Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá jí mám v kombinézce a v autě moc netopím - i já mám bundu. Ale zrovna zejtra jedem daleko, tak asi po cestě zastavím a vysvlíknu nás.
me vystrasili kdyz sem kupovala autosedacku ze kdyz ma dite bundu nebo kombinezu v autosedacce se se snizuje bezpecnost az o 50% pri narazu. takze ja startuju auto dycky 10 minut dopredu a beru terku jen ve svetru do auta uz vytopenyho…ale je mi jasny ze treba v panelaku to dost dobre nejde
ted teda nekdy aji do studenyho…uz je otuzila tak to da
ale jako mimino byla jen v plysovy kombinezce a mela sem pres nu teplou deku kerou sem sdelavala kdyz bylo vytopeny…
lulje píše:Mafina5 píše:Já jen přikryju dekou. V autě nám nemrzne, tak by se mi malý po pár minutách ve fusaku upekl. Dám zimní bundu, teplé ponožky a deku, kterou po chvíli stejně sundám a bundu rozepnu. Na delší cesty nedávám ani tu bundu
Holky co dáváte do autosedačky? Já si na zimu koupila zavinovačku do autosedačky, ale teď, když je větší zima, tak jsem tam zkusila dát fusak Aestetic a padne tam jako ulitý (tedy do Maxi cCsi CabrioFix). úplně mě to nadchlo. Vůbec jsem neetušila, že je to fusak dělaný i na autosedačku.
Já přesně tak ![]()
A když jdu někam s autosedačkou, tak mám fusak na autosedačku, čumí mu jen hlavička ![]()
Příspěvek upraven 15.12.10 v 07:15
čmuška píše:
Ahoj já prodávám kočárek Mutsy podvozek urban rider next-kožená rukojet,korbičku a batoh vše v barvě college ice blue a plymo ale není už v záruce.Po jednom dítěti.
Koukám, nahnutá korbička, to je mazec ![]()
Bébko, ty jsi na to fakt nějak vysazená. Každý kvalitní kočárek na světě má trošku nahnutou korbičku, aby dítě nemělo hlavičku níž než nožičky. Dokonce i ten můj starý odpružený po sestře to tak má. Já bych to bnez toho ani nechtěla. Je to tak prostě normální. Stejně jako ten na obrázku. Ten Ice Blue to úplně normálně, jako každý jiný. Tys měla nějakou vadu a to bylo nahnuté přece jen o trochu víc, alespoň z těch tvých fotek soudím.
Mě spíš na té fotce Ice Blue zaujalo, jak má paní pěkné disky - nepoškrábané. Holt asi neměla tak úzký výtah jako já ![]()
Mafina5 píše:
Bébko, ty jsi na to fakt nějak vysazená. Každý kvalitní kočárek na světě má trošku nahnutou korbičku, aby dítě nemělo hlavičku níž než nožičky. Dokonce i ten můj starý odpružený po sestře to tak má. Já bych to bnez toho ani nechtěla. Je to tak prostě normální. Stejně jako ten na obrázku. Ten Ice Blue to úplně normálně, jako každý jiný. Tys měla nějakou vadu a to bylo nahnuté přece jen o trochu víc, alespoň z těch tvých fotek soudím.
Mě spíš na té fotce Ice Blue zaujalo, jak má paní pěkné disky - nepoškrábané. Holt asi neměla tak úzký výtah jako já
Asi sem , přiznávám bez mučení ![]()
KDyž mě se to táááák nelíbí ![]()
Ale teď už mám korbičku pěkně rovně, a to je paráda pohledět ![]()
bebko jestli te to uklidni tak nejsi sama
proste korbicka ma byt rovne a hotovo ![]()
mikitaa píše:
bebko jestli te to uklidni tak nejsi samaproste korbicka ma byt rovne a hotovo
Mě by to tedy taky vadilo, ale já měla korbičku úplně rovně. Dávala jsem sem foto, takže silně pochybuji, že to tak má být! Jedině že já měla korbičku vadnou ![]()
Taky jsem si téměř tři roky myslela, že mám korbičku rovně (možná bych za to dala i ruku do ohně
). Teď mi to nedalo a šla jsem se podívat. Řekla bych, že je velice mírně (ale opravdu mírně) nahnutá - jako u Čmušky. Nikdy jsem s tím neměla problém - buď nejsem tak náročná nebo řeším důležitější věci
![]()
Ale vůbec to není tím, že jsi málo náročná. Zkrátka mírně nakloněné to má být. To jen Bébka je na to háklivá, protože to měla nahnuté víc. Ale to byla evidentně vada, jeden případ z tisíce. Neslyšela jsem o nikom jiném, kdo by reklamoval kočárek kvůli nahnuté korbičce. Jen se to tu omýlá pořád dokola a tak dlouho, že zřejmě spousta lidí, co nákup kočárku teprve zvažuje, z toho musí mít po přečtení diskuse pocit, jakej je ta Mutsyna šmejd. A to mě trochu mrzí, protože to není pravda.
Jo neuvěřitelné, Já dnes v centru Kladna potkala dvě maminky, které šly spolu s Mutsynama (4Riderama). Já proti nim s Mutsynou (UR), ale ani mě z Mutsynářské solidarity nepozdravily
Měli bychom, zavést nějaký pozdrav, něco jako „loď ahoj“ nebo tak, abychom se poznaly ![]()
No, hele, já to z toho důvodu reklamovala dvakrát. Poprvý mi to vyměnili na krámě, bez keců a ochotně a podruhý to poslali do Libfinu a to taky vyměnili. Ptala jsem se, jestli a jak to má bejt nahnutý a řekli, že vůbec
Vždyť když se kouknete na to video na Mutsy.nl a na všechny Mutsy kočárky na netu, tak nikde to nahnutý neni. Tak já si prostě myslím, že to nahnutý bejt nemá a je to vada a je to na každym, jestli mu to vadí, nebo ne ![]()
Já jsem četla jinou diskuzi, kde si majitelka stěžovala, že to má nahnuté a jezdila s tím tak dlouho až ji ty úchyty praskly a dítko ji spadlo na zem v korbičce, prodejce ji to nechtěl vyreklamovat, tak na ně poslala ČOIku.
http://img.mimishop.cz/…a1780555.jpg
http://www.spuntik.cz/…-1_58616.jpg
hele nahodou sem zkusila najit obrazky na netu a vsude to maji nafoceny krasne rovne…
takze dle myho by to byt rovne melo ![]()