Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
7.12.10 10:13
LeníkDOMO píše:
Jedině si přidělat na kolečka lyže jako ve S tebou mne baví svět :-) :-) :-)
Mne v mrazu zamrzavá brzda a zedeformovaly se mi disky kol, což jsem teda naštvaná hodně, ale manžel tvrdí že to bude dobré, tak jsem zvědavá, koukněte se na Vaše kočáry jestli máte disky kulaté …

Brzda mi taky zamrza.

• Citovat
  • Upravit
4650
7.12.10 10:22

My máme židličku dřevěnou, plastové se mi nelíbí. Vašík už začíná baštit sám tak židličku opatlá, ale vezmu vlhký hadřík a setřu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
7.12.10 10:23

Brzda mi nezamrzá, jsem s kočárkem ve sněhu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
7.12.10 10:25

Nic mi nezamrzá ani se nedeformuje a to jezdíme druhou zimu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.12.10 13:58

Mě taky nic nezamrzá ani se nedeformuje. Jen kdyby ty chodníky protahovali :-( Potřebuju jet na úřad a vůbec nevím, jak si ve městě poradíme :-( Dnes jsem z obchodu šla raději část cesty po silnici a riskovala, že mě nějaký hovado v autě kočárek ohodí tím solným sajrajtem, než bych se prodírala těma horama sněhu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.12.10 14:46

Disky mám zatím taky normální, ale ta zadní náprava nějak blbne, jde to otáčet hodně ztuha, asi je tam nákej bordel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.12.10 13:23

holky prosím o radu, na co jsou ve sporťáku na opěrce na nohy ze spoda ty dva plastový čudlíky? A ještě, jde ta podnožka nějak zaseknout aby se nasklápěla při tlaku dolů? Dnes jsme to poprvé zkoušely a normálně mi bude ta hluboká korba chybět :think: ale je to teda nebe a dudy :dance:

a ještě :mrgreen: máte u těch pásů také tak pitomé poutání? ty plasty jsou děsně tvrdé a nejdou mi pořádně ty ramení pásy zapnout a pak rozepnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.10 13:32

rybko: capliky jsou na uchyceni sportaku za kontrukci…zkus si to slozit i s nasazenym sportakem a pochopis :wink: jinak pasy ja mam jen hadrovy mekky :nevim: nejde to z toho sdelat ty navleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.12.10 13:37

aha, to je ale jen při použití po směru jáízdy, že? Pásy jako takové mám také hadrové, ale ty plastové spony jsou na prd, jak se tam do toho kolečka má zaháknout ramení pás :think: asi tam dám černý kroužek na klíče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.10 13:43

jj jen po smeru…a nejak nechapu kolecka covece :mrgreen: ale mam kocar uz tak pet let starej…takze mozna su bez kolecek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.10 13:44

jooo ty mluvis o tech ramennich achaaa…ty ja nikdy nepouzila takze vubec nevim jak to funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.12.10 14:02

Rybko, já mám sice sporťák v krabici na skříni, ale mám pocit, že ty ramenní popruhy se běžně neotevírají. Jen když pásáš fusak a to snad děláš jednou za rok, ne? Dítěti tím jen ručky protáhneš, nemusíš to denně otevírat. Ale jinak tedy taky mi to jde dost blbě. Na Mutsyně jde vše ztuha, ale díky tomu to taky vydrží. Obdivovala jsem v Malvíku tu napodobeninu, jak jde na ní vše zlehka ale teď myslím, že při průjezdu současnými neodklizenými chodníky by se mi skládala na každém kroku. Zlatej originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.12.10 14:57
Mafina5 píše:
Rybko, já mám sice sporťák v krabici na skříni, ale mám pocit, že ty ramenní popruhy se běžně neotevírají. Jen když pásáš fusak a to snad děláš jednou za rok, ne? Dítěti tím jen ručky protáhneš, nemusíš to denně otevírat. Ale jinak tedy taky mi to jde dost blbě. Na Mutsyně jde vše ztuha, ale díky tomu to taky vydrží. Obdivovala jsem v Malvíku tu napodobeninu, jak jde na ní vše zlehka ale teď myslím, že při průjezdu současnými neodklizenými chodníky by se mi skládala na každém kroku. Zlatej originál.

Mafino a víš že mě to vůbec nenapadlo? :zed: už jsem uvažovala nad různýma „zlepšovákama“ :mrgreen: dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.12.10 19:59

nemáte někdo toto http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool nebo obdobnej organizér? Potřebuju něco na pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.12.10 20:31

Já mám termoobal s uchem na sucháč, tak to vždycky někam pověsím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí