Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKAcko ja ještě ven nejela,ale mylsím,že je to pravda, bo to tu už i někdo psal, ono i když mám ted na korbě ten hluboký koš a mám ho naložený a zatáčím,tak mi to dře, s nákupem v koši musím mít kola zaaretovaná…
Enny, koukala jsem že si na Briu měla Emitexový nánožník, nechala sis ho na Mutsyka?? V mé barvě už byl origoš nánožník vyprodaný, tak jsem si koupila černý, přesně ten co jsi měla na briu, tak pak napiš, který se Ti zdá lepší.
MI totiž podle fotek připadá že ten origoš kryje jen nohy, já mám ten emitexový skoro až u krku a když pod ním nechám madlo tak si mi ještě nadzvede a tak malému nefouká na obličej. I když dneska u nás foukalo hodně, šli jsme se projít do polí, vytáhla jsem tu super origoš pláštěnku a myslela jsem že ji za prvním křovím nechám, jak jsem byla vytočená, že to vůbec nepasuje!!!
Leni,mě teda ta pláštěnka sedí dobře
Zas je to strašně velkej krám,musím to hodně namačkat do toho pytlíčku,protože jinak by se mi nikam nevešel
No ten nánožník mám- nažehlila jsem si na něj krtka
mám i origoš,nechtěla jsem ho,ale dali mi ho
Abych řekla pravdu,tak jsem ještě nezkoušela ani jeden, mám dva fusaky- tak už žádný nánožník nedávám,takže nevím,ale určitě napíšu jak to vypadá ![]()
Já jsem nánožník nejdříve nechtěla, ale ted na něj nedám dopustit - pes je na procházkách jak prase a když jdem pak domů a je na vodítku tak furt čumákuje po kočáru, tak byl ten fusak jak prase taky a než prát fusak tak raději ten nánožník .....
Vyzkoušej a dej vědět.
To výš náš mini pejsek- kříženec jezevčíka s čivavou- ten čuchá jen kola
Vyzkoušíme uvidíme
Mám ale jinou vychytávku- až manžel instalkuje.Doufám,že ještě dnes,tak sem dám fotku ![]()
Bébko, ty jsi úžasná, takové parádní shrnutí všech možných postřehů o Mutsíkách
Já za to moooc děkuji, jsi šikulka ![]()
Denulenko, ten fialový fusak a origoš nánožník champagne vypadá mooooc hezky
Já mám v plánu asi origoš fusak v té nové active achampagne a kdyby byla fakt zima, tak dovnitř pak dám asi ještě nějaký jiný fusak a deku. Někdo tu psal, že to tak dělá, tak snad je to taky ok.
Jinak já teda chci na 4rideru ty pěnová kola - nenafukovací, bo s mým štěstím bych píchla hned při první jízdě a to by mě kleplo ![]()
Jo a někdo se tu tuším ptal na vnitřek korbičky u active champagne, vidělal jsem ji v Brně a je to taková hezoučká světle kávová/smetanová barvička. Opravdu v reálu nádherná!
Holky prosím pomooooc
dnes mi konečně dorazila sportovní verze, vše by bylo o.k., ale vůbec nechápu to nastavení hloubky sedu
opěrku naklopím bez problémů, ale to sezení nastavit nejde - nezůstane v žádný poloze, pořád je nějak navolno a sedák se hýbe. Ty dvě kolečka s nápisem small/large - nevím, jestli je mačkat, nebo otáčet
Snad jsem to dobře vysvětlila
návod nemám, tak doufám, že mi to někdo vysvětlí
předem moc díííík
![]()
flair, budeš mít 4R? Nebojíš se těch koleček,jak tady kritizují,že blbý?
Macinko, kamarádka má právě ty nenafukovací a je max spokojená. Říkala, že by se jí nechtělo řešit dofoukávání kol, popř. píchnutí. Já se s kočárkem do žádnýho šílenýho terénu nemíním vydávat, tak snad to bude ok ![]()
Macinko, to jsem asi někde přehlídla o tom cvakání
Co tam o tom bylo?
Tak holky, veletrh v Praze byl na h…
Tedy aspoň pro mě. Chtěla jsem vidět ty Mutsyovský barvičky naživo a ani ťuk
Tak teda nevim, jestli Cargo Grey, nebo Active Coffee, nebo tu Active Champagne ![]()
Holky nevím na co dřív reagovat,vy jste se zase rozjely
Takže -s těmi dvěma fusaky jsem to psala já,dneska jsme teda odeply tu vrchní část toho originálního fusaku a měla už jen jeden
Já mám taky 4 rider a kola necvakajíkdyby měli někomu cvakat,tak jsem to já se svojí smůlou,myslím,že cvakání je hooodně stará záležitost,to bych se musela zbláznit,trpím totiž na migrény a i proto jsem vybrala nafukovací kola,ty totiž jako jedniný nedělaj zvuk,manžel byl pro nenafukovací,ale dneska prvně vyjel on a byl spokojenej,akorát tvrdil,že až píchnu,takže taky lepím
Ale snad to nemyslel vážně,to by teda dopadlo ![]()
Tak teď slibované překvapení:
Milovnice elegance určitě prominou
,ale my jsme na ten cirkus ![]()
Takže jsem našla na netu ve Špuntíku volant s přísavkou,je sice až od 12 m,ale zatím na to může alespoň čučet,dám sem nějaké fotky,jestli to zvládnu ![]()
Je to volant TOLO
Dala jsem schválně sedačku po směru,aby to bylo na fotce více vidět
Ajko, jestli jedete v protisměru tak nezapomeň omotat ten suchý zip pod zádovou opěrkou kolem skládacích tyčí.
Enny, koukám, že šperkujete kočík, taky šperkujem, dneska mi přišla deka z emitexu.