Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo a s tím píchnutím mi šlo hlavně o to, že můj manžel pojede pak pracovně na 4 měsíce do zahraničí, takže jsem chtěla ty nenafukovací kola, ale co jsem si přečetla ty reference, tak nakonec budou nafukovací. A rukojeť koženou, bo ta pěnová prý docela i smrdí, respektive ruce pak smrdí, jak mi řekla kamarádka.
Ježíš fakt jo
Já mám taky koženou a ta je skvělá
A ty barvičky???Autosedačka???To sem zvědavá co ![]()
Enny,, korbička, sporták i fusak budou active champagne a autosedačka jaká bude zrovna na bazárku
Docela máme vyhlídnutou tu červeno-černou, tak uvidíme, jak se nám poštěstí. Čekáme holčičku, tak jsem nechtěla modrou nebo tak. Hodně je na bazárku ta černá, asi bych se smířila, dám kdyžtak barevný fusáček a doplnky a bude to
A ty už jezdíš s kočárkem?
Jo,jo my jsme kupovali už jen sporťák,měli jsme klasický hluboký,a s Mutsíkem jezdíme týden a paráááda!Ani manžel si neztěžuje
zatím jsme teda nepíchli
Každému ho doporučuju,je to naše
a autosedačku budeš mít Mutsy???No mě by u Maxi Cosi štvaly ty adaptéry- nesnáším adaptéry na cokoli- i když tady to půjde určitě snadno,třeba kočárek Teutonia má adaptér na adaptér
Jako,že jeden musíš nacvaknout na autosedačku a druhý na kočárek
To bych se z toho musela zbláznit ![]()
Já mám na autosedačce ty adaptéry nacvaknuté pořád, nesundnávám je.
Kolozubko, děkuji za nabídku, ale fialová by u manžela neprošla ![]()
Autosedačku určo Maxi cosi, je bezpečná.
Já budu prodávat Maxi-cosi i se základnou, fusakem, pláštěnkou a letním potahem, červenou -myslím že chilli red, nebo tak nějak, ale až v červnu…
Enny,koukala jsem že ten funseat se dá koupit nový i bez toho plážového batohu. My od dob co jsme začali stavět dům, tak jsme na „maltě“ a „zlatých pískách“ každý rok, tak se bez batohu obejdeme ![]()
Stavíte nebo už máte postaveno???My nám schází už jen plot z jedné strany a omítka
Loni se nějak nestihlo
Leni,jak si psala na nějaké jiné diskusi o tom stínítku Safety first,je dobré???
Nám chybí brána, chodníky a pár prkotin, teď doděláváme prckovi pokoj.
Stínítko není špatné, mohlo by být hustější, ale to by zase malý neviděl ven…
Líbí se mi že jde sklopit dolů, takže by se tam nemusel v létě dostat otravný hmyz.
Mamči prosím poraďte. Mám 4 rider nafukovací kola a jsem s ním zatím opravdu spokojená
Mám ho po jednom dítěti a rukojeť tedy nesmrdí jak psala Flair. Jen se mi zdá,že ta pěna vylézá z prostředka rukojetě - jak je ta kovová část. Dá se s tím něco dělat??? Děkuji za radu ![]()
Ahoj holky.
Taky uvažuju o Mutsíkovi, barva Active Champagne. Jako k němu máte nebo budete kupovat tašku? Tu origoš nechci.
Stále nevím, jestli podvozek UR nebo 4R.. ![]()