Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
29.11.10 10:16

Já tašku už od léta nenosím, mám to v malé igelitce hozené v koši dole a peněženku,klíče,mobil a průkazku mám v té kapse, co mám na boudě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 10:19

Já přebalovací tašku na normální procházky taky nenosím, vždycky jsme v dosahu domova. Leda když jedem někam dál autem nebo do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.11.10 10:24

ja tasku nepouzila jeste vubec nikdy…obleceni nahradni nenosim…jen hodim dve pliny a vlky ubrousky do kose a jedem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.11.10 10:26
Bébka píše:
Holky, máte některá ten rukávník na rukojeť???
http://www.malvik.cz/…arku-Novinka

já ho mám, včera jsem s ním poprvé vyrazila a upřímně teda moc odvázaná z toho nejsem. Když tam dám obě ruce tak je mám šíleně u sebe a je to takové nepřirozené :think: Nemám teda emitex, ale šitý z MMB

Na druhé si chci nechat jen podvozek a nástavbu minimálně tu hlubokou chci novou, protože ta stará je otřesná, sporťák asi nechám, máme koupený Cargo black a v tom barevnou vložku od Pinkie a ještě bych chtěla nechat ušít do barvy vložky obal na madlo a na pásy a už to bude podle představ :dance:

V báglu nosím fakt všechno, zdr. průkazku, náhradní oblečení ( blinkáme :roll: ), plenky - papírové, textilní, ubrousky, vodítko, peněženku, klíče, pití pro mě a pro malou, teploměr, šťourací tyčinky, diář, brufen, mobil… 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.11.10 10:41
Mafina5 píše:
Holky tu někde o hodně dřív psaly a nafotily, že ten koš využívat lze i když máš sporťák proti směru jízdy. Koukni hodně zpátky do fotek.Jinak já zatím s sebou vozím jen telefon a foťák. Až začneme jezdit někam, kde budeme přebalovat nebo kojit, tak to asi bude jiné a možná pak začnu taky řešit větší tašku :-)

nikde to nemohu najít :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 10:43

teploměr, jo? A na co? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
29.11.10 10:46

Mafinko a nebyla ta taška moc velká, na fotce na tom kočárku to tak vypadá, že je skoro dole, jinak vypadá dobře, jen aby držela, ale druky by se tam daly dodělat. ta lassig je taky vozit, moc pěkná a dokonce se mi líbí i z pinkie, moc děkuji za tipy, fakt jste mi pomohly, ted jen vybrat. taky jsem četla, že košík lze vozit, když je sporťák proti směru jízdy, jen je tam horší polohování nožiček, ale my jsme s prvním kočárkem jezdili bez polohování, měla nožičky narovno, líp se jí sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.11.10 10:49

na teplotu :mrgreen: já osobně totiž nepoznám jestli má malá teplotu a už několikrát se mi vyplatil když jsem si nebyla jistá :palec: především když nejsme někde kolem domova, ale třeba na výletě nebo na víkendu u babiček, ty totiž mají klasický rtuťák a tím bych jí fakt nezměřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.11.10 10:54

Já jsem jí teda teplotu ještě neměřila. Zatím se zdá normální, tak nebylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 11:35

Matyg, ta taška vypadala spíš jako takový pytel. Paní měla na active Coffee tu zelenou a vypadalo to moc pěkně, tak jako free, květinové děti nebo tak něco mi to připomínalo :-) Visela tedy dost dolů, to je pravda. Na zimu do sněhu to asi není :-)

Rybko, jaký máš teplopměr. My tedy taky zatím neměřili teplotu a malej už má dva měsíce. Mám jen takový digitální, který zapípá asi po minut něbo dokonce třech. Mě se to zdá nekonečné a držet mu to celou dobu v zadečku, to by asi nevydržel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.11.10 11:51

Mafi mám tři :lol: :oops: jeden obyčejný z Lidlu - ten mám právě v té tašce, pak http://www.docsimon.cz/…lni-teplomer a ten je během několika vteřin hotov a pak ještě máme ten bezdotykový, ten používám především v noci po očkování, abych ji nemusela budit. Zatím když jsem měřila v noci tím bezdotykáčem a měla teplotu, tak jsem jí pak ještě přeměřovala tím Thermovalem, protože se říká že ty bezdotyk. jsou méně spolehlivé a rozdíl tam byl cca 0,3°C.
Ale vezkrze jsou opravdu všechny rychlé a dejme tomu do deseti vteřin když teplota je vyšší tak naskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.11.10 12:00

jeee to vypada opravdu moc hezky i ten kos :-) taky premyslim ze ho poridime

Mafina5 píše:
Tak přesně jak jsme čekali, že bude v zimě barvička Ocean vypadat, tak taky vypadá. Nádherně! Co říkáte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.11.10 12:45

To s tím náhr.oblečením není rozhodně na obtíž,já když jsme šla teprve na druhou kontrolu do poradny tudíž Lucka mohla mít tak měsíc, že…jsem nic neměla a Lůca se mi tam zblila komplet celá, mudr se sestrou asi zvyklé, takže neváhaly a dítě mi zabalily jako mumii do takového toto papíru,co dávaj na lůžko jako jednorázovou podložku.A takhle vyparáděnou jsem ji strčila do fusaku a hybaj dom…naštěstí to mám od mudr svižnou chůzí 5 minut..tenkrát jsem ovšem byla doma asi za minuty 2…
Teploměr mám do zadečku, měří 10 vteřin, ale už když vidím, že to naskakuje moc rychle,tak je to jasné i za vteřiny 3, z lékárny za 360,–…ale dobré jsou ty náplati na čelíčko, nalepíš a dáš dítě spát a jen kontroluješ,co mu píše čelo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.11.10 13:12

Dík za tipy s teploměry. Něco raději pořídím dřív, než to budeme opravdu potřebovat.

Jo Brau koš je opravdu moc fajn věcička. Alespoň mě dělá jen samou radost. Stavujeme se na nákup skoro každý den po vycházce a do teď jsem to dávama nahoru na korbičku a pořád se strachovala, aby to nebylo špinavé, teď sundám koš a nosím to v něm a druhou rukou řídím kočár.

Zrovna dnes jsem tak nakupovala v COOPu. Ale na dlouho to byla asi naše poslední vycházkla. Sněhu už je asi 15 cm a fakt se v tom moc nedá jezdit. A to mám Mutsynu. Nedovedu si to představit s kočárkem s nějakými menšími kolečky. To musí být fakt opruz! Už takhle jsem se vrátila domů mokrá jako myš (a nebylo to jen od sněhu, ale především od potu). To jsem si, já bláhová, vyšla, že jdeme jako na hodinku do lesa :-( Tak to nás asi v následujících týdnech nečeká, jestli ten sníh nesleze nebo jestli to neprohrnou. Ještě že mám balkón. Malej tam spinká a je přitom venku a nesněží na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.11.10 13:21

Teď právě řeším jestli ho mám jít uspat ven, ať se trochu vyvětrá, asi nechám psa doma a půjdu uspat malého, pak ho zaparkuju a půjdu za barák se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí