Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
6.1.11 18:31

A ještě jsem zapomněla napsat, že sporťák je stejně jako korba hrozně úzký a když má malá na sobě kožíšek a plus je v kočáru fusak, tak se ani nepohne. Ještě nesedí, takže v leže či pololeže a je to hrozný, jak tam nemá místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.1.11 19:00

to je mi lito ze si nespokojena…ale holt kazdej oceni neco jinyho…jen technicka…nevim teda jak na 4rider…ale myslim ze je to podobny…na UR jsem vozila velkej kos aji kdyz sme jezdili proti smeru…a stejne tak mam v UR dite v kombineze i fusaku a pohoda i kdyz lezi a spi…a sem myslela ze sou ty sportaky stejny na ty podvozky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.1.11 19:11

Právě, že na UR prý velký koš jde proti směru jízdy, ale u 4R neee. Jasně, vím, že každému vyhovuje něco jiného :wink: Ale úzký teda kočár je děsně. To říká každý hned na první pohled, jak nás vidí. A to je naše slečna normální, průměrná velikost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.1.11 19:45

ja myslim ze tam je ten zlom v tom ze asi zacne sedet…nam vysel ten prelom na leto…tak to bylo v pohode…a ted kdyz uz sedi tak je to v pohode uplne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.1.11 21:29

S tím sezením máš určo pravdu. Ale i tak přece dítě často usne v kočárku a když je tak hrozně úzký, tak je to fakt na prd. Jo a to vibrování koleček je děs, ale nevím, jestli jsem nepropásla možnost reklamace. Jak dlouho je vlastně záruka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
6.1.11 21:37

Flair, záruka je 2 roky, taky jsme měli 4R a po 3 reklamacích z úplně stejného důvodu, jaký popisuješ ty, jsme ho vyměnili za Urbana a jsem daleko spokojenější. Ale zase jsem ráda, že jsem si i toho 4R vyzkoušela, aspoň vím, že je Urban lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.1.11 21:46
anecak píše:
Flair, záruka je 2 roky, taky jsme měli 4R a po 3 reklamacích z úplně stejného důvodu, jaký popisuješ ty, jsme ho vyměnili za Urbana a jsem daleko spokojenější. Ale zase jsem ráda, že jsem si i toho 4R vyzkoušela, aspoň vím, že je Urban lepší.

Mooooc ti děkuju za odpověd a můžu ti říct, že se mi bude dnes lehčeji spát. Bo kočár půjde na reklamaciiiiii :-D Bála jsem se, že je to jen půl roku :wink: Ale stejně už na netu zkoumám to Peg perego GT3. Vadí mi hodně, jak je Mutsík úzký :cry: A PP je fakt prostorná kára. Takže jak vyreklamuju podvozek Mutsíka, doufám, že mi dají nový, tak ho jako nový hned prodám, Stejně tak prodám korbičku i sportovní nápravu a doplňky. Mám active champagne, což mi teda bude líto se loučit, bo ta barva je opravdu nááádherná! Ale kočárek mi fakt nevyhovuje, škoda 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.1.11 21:55

Jó holky, protože o těch vibrujících kolečkách tu je na diskusi popsáno stovky příspěvků (a já nebyla líná a přečetla ji před koupí celou), koupila jsem raději urbana, byť se mi 4Rider líbil původně víc :-) Díky tímto starším přispěvatelkám za upřímnou kritiku, která mě od koupě 4Ridera odradila a za neutuchající chválu urbana, která přispěla k tomu, že jsem se do něj zamilovala :-)

Jo svěřím se vám s moc milým dnešním zážitkem. Jedu si dnes lesem a na křižovatce lesních cest s jednou takovou cestou z kopce je najednou přede mnou fronta dětí na lopatách a paní učitelka je řadí, aby jezdili pěkně po sobě a nenaráželi do sebe. Jak se k nim blížím, tak si říkám, že jim budu asi muset říct, aby mě pustili, protože seděli natěsnaný za sebou na těšch lopatách napříč mojí cesty a čekali, až na ně příjde řada. V tom jedna holčička vykřikne: Jé, to je krásný kočárek, a tak malinký a tyrkysově modrý… Paní učitelka se ohlídla a udělala mezi dětmi místo, abych mohla projet. Byla jsem tak konsternovaná, že už i pětileté holčičky, jsou fanynkami Mutsy, že jsem jí ani nestihla poděkovat za pochvalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.1.11 21:58

Holky, jak jste tu některá psala, že pořád posouváte na urbanu háky od koše, aby byly nahoře a nedřel koš o odaretovaná kolečka… Posouváte je jako, že je odepnete a zase připnete, nebo je jen posunete po té hliníkové tyčce? Já totiž dnes zjistila, že nemusím složite odepínat a zase připínat a že to jde, jen je posuout, ale nejsem si jistá, zda se tím ještě víc neoběhají a nebudou sjíždět ještě víc. A nezkoušela jste je některá přilepit třeba oboustranou páskou, zda by to neudržela? A šlo by pak to odepnout, kdyby bylo třeba, myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
6.1.11 22:02

Záruka je na to 2 roky, ale nečekej, že ti hned dají nový, my ho reklamovali 3×, než nám ho vyměnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.1.11 22:12

Holky, já jsem taky byla poctivka a přečetla diskusi celou a vím, že se o vibrujících kolečkách psalo. Ale mně ten UR připadal totálně šílený :lol:
Anecák: máš pravdu, asi mi hned nový nedají, skva. Ale snad to aspoň nějak spraví a já ho budu moct s klidným svědomím prodat a přidám doklad o záruce, kdyby něco. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.1.11 22:17

mafi: jj posouvam taky
flair: nejspis ti tam daji jen novy loziska…ale i tak kdyz ho budes prodavat pojede aspon nejakej cas zase dobre…co jsem slysela tak to hodne odchazi u tech kocaru s presnima otocnyma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.1.11 22:26
Mafina5 píše:
Holky, jak jste tu některá psala, že pořád posouváte na urbanu háky od koše, aby byly nahoře a nedřel koš o odaretovaná kolečka…

Mně to teda nedře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.1.11 00:09

mě to také nedělá :palec: pouze když ho mám fakt narvanej k prasknutí ( resp. těžkej náklad ) a to vysazení nahoru je fakt minutková záležitost a hned to zase sjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.1.11 07:01

Jo, mně to taky dře, ale musím mít fakt NÁKUP :mrgreen: A taky mi to sjíždí :nevim:

Jak už tady někdo kdysi psala, škoda, že si výrobce nečte naší diskusi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí