Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo mně se teda hluboká korba nehne ani trochu, mám ale typ 2008…jinak dnes na veletrhu pro dítě v Brně jsem viděla všechny nové barvy a jsem rozhoduntá pro champagne cargo, jejich největší star tam byla ta purple,ale Luci se víc líbilo v té světlé.Je tam ještě zajímavá blue cord, co vypadá z dálky jako riflovina…sice měli slevu jen 10%,ale lepší,než nic
Je ta Champagne se mi taky líbila
Ale manžel chtěl něco veselýho
co ta fialová,jak vypadá?Je křiklavá?Jo holky,tak dneska jsem tu tašku odeslala,poslala jsem ji na dobírku,tak doufám,bláhově,že to vyzvedne!Jinak ![]()
Hrůza!Jo a ještě dneska jsem vyzkoušela neoriginální pláštěnku a jsem zklamaná,protože nejen že špatně sedí,ale tím okýnkem i v proti směru strašně sněží,chudinka byla celá pocukrovaná
Tak zítra koupim tu originální,snad se mi neroztrhne,i když při mém štěstí
No musím zaklepat,že okýnko ve stříšce zatím drží,pořád to kontroluju,žádná trhlinka,tak se třeba štěstí ke mě vrací ![]()
enny, je to hodně!! fialová,je krásná,ale já si raděj vybarvím lucinku a kočár budu mít klidnější:-)
ENNY nechci byt rvac ani stvac, ale myslim ze si to neprevezme ani nahodou ![]()
A to byl prodejce, ktery to bezne prodava, nebo soukromy prodej jednoho kusu??
Ale myslim ze ti to neprevezme tak jako tak, pokud jste se tak tedy predem nedomluvili. Ja bych neprevzala ani jako soukromy inzerent a prodejci to mivaji dokonce v podminkach reklamace ![]()
ZUZICAK - tak to jsi mě uklidnila s tou viklající se korbičkou.
Už jsem vymýšlela, jak by to šlo přidělat napevno, ale nic mě stejně nenapadlo. Můj Mutsík je rok výroby 2008. Zase mě trochu znejistěla Denulenka, která má taky r. v. 2008 a neviklá se jí vůbec. ![]()
Quinny v pohodě,je mi to jasný, ale zkusit to musím,je to soukromník,já jsem jí psala,že to tak udělám,že to není možné,když jsem chtěla černou,odepsala,že si myslela,že je černá
Tak jsem jí to poslala!!!Jo holky nechci vás nějak strašit ani poučovat,to vůbec ne,ale bacha na ty výstavy,slušný obchodník to samozřejmě neudělá,ale dávejte pozor,aby vám potvrdili záručák,nemusí to u dělat, musí to dělat na naše vyzvání,když ho totiž nepotrvdí a něco se stane s tím výrobkem,tak vám pak může tvrdit,že to nebylo místo obvyklé ke sjednání kupní smlouvy,tj. neplatí na něj záruka- učili jsme se to zrovna teď ve škole!!!
Tak bacha!
Ahoj holky,
já taky obhlížela včera v Brně Mutsy. Favorit byl předtím ten fialovej, ale ve skutečnosti se mi víc líbí Active Champagne. Ale ta fialová křiklavá není, je spíš tmavší.
ENNY - jako samo pravo je na tvoji strane, i kdyby 10× cerna byla, tak nakupujes po inetu a mas pravo nepouzivany zbozi do 14ti dnu vratit.
Jako argument, ze si myslela ze cerna je, to snad ani nemuze myslet vazne. ![]()
Ja bych to taky poslala zpet, ale doporucene s tim ze ocekavam okamzite vraceni penez. Vim ze to vsichni maji vetsinou v podminkach, ze dobirku neprevezmou, tak proto, ze na tom asi zbytecne tratis dost penez…
a i pokud by to nakonec nejak doresila, uplne pekny hodnoceni bych ji teda nedala, aby si holka uvedomila, ze takhle se slusnej obchodnik nechova ![]()
Quinny,přesně tak,peníze nebo
A ,,moc pěkný" hodnocení
včera jsem koupila v Babyparku nákupní košík,je tak velkej,že by se do něho vešla malá místo do kočárku
A taky originální pláštěnku a ČERNOU tašku
. A měli tam už tu novou kolekci,i když mi tvrdili,že bude až mnohem dýl,al to je jedno,fialová se mi moc nelíbila,je úplně jiná než na fotkách a hlavně ji bude mít každý, ta Champagne je moc pěkná,má i pěkný materiál,ale nelíbila se mi nová červená,je to taková ta cihlová,já tu barvu nemám ráda,ta loňská College Red byla mnohem hezčí! ![]()
Ahoj holky, pročetla jsem průběžně celou diskusi, neboť jsem se rozhodla pro Mutsíka
Bude to 4rider lightweight next a včera na veletrhu jsem se s manželem zamilovala do barby active champagne
No, nicméně mám dotaz ohledně fusaku a nánožníku. Je v tom rozdíl? Musímpořídit oboje nebo stačí jen nějaký dobrý fusak do sportovní verze na zimu?? Nějak v těhle věcech plavu
![]()
flair, já zimu odjezdila s beranem od Kaisera a když bylo hodně zima, tak přes to dvojitou flísovou dečku, kterou jsem malé dala až k nosu. Nánožník mám taky, ale popravdě jsem ho vůbec nepoužila, protože k němu mám nějakou averzi či co. Je fakt hodně nedomyšlený. Dečku jsem koupila Satincare dvojitou. Taky jsme se radila tady v diskusi.
Jinak v hluboké byla Toninka až do vánoc, takže do svých osmi měsíců. Vozila jsem jí tam v beránkovém fusaku a vešla by se mi i déle, ale už je zvědavá, tak jsem si říkala, že jí bude ve sporťáku lépe, ale stejně jak je zabalená, tak každou procházku prospí, tak jsem to možná s tím sporťákem zbytečně uspěchala a mohla být ještě dva měsíce v hluboké. Krásně by se mi tam vešla ![]()
Já mám fusak Lodger Bunker,do hluboké korby byl super,teď jsem kupovala sporťák Mutsy a dostala jsem k němu fusak a nánožník,fusak Mutsy je skvělý,ačkoli jsem na něj slyšela skoro samou kritiku,fajn je,že se dá nahoře zaháknout za sportovní sedačku,takže když prcek sedí,tak mu nepadá na hlavičku ten konec fusaku jako od toho Lodgeru.Je pravda,že není moc teplý,takže když je pod nulou tak do něj dávám z toho Lodgeru vložku,jinak nánožník jsem ještě nepoužila,myslím ,že je celkem zbytečný,ale dostala jsem ho,protože z toho fusaku se dá udělat taky nánožník a vytelpený! ![]()
Kočky, děkuju za info o fusácích a nánožníku
Z té nové kolekce ještě nemají fusaky, tak vyčkám, co z toho vyleze. Nánožník teda pořizovat nebudu, pokud dobrý fusak splní funkci stejnou. Jsem zvědavá, jestli teda budou tynové fusaky, bo máme vybranou tu barvu active champagne a tak by bylo dobré mít fusak stejné barvy, hlavně teda do toho sporťáku. Mimčo - holčička se nám narodí začátkem června, tak někdy v zimě bude muset do sporťáku. A dá se využít teda fusak jak do korby, tak pak na sporťák, že?
jo jo,jsou v tom díry na pásy takže oba typy fusaků od mutsy jdou jak do korby tak do sporťáku ![]()