Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
20.3.10 19:17

Jo a s tím píchnutím mi šlo hlavně o to, že můj manžel pojede pak pracovně na 4 měsíce do zahraničí, takže jsem chtěla ty nenafukovací kola, ale co jsem si přečetla ty reference, tak nakonec budou nafukovací. A rukojeť koženou, bo ta pěnová prý docela i smrdí, respektive ruce pak smrdí, jak mi řekla kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 19:44

Ježíš fakt jo :-x Já mám taky koženou a ta je skvělá :potlesk: A ty barvičky???Autosedačka???To sem zvědavá co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.3.10 19:58

Enny,, korbička, sporták i fusak budou active champagne a autosedačka jaká bude zrovna na bazárku :-D Docela máme vyhlídnutou tu červeno-černou, tak uvidíme, jak se nám poštěstí. Čekáme holčičku, tak jsem nechtěla modrou nebo tak. Hodně je na bazárku ta černá, asi bych se smířila, dám kdyžtak barevný fusáček a doplnky a bude to :wink: A ty už jezdíš s kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 20:04

Jo,jo my jsme kupovali už jen sporťák,měli jsme klasický hluboký,a s Mutsíkem jezdíme týden a paráááda!Ani manžel si neztěžuje :lol: zatím jsme teda nepíchli :-D Každému ho doporučuju,je to naše :huban: a autosedačku budeš mít Mutsy???No mě by u Maxi Cosi štvaly ty adaptéry- nesnáším adaptéry na cokoli- i když tady to půjde určitě snadno,třeba kočárek Teutonia má adaptér na adaptér :-P Jako,že jeden musíš nacvaknout na autosedačku a druhý na kočárek :-? To bych se z toho musela zbláznit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
20.3.10 20:05

flair, já budu prodávat tuto, ale ještě přesně nevím kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 20:32

Já mám na autosedačce ty adaptéry nacvaknuté pořád, nesundnávám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 20:40

Aha,takže to jde snadno :dance: Já mám Römer-ten na mutsy nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.3.10 20:44

Kolozubko, děkuji za nabídku, ale fialová by u manžela neprošla :wink:
Autosedačku určo Maxi cosi, je bezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
20.3.10 21:02

flair no vidíš a my jí zase těžko sháněli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 21:08

Já budu prodávat Maxi-cosi i se základnou, fusakem, pláštěnkou a letním potahem, červenou -myslím že chilli red, nebo tak nějak, ale až v červnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 21:12

Enny,koukala jsem že ten funseat se dá koupit nový i bez toho plážového batohu. My od dob co jsme začali stavět dům, tak jsme na „maltě“ a „zlatých pískách“ každý rok, tak se bez batohu obejdeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 21:36

Stavíte nebo už máte postaveno???My nám schází už jen plot z jedné strany a omítka :oops: Loni se nějak nestihlo :oops: :oops: :oops: Leni,jak si psala na nějaké jiné diskusi o tom stínítku Safety first,je dobré???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.3.10 22:01

Nám chybí brána, chodníky a pár prkotin, teď doděláváme prckovi pokoj.
Stínítko není špatné, mohlo by být hustější, ale to by zase malý neviděl ven…
Líbí se mi že jde sklopit dolů, takže by se tam nemusel v létě dostat otravný hmyz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
20.3.10 22:54

Mamči prosím poraďte. Mám 4 rider nafukovací kola a jsem s ním zatím opravdu spokojená :palec: Mám ho po jednom dítěti a rukojeť tedy nesmrdí jak psala Flair. Jen se mi zdá,že ta pěna vylézá z prostředka rukojetě - jak je ta kovová část. Dá se s tím něco dělat??? Děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.3.10 23:04

Ahoj holky.
Taky uvažuju o Mutsíkovi, barva Active Champagne. Jako k němu máte nebo budete kupovat tašku? Tu origoš nechci.
Stále nevím, jestli podvozek UR nebo 4R.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4