Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderajo no tak ty golfky to se tu ted resilo…vyhravaji asi u holek co znam a vim Peg perego pliko, nuna, mclareny, a cybex..tak si to projdi. ale uz sem psala…ja mam uplne obycejny no name golfky…kamoska je kupovala pred peti lety pro svoje deti…asi za litr…a sou naprosto dostacujici..lehoucky skladny..prezivaji prave treti dite a pohoda.
Ono moc záleží na tom, kde s tím kočárkem budeš jezdit. Já Mutsy hrozně chtěla. Ale jezdím s ním hodně mimo město a poté, co jsem si vyzkoušela jak funguje v terénu jsem to vzdala. Takže teď mám Quinny, koupila jsem starší čtyřkolku a jsem spokojená. Vybrala jsem si bazarový tady a už v něm vozím druhé děcko. ![]()
Denulenka píše:
LULJE…kde jsou ty časy,co se tady slova jako cybex apod považovala za nadávku, že …taky už jen nakukuju..možna bychom si s leníkem,monili, quinny a pod. mohly založit diskuzi…My,co máme Mutsy a jsme spokojené:-))Ale to nemyslím holky špatně, diskuze je od toho,aby se diskutovalo,ale kdyby jste tu byly také od začátku, pozorovaly by jste,jak se tu pravidleně točí ty stejné dotazy ( fusak, nánožník, taška, slun.clona,mazání,polohování…):_))) jen záleží na ročním období
![]()
Krásné Vánoční svátky ![]()
majdalenka2222 píše:
Ono moc záleží na tom, kde s tím kočárkem budeš jezdit. Já Mutsy hrozně chtěla. Ale jezdím s ním hodně mimo město a poté, co jsem si vyzkoušela jak funguje v terénu jsem to vzdala. Takže teď mám Quinny, koupila jsem starší čtyřkolku a jsem spokojená. Vybrala jsem si bazarový tady a už v něm vozím druhé děcko.
hi, to sis tady vybrala špatnou diskuzy - my jsme tady hrdé na svoji Mutsy káru
![]()
Holky, také se přidávám k přání pohodových a krásných Vánoc, bohatého Ježucha a svítící očka Vašich drobečku u stomečku
![]()
Holky, přeju pohodové vánoční svátky a jen to nej nej do nového roku a hlavně žádné reklamace vašeho Mutsíka ![]()
majdalenko: pripojuju se k tomu ze sis vybrala spatny tema…a nikdo tu s tebou nebude souhlasit…pac mutsy je nejlepsi kocar do terenu co je
chrastitka typu quinny neberem
![]()
holky taky preju krasnyho jezucha
![]()
Připojuji se k zastánkyním Mutsíka
Bydlím v Orlických horách a po té, co u nás napadly ty tuny sněhu a já projela kudy jsem chtěla jako tank, jsem se ujistila, že tenhle kočár s takhle kvalitním podvozkem (mám UR), byla správná volba
Hodně mých známých v okolí mají kočár s těma malýma otočnýma kolečkama vpředu a ty to vzdaly, raději ani nevyjely. Takže Mutsíkům zdar a do nového roku přeju všem fanynkám a jejich ratolestem jen samou radost ![]()
Holky, taky přeju krásné Vánoce. Užijte si hlavně pohodu! A pod stromečkem něco na sebe? Ne, něco na Mutsynu, samozřejmě ![]()
Anielkho, jak jsi nakonec vyřešila to poutání miminka v korbičce? Vím, že jsme se o tom tady bavily a vzpomněla jsem si na tebe včera v Malvíku, když jsem tam nějaké ty pásy viděla.
Mafina5 píše:
Anielkho, jak jsi nakonec vyřešila to poutání miminka v korbičce? Vím, že jsme se o tom tady bavily a vzpomněla jsem si na tebe včera v Malvíku, když jsem tam nějaké ty pásy viděla.
nijak, dala jsem si rict, ze nebudu moc uzkostliva matka, ale nedavno kdyz jsme s manzelem nesli kocar ze schodu a manzelovi to ujelo, tak jsem si rikala, ze to zas tak velka blbost nebyla ![]()
Taky shaním pořádnej sportovní kočárek a mutsy s emi zda nejlepší, ale ted nevite někdo, zda jde do lehu? uplně? děkuji