Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
18.3.10 20:53

Flair, ja bych do těch pěnových nešla, ma je kamarádka a věčně z toho něco vyšťourává, když ne šutry,tak bordel…ja teda píchla,ale kolo se vypouštělo postupně asi 3 dny,než bylo prázdné tak,že se to poznalo…nebyl doma nikdo kdo by jej zalepil:-)a nejde o to,že nebudeš jezdit po terénu,ale o to,ýe s nafukovačkama je kočár pohodlnější jak pro mimino,tak pro tebe,lepší se s ním jede,je to takové měkčí.Mutsy je i prázdý dost těžký kočár a myslím,že proto jsou vhodné nafukovací kola…ale to je jen rada!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.3.10 21:00

A líbí se ti to? :nevim: Já jsem nadšená!!!!! :dance:
Ale vypadá to čím dál víc klukovsky :nevim: Ale to neva,my jsme celý růžový :huban: Zatím malá jenom troubí a čučí,ale až se to naučí,tak to bude sranda :-P Deku od Emitexu- jakou????Sem s tím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opuce
18.3.10 21:01

Hloubka sedu:
Ahojky, čteš mi myšlenky, ddnes jsem s tím bojovala.
Nakonec se to podařilo při zamáčknutí otočit, obě kolečka jsem mačkala a točila zaroveň,to se mi zdařilo, ale vcelku mi utíká proč se to vlastně dělá, co je pro mimčo lepší? Logicky si myslím,že small je pro menší děti,Large pro starší,máte někdo zkušenost? Díky

• Citovat
  • Upravit
13672
18.3.10 21:07

Mě to nastavili v prodejně,jsem antitalent,tak nevím,Small- máme teď- až půjdem na Large,tak to budu muset zjistit :nevim:
Ty u kola u Lightweightu jsou pěnový??Koukala jsem na něj taky,ale nehoupal tak jako Single,tak jsem se rozhodla lepit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.3.10 21:09

Já jsem hluboký kočárek píchla několikrát!ale neměnila bych,ty vlastnosti jsou nejlepší,myslím si,že kdyby byly nějaká lepší než nafukovací,tak je mají první auta,pak kočárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
18.3.10 21:12

Denulko, nepřipadal mi ten kočárek moc těžký…popojíždělo se s ním krásně a lehoučce,ale zase jsem ho nenesla,to je pravda:))
Tak to cvakání,to už bude teda asi stará záležitost…líp pro mě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.3.10 21:41

Enny líbí se mi to, koukám jestli se neprodává nějaký funset na léto, ale nikde nic.....
Deku jsem koupila místo nánožníku, je moc teplý.
 http://www.emitex.cz/…c-70-100.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.3.10 21:53

Viď,že je teplo,to jsou změny co :nevim: Tak nevim co oblíkat,nánožníky fusaky,nevyznám se v tom,dlouho nebylo hezky :-( Myslíš Leni Funseat???Ten chci taky,ještě sluneční stříšku a bude snad vše???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.3.10 08:36

JJ, funseat, nevím ale jestli se ještě vyrábí, když ho někdo prodává starší tak s celým kočárem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 17:48

Leni,já koukala na stránky Babyparku- mají tam ten Funseat i s baťohem- až tam zase někdy pojedu,tak zjistim,jestli je dostupnej! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.3.10 17:59

Tak jste mě přesvědčily a nakonec jsme dneska objednali ten 4rider s nafukovacíma kolama. Snad nebudu litovat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 18:13

Nebudeš :lol: Máme ho taky a je supééééééééér :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.3.10 18:31

Enny, tak joooo :-D Sice kočárek bude nejdříve v polovině dubna, ale už se moooc těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
20.3.10 18:35

Jak to :-( Kde si ho objednávala???Tak doufám,že ti fakt přijde v POLOVINĚ dubna, a ne jako Jané- občas se kouknu na diskusi o Jané- je to děsný!!!
Ale Libfin je snad spolehlivej :nevim: Určitě budeš spokojená :dance: Jakou máš rukojeť???A barva je Champagne korbička i sedačka a autosedačka Maxi Cosi- jaká???Nebo autosedačka Mutsy?A neboj nepíchneš,a když jo tak to manžel určitě zalepí rád :-D ,ty jízdní vlastnosti a to houpání je fakt bezkonkurenční :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.3.10 19:15

Enny, já objednala v Baby parku. Ona totiž na skladě není ta barvička active champagne, takže musím počkat na další dodávku. Autosedačku koupím Maxi cosi cabriofix, ale ne novou, stačí z bazárku. Na Mimibazaru je výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí