Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJak jsem psala, jako nová budoucí uživatelka super káry jménem MUTSY jsem nasála všechny vaše postřehy, rady a doporučení a zde je krátký-dlouhý výcuc toho, co např. pro mě bylo užitečné při výběru kočáru. Podotýkám, že to nejsou moje zkušenosti, jen v souhrnu předávám dál, tak se nezlobte, pokud nesouhlasíte ![]()
PODVOZEK
SKLÁDÁNÍ PODVOZKU
KOLEČKA
RUKOJEŤ
KORBIČKA
SPORTOVNÍ SEDAČKA
PLÁŠTĚNKA
SÍŤ PROTI HMYZU
SLUNEČNÍK a SLUNEČNÍ CLONA
NÁKUPNÍ KOŠ
FUSAK
NÁNOŽNÍK
TAŠKA KE KOČÁRKU
SKATE ZA KOČÁREK
KDE KOUPIT
LIBFIN
UUUFFF ![]()
Tak to by bylo asi vše, co mě teď napadá.
Snad mi nebudete nadávat za zahlcení této diskuse. Ještě jednou dodávám, že to vše nejsou mé zkušenosti,pouze jakýsi pokus o sumář všech vašich 112 stránek diskuse, proto případný nesouhlas neházejte na mojí těhu hlavu ![]()
Přeji všem šťastnou ruku při výběru kočárku ![]()
Příspěvek upraven 15.03.10 v 15:36
Bébko???? ty nemáš co dělat,že máš čas na tokovýhle výcuc??? Klobouk dolů děvče, good job!!!!
Tak posílám foto fialového fusaku a champagne kočáru, holky nelekejte se, je to s bleskem,takže kočár vypadá úúúplně jinak,ALE opravdu háže na slunci odlesky do šedemodré a je to velice hezké.Upínání je jinak, délka nánožníku je asi stekná, nevím,mám ho prvně:-)
Tak co flair???? vyúadá to blbě? ja myslím,že neee:-) spíš by bylo smutné mít vše v jednom odstínu…barvičky jsou potřeba…zvlášť v zimě.
Jinak v Brně na veletrhu UR byl, právě s tousto sedačkou vystaven i s hl. korbou,ale musím říct,že lidí tam u toho stánku bylo jak sra…nicméně mně asi 5× zastavovaly těhule a ptaly se na kočár, a zkoušely s ním jezdit, tak to byla zajímavé i pro mně:-)))
No, jo, jsem na rizikáči, tak jsem trochu závisláček na internetu
A taky teď mám období hltání všech možných info o kočárech, nechci nic podcenit, taková investice a kdyby se mi rozkuchnul hned za prvním rohem, tak se z toho asi po… ![]()
Denul: Fakt bych neřekla, že tohle je šampaň. Musí se to opravdu vidět naživo. Ale vypadá to moc hezky ty barvičky ![]()
Bébko tato barva je důkazem toho,že se to MUSÍ vidět naživo, bo jinak bych toto nikdy nekoupila..opravdu je to medová barva, jako zlatá, spíš jako na té fotce,kde je Lucka a svítí tam ten chrániš na pásu
Ty jo Denu, je to moooc pěkné
A Lucinka je pěkný macíček a méďa taky
Bébko-to je něco- ale všechno asi pravda
Tak jsem zvědavá co vybereš ty???? ![]()
ja přišla z venku a můj mi říká pšššt Lucka spí v kočárku! a já cože!!! a tam plyšák…on prostě musí všechno vyzkoušet jak to patří,aby se pak nic nezjistilo po půl roce,že to nefunguje…
No to se teda musí!!!!!!!!!Hlavně,že to funguje!!!!!!
Musím končit už jsme vzhůru…
bébka, jůůů supr manuál:)) A to jsem chtěla 4R přišel mi úžasný na veletrhu,ale pravda, nezkusila jsem UR, to si teda už ani nedovedu představit tu parádu ![]()
Denulko vypadá super ![]()
Já se musím pochlubit-pořídila jsem výhodně podvozek kupovaný v lednu 2010 i s tím velkým košem.
Teď vybírám korbičku, ale s manželem se asi nedohodneme
Jediná barva, která přichází v úvahu je Team Brown-prostě ta tmavě hnědá. Chci ji koupit použitou, ale ještě jsem na ni nenarazila
Tak dnesky jsem byla v Babyparku na Čerňáku a ty nové barvy už mají skoro pryč. Paní mi ukázala jenom fusaky fialový a ten active Champagne. Ten Champagne u mě jasně vyhrál, je super. Pravda je, že je trochu tmavší než na obrázku, čož je lepší. Je super. Ten fialový je cirkus a nebo dítě furt v bílém. Ten fusak měl uvnitř černý flauš a paní mi říkala, že i ten kočár je uvnitř tmavý a kokám, že je spíš světlý. Holky co jste ho viděly ve skutečnosti, je i ta hluboká korba uvnitř světlá?
Ještě jsem se chtěla informovat, asi od Denulenky, myslím, že máš UR a ten nový nánožník. Paní mi říkala, že se stává, když je sporťák proti směru a nánožník, že jak se ta náprava natáčí, tak trochu drhnou kola o ten nánožník. Co si o tom myslíš?
Teda Bébko, máš můj obdiv.
Když jsem si tak četla ten tvůj výcuc, tak mě napadlo pár věcí, které třeba taky pomůžou někomu při rozhodování.
Máme podvozek 4R a ta malá otočná kolečka skutečně při rychlejší jízdě vibrují, ale dá se to celkem dobře korigovat zaaretováním (řeším to tak, když spěchám na MHD
). Problém ale byl, když nám zpuchřela duše u toho malého kolečka, jelikož rozměr 10×2 v cykloservisech nemají a ve většině prodejen je na objednávku. Po dlouhém pátrání jsem našla 2 obchody, kde je měli skladem (www.detskyraj.cz a www.slune-cz.cz). A pokud jsem se někde nevešla do výtahu, tak jsem to řešila sundáním zadního většího kola (jde to opravdu velmi snadno) a bylo po problému.
Originální pumpička nám nefungovala, ale obyčejná pumpička na kolo bohatě stačí.
S terénem jsem nikdy problém neměla, podvozek zvládnul všechno a to máme chatu v Jizerských horách, takže to mám ověřené praxí.
Co se rukojeti týká, tak jsem nakonec vybrala pěnovou, jelikož mi šev u kožené byl nepříjemný v ruce a od pár maminek jsem slyšela, že jim z té kožené pustila barva. Akorát je blbý, že se ta pěnová opravdu vytrhává, i když jsme ji nechali spravit, tak se vytrhla znovu.
Kočárek jsme koupili v kameném obchodě Top kočárky, který sídlí na P4 - Nuslích (www.topkocarky.cz). Měli k dispozici celý vzorník, spokojenost s nimi je tak 80%,jelikož nám zapomněli objednat nánožník a pak už nebyl ve stejné barvě a museli jsme vzít černý (a ještě to docela dlouho trvalo). Ale zase při reklamaci kočárku půjčují náhradní.
Tak to je všechno, na co jsem si vzpomněla. Snad se to někomu bude hodit. ![]()