Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rennca
28.2.10 19:56

Holky prosím, je tu někdo kdo si NEZVYKL na ovládání Mutsy UrbanRider a musel ho vyměnit?

Já jsem byla v babyparku Mutsy vyzkoušet a v tom obchodě jsem z toho byla rozpačitá :nevim: . Ale bylo tam dost málo místa. Líp se tam samozřejmě ovládal 4Rider, tím jak se otočí na místě. S UR jsem tam trošku bojovala.
Teď jsem ho ukázala manželovi a ten mi tu natáčení nápravu zkritizoval-prej si musím vybrat jediný kočárek na trhu, který má natáčení tu zadní :roll:
Tak mě otrávil a znejistěl.

• Citovat
  • Upravit
blucík
28.2.10 20:13

Rennco zdravím, já si ho taky zkoušela v baby parku a nic moc, ale mě právě namžel přesvědčil, že si zvyknu a měl pravdu, je to tank, všude projede a na nápravu jsem si zvykla už dávno, mám 7 měsíční princeznu, nechci nic hanět co pořádně neznám, ale máme známou, která má 4ridera a moc spokojená není, když chce jít s kočárkem trochu rychleji, tak jí ty přední kolečka jakoby poskakují, musí je aretovat a tak podobně. Já si nakonec koupila kočárek od Ondálka z Chebu a i paní majitelová mi doporučila UR, je jasné, že skoro na místě se vám bude lépe manipulovat s kolečky otočnými vepředu, ale v terénu fakt chválím, chválím :-)
Nakonec do nákupních center si můžete na něj pořídit takové ty malé kolečka, která se nandají místo těch předních a ty jsou otočné taky :-), ale to mě nebylo dovoleno :-)

• Citovat
  • Upravit
9
28.2.10 20:26

Rennco, na UR si zvykneš, v prodejně není moc místa na zkoušení. mě trvalo asi tak 2 minuty než jsem si na kočárek zvykla. Mutsinku máme 2 roky, naprostá spokojenost a neměnila bych. UR je sice tank, ale všude projedu. když vjedu do obchodu, tak si tam hezky kroužím :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.3.10 17:48

Jsem na tom podobně jako Rennca. Zatím kočárky monitoruji, ale do UrbanRider, jsem dlouho zamilovaná. Když jdu do Babyparku, tak tam s tím popojíždím a jsem hotová z toho, jestli si na to zvyknu. U nás ho mají asi dvě ženský a všimla jsem si, že jezdí s zaaretovanou nápravou. To by mi taky nevyhovovalo. Měla jsem icoo s zatáčecí přední nápravou a nedokážu si ten pevný kočár už představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rennca
1.3.10 17:59

Kačko já čekám třetí mimčo a UR se mi líbí od té doby co jsem začala jezdit s prvním-cca 5 let :lol: Na druhé jsem si nový kočár nekupovala protože jsem myslela že u něj už skončíme. Teď chci za každou cenu nový kočár s natáčením, aby se mi dobře ovládal.

Nechceš se těch mamin zeptat proč to mají zaaretované :lol: ?

• Citovat
  • Upravit
7369
1.3.10 18:11

Taky mi to vrtá hlavou, ale mám ještě dvě kamarádky, co ho měli, ta druhá si ho pořídila na třetí teď znovu a chválí si to. A ještě dilema s tou korbou, moje máma říká, že je jak na panenku. Ale oni ty korby jsou u všech hezkých kočáru malé. Alespoň má otočný sporťák. A kdy to čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rennca
1.3.10 18:24

Kačko mám termín v půlce června-zrovna blbá doba, že hrozí, že mi prcek nevydrží celou zimu a bude muset do sporťáku. I když já mám ještě ten starej kočár s vložnou taškou, takže tohle neřeším. Protože jsem zjistila, že takový kočár jaký bych chtěla neexistuje.
Ale tobě by to mohlo přes zimu vyjít a pak šupneš prcka do sporťáku.
Já teď pátrám, jestli náhodou ta korba Slider není krapet větší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7369
1.3.10 18:31

Já právě ještě ani nejsem těhu, ale v kočárech mám jasno. Původně jsem chtěla mimi na květen, teda kolem, a teď jsem si uvědomila, že kvůli tý korbě by mi ty zimní měsíce vyhovovali. Ten Slider bude trochu větší, ale mně se tak nelíbí. A teď ty nové barvy u toho urbana. Jaká se ti líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.10 18:40

Kačko promiň, já se jen letmo kukla na metřík a viděla jsem 13tt. Teď jsem se podívala pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.3.10 18:58

To je v poho. Nějak to neřeším. Už je to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.3.10 08:14
Rennca píše:
Kačko mám termín v půlce června-zrovna blbá doba, že hrozí, že mi prcek nevydrží celou zimu a bude muset do sporťáku.

Hanička je v půlce červa a druhé mimi čekáme taky tak, takže už teď vím, že na zimu 100% nemůžu s hlubokou korbou počítat. Hanička musela do sporťáku na přelomu října a listopadu. Takže ani s druhým miminem si nedělám iluze, že „nevydrží celou zimu“. Myslím, že se zimy ani v korbě nedočká, jak to bylo u Hanyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blucík
2.3.10 08:36

Moje malá je narozená v půlce července a ještě se mi vejde do hlubokého i s fusakem, je tam teda tip ťop, ale vejde. A to mám fusak který vyplní i hodně místa nad hlavou a moje malá měří teď 71 cm, to mi nepřijde nějak málo. Ani jsem nečekala, že se mi tam tak dlouho vejde :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
2.3.10 08:55

Blucíku, tak to teda koukám! Naše pídě se tam nevešlo koncem října už ani bez fusaku. Nedokážu si představit tam narvat ještě fusak, který by „vyplnil hodně místa nad hlavou“, jak píšeš. Nevím, ale naše korba má 75cm a malá měla v té době taky tak, takže si nedokážu představit ji tam narvat samotnou, natož s fusakem. Děsně se jí tam pak nelíbilo, protože když natahla nožičky, mlátila se do hlavy… Ale každé mimi to má jinak. Někdo je „sardinkoidní“ a nevadí mu, že je tam nacpaný tak tak. Naše baby potřebovalo prostor :think:
Tak ať ještě dlouho vydržíte! Možná budete držet místní rekord. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blucík
2.3.10 09:10

No jako sardinka tam je, celkem si nestěžuje, taky má nad hlavou tak možná 2 cm místa :-) až někdo vleze na půdu pro sporťák tak už přendáme :-), takže rekord asi ne, jen to s tou délkou nevidít tak tragicky i když je jasný, že jsou určitě větší korbičky, ale zas se mi až tak nelíbily :-)

• Citovat
  • Upravit
9
2.3.10 10:08

holky, máte pravdu, hodně záleží na mimču. naše malá je narozená v lednu. no a v červenci už šla do sporťáku, protože jí bylo v korbě horko a stále byla spocená. tak šla do sporťáku, kde to alespoň trochu větralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí