Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHOlky, tak ta akce Den nákupů s Maminkou asi moc úspěšná nebude - tedy pro mě. Dnes jsem byla na Zličíně v Babyparku, protože jsem tam měla sraz, tak jsem se stavila obhlídnout ty barvy sporťáků a nechat si potvrdit záručák na podvozek. A ptala jsem se jich na tu akci a říkali, že mají jeden sporťák od každé z barev, které zvažuji a že mi drží palce, abych ho koupila, protože to púrý bude maso. Když takovou akci měli posledně, tak tam prý byly fronty na dvě hodiny. Dokonce ani adaptéry na Maxi Cosi nezaručují, že koupím. Asi toho zboží bez ohledu na tu akci nějak moc nepořídili ![]()
mafi adaptery prodavam kdyby si mela zajem…sedacku uz nemam ale ty mi tu zustaly..a pouzivala jsem je asi dva mesice
kdyztak pisni SZ kdybys mela zajem ![]()
Mafina5 píše:
HOlky, tak ta akce Den nákupů s Maminkou asi moc úspěšná nebude - tedy pro mě. Dnes jsem byla na Zličíně v Babyparku, protože jsem tam měla sraz, tak jsem se stavila obhlídnout ty barvy sporťáků a nechat si potvrdit záručák na podvozek. A ptala jsem se jich na tu akci a říkali, že mají jeden sporťák od každé z barev, které zvažuji a že mi drží palce, abych ho koupila, protože to púrý bude maso. Když takovou akci měli posledně, tak tam prý byly fronty na dvě hodiny. Dokonce ani adaptéry na Maxi Cosi nezaručují, že koupím. Asi toho zboží bez ohledu na tu akci nějak moc nepořídili
Uff, ja chci koupit kos… ten jeste nemam a ted nevim ![]()
tak koš se dá koupit i v Malvíku - tam jsou taky slevy, ne?
zrovna dneska mi prisel mejl z malviku ze cekaji brutalni napor ze zakaznici maji byt vice nez trpelivy ![]()
Zrovna jsem chtela napsat to, co pise mikitaa…
dve stovky mi za to zase nestoji, koupim si ho normalne. ![]()
ahojky holky!no ted jsme tem nasadily brouka do hlavy stim nakupem v babyparku taky budud porizovat sporatk na jaro a stou slevou by to bylo ok uz ted ale mam podvozek 3rider tak vubec nevim co tam posuje…asi t pujdu zitra omrknout
Holky, založila jsem na to sice zvlášní diskusi, ale kdybyste si toho nevšimly a mohly mi přesto pomoct, tak se raději ptám i tady. Není tu některá, která používáte sedačku Maxi Cosi na nacvakávací základně EasyFix nebo EasyBaze poutané pouze pásama ne do IsoFixu? Nejsem si jistá, zda to mám v autě dobře a potřebuji se s někým zkušeným poradit. Zdá se mi, že se to celé nějak viklá a zkrátka nedrží to úplně bez hnutí (tedy celá ta secvaknutá konstrukce - sedačka po nacvaknutí drží na základně dobře).
Díky
já používám pouze sedačku bez základny, tak neporadim.
Holky, já mám taky takovej speciální dotaz…ta moje Otesanka má totiž takový větší tváře. Velký natolik, že když jí dám na chvilku dudlíka, tak ho na nich má hned vytlačenej. Jako dost vytlačenej. Nepotkaly jste náááhodou někde dudlík, kterej by měl ty postranice buď z nějakýho měkýho materiálu, aby jí to netlačilo, nebo který by byly otočený jakože „ven“?
Mafina5 píše:
Holky, založila jsem na to sice zvlášní diskusi, ale kdybyste si toho nevšimly a mohly mi přesto pomoct, tak se raději ptám i tady. Není tu některá, která používáte sedačku Maxi Cosi na nacvakávací základně EasyFix nebo EasyBaze poutané pouze pásama ne do IsoFixu? Nejsem si jistá, zda to mám v autě dobře a potřebuji se s někým zkušeným poradit. Zdá se mi, že se to celé nějak viklá a zkrátka nedrží to úplně bez hnutí (tedy celá ta secvaknutá konstrukce - sedačka po nacvaknutí drží na základně dobře).
Díky
Mame easybase… Nevim, jak moc se ti to vikla, ale kdyz jsme ji meli ve Ford Fiesta, tak mne hrozne prekvapilo, ze ta noha litala.
Ted jsme ji prendali do Hondy a tam to drzi hezky, ale rozhodne to neni nic moc pevnyho, kdyz za ni vezmu, urcite se trochu pohne.
mooch píše:
já používám pouze sedačku bez základny, tak neporadim.Holky, já mám taky takovej speciální dotaz…ta moje Otesanka má totiž takový větší tváře. Velký natolik, že když jí dám na chvilku dudlíka, tak ho na nich má hned vytlačenej. Jako dost vytlačenej. Nepotkaly jste náááhodou někde dudlík, kterej by měl ty postranice buď z nějakýho měkýho materiálu, aby jí to netlačilo, nebo který by byly otočený jakože „ven“?
maji…jsou to vetsinou ty nejlevnejsi neobycejnejsi dudle…tesco lekarny apod. hledej ![]()
tak ja mam family fix a drzi celkem dobre.Je fakt ze kdyz vycvakavam sedacku tak se me nekdy i ta noha nazvedne ale urcite tady ty baze jsou lepsi jak poutat do pasu
Tak to jste mě holky uklidnily. Já totiž bázi koupila včera a sedačku dnes od paní, která mi ji přivezla na Zličín. Já celá nedočkavá jsem to na parkovišti celé sestavila, chudáka dítě tam přendala a po půlhodince mordování to zacvakla a jak se to viklalo, tak mě to dost zklamalo. Předtím jsem měla půjčenou starou sedačku Chico od kamarádky a protože mám krátké pásy v autě, které nedosáhnou tak, aby byla sedačka uchycená standarním způsobem, tak jsem ji pásala jen přes ty dolní dva úchyty a přirazila ji předním sedadlem a to drželo, ani se to nehlo narozdíl od této drahé báze a sedačky. Ale Maxi Cosi je tedy super sedačka, proti té Chico je lehounká a přitom větší, mám ji s krásným potahem, no zkrátka moc pěkná. A navíc myslím, že jsem ji koupila výhodně. Tak teď už jen zítra v rámci nákupů s Maminkou koupit adaptéry, abych mohla jezdit i na podvozku.
Ja byla na kyclich a sesly se tam tri mutsyny! (asi z peti kocarku) a vsechno UR…
U nas v parku jsem zatim potkala jen jednu. Nastesti.
Jinak mne prijde, ze nejvic je x-landeru…