Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZUZI jjj uz prodavam, byli jsme tak s manzou domluveni, hold mame jeste dalsi kocarek a golfky tak neco musi z domu, a Mutsynka je jeste v zaruce tak at udela radost nekomu dalsimu ![]()
k plastenkam, tak za mne teda emitex, sedela perfektne, doporucil mi ji k tomu prodejce, u origo by mi ani tolik nevadila ta objemnost, ale my jezdili vetsinu casu v protismeru a na to ta origo nejak nepasuje, nebo se pletu.. ![]()
Ahoj holky „Mutsynářky“. Hlásím se jako nováček do klubu
Ode dneška máme doma Mutsy UR
Je sice po jednom dítěti, ale vypadá jako nový. Vše by bylo O.K., ale jsem docela nemile překvapená z jedné věci a tímto vás prosím o radu a názory: Hluboká korbička se po nasazení na podvozek celkem slušně viklá
Je to normální stav, nebo je to nějaká vada?
Řekla bych, že je to tak půl cm (možná i víc) a je to fakt znát. Díky za názory ![]()
Paní se už neozývá,no jak jinak,ale já ji to pošlu zítra na dobírku,a jestli nevyzvedne,tak ji dám na černou listinu na MMB!!!!
Jo Quinny koukala jsem na tvůj UR, máš krásnou podložku,tak jsem objednala taky růžovou s medvídky,tak snad dojde ok,jinak už
Jo holky máte někdo sluneční stříšku???Přemýšlím o ní,tahle barva končí,tak bych ji koupila rovnou,jedu v sobotu do Babyparku pro nákupní košík,objednávali mi ho,už se na něj těším
Pláštěnku mám obyč vozím v protisměru,až budu vozit víc po směru koupím originální,tak snad nepraskne ![]()
Enny 3-miminko čekáme v květnu, tak zatím jen sbírám postřehy a zjišťuju. O jaké podložce tady píšeš? Asi jsem úplně mimo… Ta má chránit před znečištěním?
Máš nějaký odkaz, kdy bych se mohla podívat? Díky moc.
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…
Proti špinění taky,ale taky jako polstrování,prostě pro větší pohodlnost
Je v květnu,to čekaj dvě kámošky,ty se máš,to my jsme letní,hrůza bříško ve vedru,šestinedělí ve vedru…
Příště miminko jen na jaře ![]()
Květen už je za chviličku,Mutsíka mám jen chvilku,ale je super
Před tím jsem měla hlubokej,no letní mimi je prostě v zimě už velký Mutsíky mají menší korbičku,ale jarní už bude dávno ve sporťáku,takže není co řešit!U druhého bych ton neřešila,malá korbička no a co,spor´ták je skvělý koribička stačí do 6. měsíce,pak chce koukat,tak chce do sporťáku ![]()
Ze začátku jsem se té velikosti korbičky bála a hledala něco většího, ale nakonec stejně zvítězil Mutsy. Pokud chce člověk kvalitnější kočár, tak ty velikosti jsou skoro stejné a hodně mě přesvědčila taky tato diskuse a pár známých, co nedají na Mutsíky dopustit. Ještě řeším tašku. Ty máš origoš? Díky za tip.
Tašku tady řeším celý den
No neoriginální,co jsem měla na hluboký kočárek,mi nesdí vůbec,origoš sedí skvěle,ale poslali mi Team Brown místo černé! ![]()
Enny a ta baba prodávala jen tu jednu?? Nebo jich prodává více??
Já mám tuhle:
http://4life.cz/…g-31749.html
Sice drahá, ale vnitřní uspořádání báječné, přebalovací podložka zvlášť, tak ji použivám i jako podsedák na lavičce.
Potah mám tento:
http://www.babylife.cz/…e-mutsy-akce
Letní stříšku nemám, mám slunečník (super doporučení od kámošky - úplně na prd, a stínítko)
Enny tak se mi hroooozně líbí ta sluneční stříška kukni tady jestli nemáš tuhle barvičku jsou tam čtyři na výběr ICE BLUE,LIME,NAVY-TM.MODRÁ,JOEY CHAMPAGNE http://www.babylife.cz/…v-modra-akce mají akci nebo výprodej super cena!!!!!!!!
Bohužel mojí barvičce ji nemají tak budu muset koupit kolem 900KČ
TO MĚ ŠTVE ![]()
Holky a ta sluneční střiška se dá nějak naklápět? Aby fakt stínila podle potřeby? Taky jí zvažuju, slunečník je pro zlost a přes clonu teutonii malá vůbec nevidí z kočárku ven ![]()
No podle mě se dá ta stříška naklonit.Právě jsem psala několik dotazů ale asi to tady žádná holka nemá ![]()
Ahoj kupovala jsem z druhé ruky tak návod nemam.Díky za pomoc muj e-mail/ prokova@seznam.cz / moc a moc děkuji Jana
Gabrle,jo jo to je ona- jen mám barvu Ocean,ale jedu teď do Babyparku,zítra,tak se zeptám,když nebude,tak pak někdy koupím černou,ta se hodí ke všemu
Jestli mi teda zase někdo nedá hnědou
Leníku,nevim,ani jsem se nekoukala
Podívám se,každopádně dnes jí to pošlu na dobírku,když nevyzvedne,tak ji na MMB nahlásim!!!!!
Myslím,že ten návod už někdo posílal,koukni se o pár stránek zpět- jaký máš podvozek????
BUBUS - návod jsem ti poslala, snad v pořádku dorazí ![]()
AJKO - korbička se houpá, je to normální, neděs se
. Ta vůle je docela velká, ale dělají to snad všechny ty nové korby. Gratuluji ke koupi Mutsíka
. Snad bude dobře sloužit…
ENNY - ty jsi fakt, holka, smolařka.. Tašku bych vrátila a chtěla buď černou nebo peníze.. Sice jsem ani jednu barvu neviděla, ale černá a hnědá je tedy docela rozdíl…
Sluneční stříšku jsme neměli, ani jsem po ní nijak neprahla. Zvládli jsme to i bez ní. Tonda jezdil v kšiltovce a s odkrytou stříškou ![]()
Holky , nevíte, kde by se daly koupit nálepky na odřená kolečka kočárku? V jednom inzerátu jsem viděla, že paní ke svému Mutsy prodávala i tyto nálepky.
LeníkDOMO-ta taška vypadá super ![]()