Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
11.3.10 17:42

ZUZI jjj uz prodavam, byli jsme tak s manzou domluveni, hold mame jeste dalsi kocarek a golfky tak neco musi z domu, a Mutsynka je jeste v zaruce tak at udela radost nekomu dalsimu :srdce:

k plastenkam, tak za mne teda emitex, sedela perfektne, doporucil mi ji k tomu prodejce, u origo by mi ani tolik nevadila ta objemnost, ale my jezdili vetsinu casu v protismeru a na to ta origo nejak nepasuje, nebo se pletu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.3.10 20:21

Ahoj holky „Mutsynářky“. Hlásím se jako nováček do klubu :palec: Ode dneška máme doma Mutsy UR :-) Je sice po jednom dítěti, ale vypadá jako nový. Vše by bylo O.K., ale jsem docela nemile překvapená z jedné věci a tímto vás prosím o radu a názory: Hluboká korbička se po nasazení na podvozek celkem slušně viklá :roll: Je to normální stav, nebo je to nějaká vada? :nevim: Řekla bych, že je to tak půl cm (možná i víc) a je to fakt znát. Díky za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.3.10 20:35

:nevim: Paní se už neozývá,no jak jinak,ale já ji to pošlu zítra na dobírku,a jestli nevyzvedne,tak ji dám na černou listinu na MMB!!!! :evil: Jo Quinny koukala jsem na tvůj UR, máš krásnou podložku,tak jsem objednala taky růžovou s medvídky,tak snad dojde ok,jinak už :pocitac: Jo holky máte někdo sluneční stříšku???Přemýšlím o ní,tahle barva končí,tak bych ji koupila rovnou,jedu v sobotu do Babyparku pro nákupní košík,objednávali mi ho,už se na něj těším :huban: Pláštěnku mám obyč vozím v protisměru,až budu vozit víc po směru koupím originální,tak snad nepraskne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.3.10 21:03

Enny 3-miminko čekáme v květnu, tak zatím jen sbírám postřehy a zjišťuju. O jaké podložce tady píšeš? Asi jsem úplně mimo… Ta má chránit před znečištěním? :nevim: Máš nějaký odkaz, kdy bych se mohla podívat? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.3.10 21:12

http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…
Proti špinění taky,ale taky jako polstrování,prostě pro větší pohodlnost :lol: Je v květnu,to čekaj dvě kámošky,ty se máš,to my jsme letní,hrůza bříško ve vedru,šestinedělí ve vedru… :-( Příště miminko jen na jaře :-D
Květen už je za chviličku,Mutsíka mám jen chvilku,ale je super :dance: Před tím jsem měla hlubokej,no letní mimi je prostě v zimě už velký Mutsíky mají menší korbičku,ale jarní už bude dávno ve sporťáku,takže není co řešit!U druhého bych ton neřešila,malá korbička no a co,spor´ták je skvělý koribička stačí do 6. měsíce,pak chce koukat,tak chce do sporťáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.3.10 22:04

Ze začátku jsem se té velikosti korbičky bála a hledala něco většího, ale nakonec stejně zvítězil Mutsy. Pokud chce člověk kvalitnější kočár, tak ty velikosti jsou skoro stejné a hodně mě přesvědčila taky tato diskuse a pár známých, co nedají na Mutsíky dopustit. Ještě řeším tašku. Ty máš origoš? Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.3.10 22:13

Tašku tady řeším celý den :evil: No neoriginální,co jsem měla na hluboký kočárek,mi nesdí vůbec,origoš sedí skvěle,ale poslali mi Team Brown místo černé! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.3.10 09:18

Enny a ta baba prodávala jen tu jednu?? Nebo jich prodává více??
Já mám tuhle:
http://4life.cz/…g-31749.html
Sice drahá, ale vnitřní uspořádání báječné, přebalovací podložka zvlášť, tak ji použivám i jako podsedák na lavičce.
Potah mám tento:
http://www.babylife.cz/…e-mutsy-akce
Letní stříšku nemám, mám slunečník (super doporučení od kámošky - úplně na prd, a stínítko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.3.10 09:37

Enny tak se mi hroooozně líbí ta sluneční stříška kukni tady jestli nemáš tuhle barvičku jsou tam čtyři na výběr ICE BLUE,LIME,NAVY-TM.MODRÁ,JOEY CHAMPAGNE http://www.babylife.cz/…v-modra-akce mají akci nebo výprodej super cena!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o Bohužel mojí barvičce ji nemají tak budu muset koupit kolem 900KČ :cry: TO MĚ ŠTVE :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.3.10 10:01

Holky a ta sluneční střiška se dá nějak naklápět? Aby fakt stínila podle potřeby? Taky jí zvažuju, slunečník je pro zlost a přes clonu teutonii malá vůbec nevidí z kočárku ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.3.10 10:15

No podle mě se dá ta stříška naklonit.Právě jsem psala několik dotazů ale asi to tady žádná holka nemá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.10 10:17

Ahoj kupovala jsem z druhé ruky tak návod nemam.Díky za pomoc muj e-mail/ prokova@seznam.cz / moc a moc děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.3.10 12:15

Gabrle,jo jo to je ona- jen mám barvu Ocean,ale jedu teď do Babyparku,zítra,tak se zeptám,když nebude,tak pak někdy koupím černou,ta se hodí ke všemu :-D Jestli mi teda zase někdo nedá hnědou :-( Leníku,nevim,ani jsem se nekoukala :nevim: Podívám se,každopádně dnes jí to pošlu na dobírku,když nevyzvedne,tak ji na MMB nahlásim!!!!!
Myslím,že ten návod už někdo posílal,koukni se o pár stránek zpět- jaký máš podvozek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
12.3.10 15:45

BUBUS - návod jsem ti poslala, snad v pořádku dorazí :-)

AJKO - korbička se houpá, je to normální, neděs se :-). Ta vůle je docela velká, ale dělají to snad všechny ty nové korby. Gratuluji ke koupi Mutsíka :-). Snad bude dobře sloužit…

ENNY - ty jsi fakt, holka, smolařka.. Tašku bych vrátila a chtěla buď černou nebo peníze.. Sice jsem ani jednu barvu neviděla, ale černá a hnědá je tedy docela rozdíl…
Sluneční stříšku jsme neměli, ani jsem po ní nijak neprahla. Zvládli jsme to i bez ní. Tonda jezdil v kšiltovce a s odkrytou stříškou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.3.10 16:56

Holky , nevíte, kde by se daly koupit nálepky na odřená kolečka kočárku? V jednom inzerátu jsem viděla, že paní ke svému Mutsy prodávala i tyto nálepky.
LeníkDOMO-ta taška vypadá super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4