Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderno kdyz ja si ale myslim ze u tehdle kocaru se to asi povoli dycky
…proto to uchyceni na jednom miste nemam rada…kdyz mrknu na starsi kocary po inzerach tak sou takhle vyglajdany secky…zlaty polsky s uchycenim na dvou mistech
![]()
Anielkha píše:
Ja zrovna vcera na mimibazaru na to (na pouzite) koukala a treba tenhle je hodne naklonenyhttp://i.mimibazar.cz/…37808642.jpg
a tenhle taky
http://i.mimibazar.cz/…39537141.jpg
No, tak ty bych teda nekoupila ![]()
Na originálních fotkách (komerčních) jsou všechny rovně!!!
Mafina5 píše:
Jo neuvěřitelné, Já dnes v centru Kladna potkala dvě maminky, které šly spolu s Mutsynama (4Riderama). Já proti nim s Mutsynou (UR), ale ani mě z Mutsynářské solidarity nepozdravilyMěli bychom, zavést nějaký pozdrav, něco jako „loď ahoj“ nebo tak, abychom se poznaly
Manžel byl předvčírem s kočárem nakupovat a potkal jen jedinýho tatínka s kočárem (jinak samý maminy) a ten měl taky Mutsy a prej sebe uznale kývali jakože „dobrej kočár“ - že si pak připadal jako když se zdravěj motorkáři
![]()
Jo, taky občas utrousím něco o hezkém kočárku, když mě mine Mutsík
Tady - Hostivařská přehrada, Praha - jich jezdí docela hodně ![]()
Mafina5 píše:
Ale vůbec to není tím, že jsi málo náročná. Zkrátka mírně nakloněné to má být. To jen Bébka je na to háklivá, protože to měla nahnuté víc. Ale to byla evidentně vada, jeden případ z tisíce. Neslyšela jsem o nikom jiném, kdo by reklamoval kočárek kvůli nahnuté korbičce. Jen se to tu omýlá pořád dokola a tak dlouho, že zřejmě spousta lidí, co nákup kočárku teprve zvažuje, z toho musí mít po přečtení diskuse pocit, jakej je ta Mutsyna šmejd. A to mě trochu mrzí, protože to není pravda.
Hele Mafi a neděláš ty pro Libfin?
Ne, to je samozřejmně sranda. Já mám korbičku kupovanou ojetou, dle cedule na spodu korby z roku 2006
což jsem vůbec netušila když jsem jí kupovala přes MMB a měla jsem jí také lehce nakloněnou, ale tak přirozeně. Bébka to měla fakt moc.
Teď mi zase přijde trochu divnej sporťák, malá je tam jak na klouzačce, je to normální? Je vlastně celé to lůžklo tak jako z kopce „nakloněné“
( samozřejmně že když je položená na toho skoro lehu - což je pořád ), je to normální ![]()
Já jsem v takto mírně nakloněném kočáře odvozila obě děti a problém mi to žádný nedělalo. Naoak - připadá mi to lepší, dkyž je to mírně nakloněné
Navíc - viděly jte někde tu krbu opravdu vodorovně? Kromě reklamních fotek a videí? Já teda ne ![]()
Takže to sem dávám poněkolikáté - já měla korbu úplně rovnou. Jo a ta sportovní nástavba je taky rovná, tedy rozhodně mi malá nikam neujíždí, není to nahnuté. Mám kočár kupovaný nový i korbu jsem měla novou a sporťák taktéž.
Tak tohle byla první reklamace, tady to ještě tak nahnutý není, ale rozhodně to viděli jako důvod k reklamaci.
Tady je druhá reklamace, to už koukali, jako blázen a poslali do Libfinu, celý mi to vyměnili.
…a tady stav dneska… Je to pěkná rovinka a jinak bych to už nechtěla. Všechno ostatní je, dle mýho názoru, na reklamaci ![]()
Takže to, co tady slečna/paní nabízela pár stránek zpátky, bych nekoupila ani náhodou ![]()
rybko: ten sportak ma dve polohy toho sedu…kdyz ho das vys tak jde pak skoro do lehu ale kdyz to zvednes tak je to sikmina…a kdyz ho das niz tak pak nejde tolik do lehu ale sed je uplne rovne.
Příspěvek upraven 17.12.10 v 15:28
mam takovej pocit ze je to docela casta vyrobni vada ten naklonenej kocar…jen nekdo to proste neresi. ale videla jsem nazivo a holky maji na fotkach i uplne rovny…to co mela bebka puvodne je
ale ma to vic kocaru…ja mela patrona a byl taky naklonenej tak sel z domu okamzite ![]()
mikitaa píše:
rybko: ten sportak ma dve polohy toho sedu…kdyz ho das vis tak jde pak skoro do lehu ale kdyz to zvednes tak je to sikmina…a kdyz ho das niz tak pak nejde tolik do lehu ale sed je uplne rovne.
Myslíš to small a large??? Jak to máte nastavený???
ja nevim co presne myslim..nemam ani navod ani novej kocar…ja to proste nastavila nejako aby to bylo rovne…ze to neslo tolik do lehu me nevadilo a od ty doby to tak mam a nesahala sem uz na nic…ani uz nevim cim sem to udelala…musi poradit holky co maji novej kocar s navodem a vedi co je co
ale jde to stelovat..to vim ![]()
a ta hrubka je hrozna..za tu se omlouvam ![]()
Ja zrovna vcera na mimibazaru na to (na pouzite) koukala a treba tenhle je hodne nakloneny
http://i.mimibazar.cz/…37808642.jpg
a tenhle taky
http://i.mimibazar.cz/…39537141.jpg