale proste me se libi vic ta babysmile no :nevim: a taky by mohla byt levnejsi nez origos :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.1.11 16:08

Tak to jo, já myslela, že se ti na ní líbí něco konkrétního, něco co mutsíková sedačka nemá. Fakt, ten materiál je takovej moc obyčejnej nebo jak to popsat. To nechci pomlouvat, jen říkám, co jsem viděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ramta
3.1.11 23:50

Mutsy

Ahoj,
mam stejnou barvu korbicky jako ty a taky se mi porad moc libi :-) Malymu bude za 14 dni pul roku, tak za chvilku bude muset do sportaku. Dost jsem resila nanoznik. Original jsem nesehnala (zdal se mi teda dost nizkej,ale zase vypada moc pekne), tak jsem si objednala z Ivemababy universalni (nekdo to tu radil). Ale prijde mi, ze na ten kocarek moc nepasuje :-( Muzu se zeptat, jakej mas ty?

• Citovat
  • Upravit
82
4.1.11 08:25
Ramta píše:
Ahoj,
mam stejnou barvu korbicky jako ty a taky se mi porad moc libi :-) Malymu bude za 14 dni pul roku, tak za chvilku bude muset do sportaku. Dost jsem resila nanoznik. Original jsem nesehnala (zdal se mi teda dost nizkej,ale zase vypada moc pekne), tak jsem si objednala z Ivemababy universalni (nekdo to tu radil). Ale prijde mi, ze na ten kocarek moc nepasuje :-( Muzu se zeptat, jakej mas ty?

Ramta, máš tady ten? http://www.ivemababy.eu/…port-lux-148
A nepasuje tam jako barevně nebo jinak?
Já to taky řeším. Leníku, ty jsi tady dávala někdy tip na nánožník, který má kamarádka, ale já si ho neuložila a teď to v těch moooc stránkách nemůžu najít. Mohla bys ten odkaz sem dát prosím ještě jednou, pokud to neí problém. Díky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.1.11 12:15

Myslím že Leník má od fa EMITEX pasuje líp jak originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.1.11 13:43

Myslím že tu holky psaly že nejlíp pasuje emitex golf s límcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.1.11 15:43

Ahoj já měla od emitexu golf, pasoval dobře akorát to byl úplně obyč šusťák, kámoška měla ten ivema a byl to kvalitnější materiál podobný našemu team. Nevím jak pasuje na mutsynu, měla bebecomfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ramta
4.1.11 16:35

Ramta, máš tady ten? http://www.ivemababy.eu/…port-lux-148
A nepasuje tam jako barevně nebo jinak?
Já to taky řeším. Leníku, ty jsi tady dávala někdy tip na nánožník, který má kamarádka, ale já si ho neuložila a teď to v těch moooc stránkách nemůžu najít. Mohla bys ten odkaz sem dát prosím ještě jednou, pokud to neí problém. Díky moc. 

Jo jo,mam tenhle. Material se mi taky zda lepsi, nez od emitexu, ale pasuje na ten kocarek jenom, kdyz tam nemam madlo. To madlo muzu dat jedine pres ten nanoznik, jinak jsou tam z boku velky mezery.

• Citovat
  • Upravit
10975
4.1.11 16:46

Holky, máte některá zkušenost s Mutsy Urban Rider pro dvě dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.11 20:42

Holky nosíte některá mimi v ergo nosítku? Já si dnes jedno pořídila a malej řval jako když ho bere na nože. Myslím, že jsem mu tam nějak přiskřípla nožičky. Nemáte radu, jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.1.11 20:50

mafi: ja nosila…vrzla sem ji tam hned jako novorozene a dobry ale vim o spouste deti co v tom nebudou ani za nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.11 20:55

No já ho dostala od kámošky po jednom dítěti zadarmo, tak mi to nebude rvát žíly, jako kdybych to koupila nový. Dívala jsem se, že to stojí 2,5 tácu. No potěš! Uvidíme zítra, třeba si zvykne, protože se mi to moc líbí. Skoro necítím, že ho nesu a přitom mám volné ruce… Myslela jsem, že to budu mít jen na doma, ale líbí se mi to tak, že na jaře, až sleze ten sníh, tak bych s tím chodila i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.1.11 22:12

a hejbeš se s ním? Mně tam občas ze začátku taky řve, ale jak pak chodím,tak usne. Ale my nosíme v Manduce od 3 týdnů a já jí používám na ven - na doma ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí