Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAdel - nevím, jaký jsi koupila typ Mutsyho, já mám návod na Urban Rider. Pokud zájem trvá, napiš mi email buď do SZ nebo přímo na email ryzu@seznam.cz
GABRLE - návleky na rukojeť jsem kupovala na www.kocarkov.cz u paní Vinterové. Na krámě nebo na netu je napsané nemá. Ale napiš jí email (T.Vinterova@seznam.cz) nebo přes obchod, ona se ti ozve. Když jsem je kupovala já před 2 roky tak stály 445,– a fakt chválím
. Rukojeť pod nimi byla jako nová…
ENNY - to sis tedy vybrala smůlu s tím Briem. No doufám, že jsi nenarazila u Mutsyho zrovna na nějaký vadný kus a bude vše OK. Ta barva College Ocean se mně docela líbí. Má jí kamarádka, ale pro kluka. Myslím, ale že když použiješ vhodné doplňky - růžové, červené, tak z něj lehce uděláš holčičí kočárek
. Navíc podle mého soukromého názoru se holčička v růžovém nebo světle zeleném bude mnohem lépe vyjímat v ocean barvě než v červené
. No uvidíš jak si zvyknete s manželem ![]()
MUHEHE - nevím, jestli bych strčila tu látku do pračky.. Zkus to vzít jen hadříkem a vodou s pracím práškem a uvidíš. Ten materiál (nebo min College, co mám já) se čistí skvěle i takto..
MACINKO - za mě osobně, dítě do 6m v korbičce stačí. Starší byl v korbě jen 5m, pak už tam být prostě nechtěl a bylo jedno, jestli je velká nebo malá, dokonce byla i polohovací, ale on stejně řval, pokud nespal. Ve sporťáku to byl klid. Mladší byl v korbě nadměrně spokojenej, ani se mu do sporťáku nechtělo.. Přendávala jsem ho po 6m a vešel se do korby, i když byl dost obřík a nohy skrčené, ale jemu se to prostě líbilo
. Takže každé dítko je jiné a nikdo ti nezaručí, že tvoje mimčo bude chtít být v korbičce do roka, a naopak, pokud bude mimčo v korbě spokojené je jedno, jak je velké, ono se tam poskládá
. A myslím, že Mutsy korba patří ještě k těm větším, co znám ze svého okolí ![]()
QUINNY - ty už taky prodáváš??? Ach jooo, to už ho budu muset taky prodat, ach jo
![]()
No to jsem si teda tu smůlu určitě vybrala
Ne snad to bude ok,zatím super,vidíš Zuzi dneska jsem si zrovna začala říkat,že se mi v té Ocean líbí
Je to vážně krásná barva,manžel chtěl tedy červenou,ale taky si zvyká,no kdyby to bylo jen na mě tak bych asi zvolila zelenou nebo Lime,ale na těch bysme se už úplně neshodli,a hlavně nebyly
Ale ta co má n taky neobvyklá,ségra si dělá srandu,že malá má originální jméno,tak musí mít i kočárek
No je pravda, že u nás ve městě jezdí asi 3 černé Mutsíky,jeden Joey Silver- ten sporťák je ale vlasntě taky skoro černý,asi 5 červených,jeden šedivý a jeden oranžový- a ten náš tyrkysový
Podvozky různé,ale víc asi UR
Holky, vím, že se to už tady probíralo, ale jakou doporučujete pláštěnku na sporťák? Co si matně pamatuju z těch 100 stránek, tak asi originál, ne? A na hlubokou korbičku asi stačí Emitex, ne? Taky řeším tašku-originál se mně moc nelíbí. Máte nějaký tip?
Zuzičák - děkuju za nabídku na návod. Poslala mi ji už Kolozubka, které ještě jednou děkuju.
AdélaF,já jsem měla na korbičce emitexovou a na sporťáku mám originál.I když některé holky nadávají že je velká,tak mě nevadí mám ji buď mezi kolečkama na podstavci na nožičky nebo v nákupním košíku.Je supr propracovaná,na kočárku vypadá LUXUSNĚ ![]()
Ahojky jsem nováček a nemam zkušenost se sportovní sedačkou a mam celkem ztrach jak to dopadne.Proto mam prozbu nemohla by mi některá prosím poslat návod at se v tom tak neplácám .Děkuji moc moc Jana ( prokova@seznam.cz )
Adel, mám, resp. mělo jsem to stejně jako Gabrle - na korbu Emitex, šla tam krásně a na sporťák origoš a jsem moc spokojená. Vozím stejně jako Gabrle, opět
Viz fotky asi o 1-2 stránky zpět…
Původně jsem měla i na sporťák Emitex, ale byla to hrůza, vůbec nedržela, okýnkem tam pršelo, a o tolik menší mi zase nepřišla. Takže za mě origoš na sporťák jednoznačně! ![]()
ENNY - super, že si zvykáte! Já myslím, že tu barvu ještě oceníte… A navíc je krásně jasná i na dálku, takže tě každé auto na přechodu uvidí ![]()
BUBUS - posli mi email, poslu ti návod. Myslím ale že je společný pro celý kočárek, resp. podvozek + sportovní sedačka, takže pokud jsi kupovala podvozek v obchodě měla bys ho mít.. Zvláštní návod při koupi sedačky není.
Jee holky,tak smůla se nás drží,ne že by teda něco z Mutsíkem,ale posrazili nás na MMB,poslali nám místo černé tašky,tašku Team Brown!!!!
Nechcete ji někdo????
Mi připadá že to občas prodejci na MMB zkouší,mi ženská poslala místo černé červenou kabelku, trvalo ji 2měsíce než mi poslala černou, výměna mne stála 60kč, asi si myslela že to nechám být…
Tak myslíš,že to más zkusit???Mě se tak nechce s nikým hádat, sprominutím jsou to hajzlové ![]()
Já jsem to napsala slušně, manžel by je „seřval“ hned, napsala jsem jim že se stala někde chyba, že jsem chtěla černou a přišla mi červená. Za to nic nedáš, pokud to máš nové zboží, ze zákona můžeš zboží do 14ti dnů bez udání důvodu vrátit, ne??
Už jsem tam psala,překontrolovala si,že jsem opravdu požadovala čenou
No to je děs,to sice mám nárok,ale vymahatelný pouze soudně
Nechci se pořád soudit!!!!
No hnědá mi je na nic!Hnus,taky bych je seřvala! ![]()
Tak to jsem zvědavá, co Ti napíšou, hlavní se je nedat!! Pak napiš co a jak. Snad to bude OK.
Tak paní my napsala,že si myslela,že je černá
No já vidím,že je hnědá,tak je asi barvoslepá,a že jsem ji prý viděla na fotce,no tam byla černá,ale přišla hnědá!Tak jsem na to zvědavá!
Enny to je teda super smula, me se tohle nastesti nikdy nestalo, to by bylo neco na mne ![]()
neexistuje, hnedka bych jim volala, ze to posilam zpet a chci bud co jsem si objednala, nebo penize zpet, plus samo mi doplati postovne co jsem investovala, protoze moje chyba to tedy rozhodne nebyla, a slusny obchodnik by to ani jinak neudelal ![]()