Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
26.12.10 11:44
Tričko píše:
Taky shaním pořádnej sportovní kočárek a mutsy s emi zda nejlepší, ale ted nevite někdo, zda jde do lehu? uplně? děkuji

uplne nejde…ale temer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
26.12.10 12:36

děkuji a myslíte, že tam může 5 měs. prdolka?? :roll:

• Citovat
  • Upravit
4650
26.12.10 12:51

Určitě, Vašíka jsem dala do sporťáku tuším v 6. měsíci, ale jsou tu i maminky, které dali dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.12.10 18:50
Tričko píše:
děkuji a myslíte, že tam může 5 měs. prdolka?? :roll:

terka sla do sportaku nejak zacatkem patyho mesice :wink: naprosta pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
27.12.10 08:34

moc děkuji, tak ted snad někde najdu dobře vypadaji a v dobrem stavu mutsíka,nebo, jestli jit do nového… :roll: a co se týká podvozku bude asi lepší s nafukovacími koly? :roll: děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
127
27.12.10 09:32

TRIČKO: za mě doporučuji podvozek URBAN RIDER (nafukovací kola, zatáčecí náprava), super do terénu, ověřeno v drsných horských podmínkách :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
27.12.10 10:17

ten je, ale asi dost těžký ne, mě se líbi ty s předními otačecími kolečky 4 rider next, singlty snad , také nebudou špatný, ale moc děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
127
27.12.10 11:01

Holky tady psaly, že podvozky, co jsi jmenovala, vůbec nejsou do terénu, např. do lesa apod. Mrkni na to. Já píšu vlastní zkušenost. Záleží, co chceš. Do města budou určitě O.K. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.12.10 19:21

máme 4ridera doma, do terénu není vůbec, už i malé zmrazky na chodníku s malým uvnitř korby mlátí jako hrom a dlažební kostky taky problém. Kvůli tomu jsme kupovali na zimu blbýho poláka kočár. Takže jestli do terénu tak urbana. Jinak do města, do obchodu a tak za ideálních podmínek 4rider ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.12.10 20:28

do terenu rozhodne urbana…jinak to terenni vubec neni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
29.12.10 08:43

- -

• a ten co má nafukovaci kola taky teren nezvládne :roll:
  • Citovat
  • Upravit
2845
29.12.10 09:30

Já si myslím , že to není jen o nafukovacích kolech , ale hlavně o konstrukci podvozku. Za mě jednoznačně UR :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
29.12.10 10:19

:think: jé když mě se tak libí ten rider4 :mrgreen: :mrgreen: mám dilema

• Citovat
  • Upravit
127
29.12.10 11:51

Souhlasím s Ráďou69, není to o nafukovacích kolech, ale o celkové konstrukci podvozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.12.10 11:52
Tričko píše: :think: jé když mě se tak libí ten rider4 :mrgreen: :mrgreen: mám dilema

Hele, já řešila to samý!!
V obchodě se mi líp manipulovalo samozřejmě s 4R a jelikož bydlím v Praze a hodně často jezdím do nákupáků autem, chtěla jsem 4R. Ale pak jsem vzala v úvahu, že s ním budu chodit i ven, ne jen po asfaltce a lesklých podlahách a taky ho budu používat na chatě i horách, tak jsem zvolila UR. Teď jsem za to ráda, i když často nadávám, když se někde nemůžu vytočit a hlavně táhnout kočár za sebou, ale to jsou jen prkotiny. Uvědomila jsem si,že korbička je jen na chvíli a ke spoťáku pořídím ještě golfky, který pak budu tahat „mezi lidi“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí