Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMy máme židličku dřevěnou, plastové se mi nelíbí. Vašík už začíná baštit sám tak židličku opatlá, ale vezmu vlhký hadřík a setřu to.
Mě taky nic nezamrzá ani se nedeformuje. Jen kdyby ty chodníky protahovali
Potřebuju jet na úřad a vůbec nevím, jak si ve městě poradíme
Dnes jsem z obchodu šla raději část cesty po silnici a riskovala, že mě nějaký hovado v autě kočárek ohodí tím solným sajrajtem, než bych se prodírala těma horama sněhu ![]()
Disky mám zatím taky normální, ale ta zadní náprava nějak blbne, jde to otáčet hodně ztuha, asi je tam nákej bordel ![]()
holky prosím o radu, na co jsou ve sporťáku na opěrce na nohy ze spoda ty dva plastový čudlíky? A ještě, jde ta podnožka nějak zaseknout aby se nasklápěla při tlaku dolů? Dnes jsme to poprvé zkoušely a normálně mi bude ta hluboká korba chybět
ale je to teda nebe a dudy ![]()
a ještě
máte u těch pásů také tak pitomé poutání? ty plasty jsou děsně tvrdé a nejdou mi pořádně ty ramení pásy zapnout a pak rozepnout…
rybko: capliky jsou na uchyceni sportaku za kontrukci…zkus si to slozit i s nasazenym sportakem a pochopis
jinak pasy ja mam jen hadrovy mekky
nejde to z toho sdelat ty navleky?
aha, to je ale jen při použití po směru jáízdy, že? Pásy jako takové mám také hadrové, ale ty plastové spony jsou na prd, jak se tam do toho kolečka má zaháknout ramení pás
asi tam dám černý kroužek na klíče ![]()
jj jen po smeru…a nejak nechapu kolecka covece
ale mam kocar uz tak pet let starej…takze mozna su bez kolecek ![]()
jooo ty mluvis o tech ramennich achaaa…ty ja nikdy nepouzila takze vubec nevim jak to funguje ![]()
Rybko, já mám sice sporťák v krabici na skříni, ale mám pocit, že ty ramenní popruhy se běžně neotevírají. Jen když pásáš fusak a to snad děláš jednou za rok, ne? Dítěti tím jen ručky protáhneš, nemusíš to denně otevírat. Ale jinak tedy taky mi to jde dost blbě. Na Mutsyně jde vše ztuha, ale díky tomu to taky vydrží. Obdivovala jsem v Malvíku tu napodobeninu, jak jde na ní vše zlehka ale teď myslím, že při průjezdu současnými neodklizenými chodníky by se mi skládala na každém kroku. Zlatej originál.
Mafina5 píše:
Rybko, já mám sice sporťák v krabici na skříni, ale mám pocit, že ty ramenní popruhy se běžně neotevírají. Jen když pásáš fusak a to snad děláš jednou za rok, ne? Dítěti tím jen ručky protáhneš, nemusíš to denně otevírat. Ale jinak tedy taky mi to jde dost blbě. Na Mutsyně jde vše ztuha, ale díky tomu to taky vydrží. Obdivovala jsem v Malvíku tu napodobeninu, jak jde na ní vše zlehka ale teď myslím, že při průjezdu současnými neodklizenými chodníky by se mi skládala na každém kroku. Zlatej originál.
Mafino a víš že mě to vůbec nenapadlo?
už jsem uvažovala nad různýma „zlepšovákama“
dík ![]()
nemáte někdo toto http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool nebo obdobnej organizér? Potřebuju něco na pití
Já mám termoobal s uchem na sucháč, tak to vždycky někam pověsím…
Brzda mi taky zamrza.