Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo, jo, mám v břiše vetřelce s pindíkem
, tak asi mu pořídím tu hnědou, vevnitř je krásně béžová a bude ladit s modrýma a zelenýma a béžovýma a šedivýma věcma, který už ani nemám kam dávat
Jsem asi praštěná, mám toho asi moc, ale zase si říkám, že kdyžtak prodám nebo dám dál ![]()
Tak my jsme měli korbu tm. modrou, u vnitř je smetanová, tak s tou světle modrou to bylo taky pěkné, asi ji prodáme, sporťák máme tm. šedý, má zelené znaky mutsy, tak to kombinujem se zelenou a taky to vypadá pěkně. Myslím že jejich barvy jsou všechny sladitelné. Nejhezčí na tom kočíku bude stejně mimi ![]()
Bébka, jojo, vetřelec s pindíkem by se nám taky hodil
. Já barvu zatím neřeším. U nás je ještě brzy a pak uvidíme, jestli nám mimi ukáže, co je zač.
holky včera jsem se v babyparku ptala na barvy sporťáků a baba mi řekla,že team brown na jaře končí,tak jsem si ji za těch 3300 na webu objednala,je neuvěřitelné,jak důležitě se ty prodavačky chovají, přitom ani jedna nemá plat na to,aby si ten kočár koupila,ale velice se ksichtila,když jsem si jej namístě nekoupila a přitom se na něj vyptávala..kravky..tak snad mi to ta paní z eshopu pošle…
DENUL - on přechod za jakékoliv 4-kolky s předníma otočnýma k UR je těžký. UR se prostě musí ovládat jinak. Kola sice nemá odpružený, ale má to odpružení od rukojeti, myslím, že odpružený je až až. Oproti Jané Slalom, co jsem měla na prvního, což byl tvrďák.. UR je super a navíc i houpací, což u malého mimča jsem kvitovala velmi
.
Jo a moje mamka i manžel jezdí třeba se zaaretovaným podvozkem u UR taky. A jsou spokojení. I u toho Slalomu jim to přední otočné kolo dělalo neplechu, tak jezdili se zaaretovaným.
MARKYT - pokud už jsi měla ten Mikrus, tak jdi do UR, už máš cvik a pokud budeš jezdit v terénu, tak je UR rozhodně lepší. Pokud spíš po chodníkách, pak 4R bude taky fajn. Nevím, jestli už 4R je vychytanej, ale byly tu na něj v diskuzi docela dost připomínky, že drkotala přední kolečka a klapala. Ale snad už to mají vychytané
.
BEBA - s tou barvou pro kluka je to v současné kolekci divné. Asi bych šla taky do neutrální. My máme ze staré kolekce College Steel (petrolejová, taková modrošedá) a ta je super. Já vůbec nevím, jakou barvu bych si třeba letos vybrala. Mám ráda barvy do modré.. Kamarádka má pro holčičku College Green a vypadá to krásně s holkou v růžové nebo červené. Předtím měla korbu Light Olive a ta byla taky krásná. Jen bacha, ty barvy na obrázkách vypadají docela jinak než v reálu
. Prostě ta barva jak je blejskavá, tak prostě nejde vyfotit v reálných barvách
.
Holky, pamatujete, kde jste si ho kupovaly? Přes web? Dětský ráj, Baby park,nebo někde na veletrhu či v kamenné prodejně…? Dík ![]()
Bébka píše:
Holky, pamatujete, kde jste si ho kupovaly? Přes web? Dětský ráj, Baby park,nebo někde na veletrhu či v kamenné prodejně…? Dík
Já v Brně na Tomkově náměstí. Měli poslední a náhodou zrovna v barvě, po které jsem toužila - LIGHT OLIVE. Povozek+korba+sporťák za 15000, což před 2 lety byla na MUTSY dost dobrá cena ![]()
Lulje…to je fakt super cena…na Tomkáči ale jinak maj prd:-))samé TAKO apod:-)
Já na webu. komplet s nákupním košem i s autosedačkou Mutsy za 20500
DENUL - promiň promiň, to byla KOLOZUBKA
Já zapomněla, že ty jsi vlastně také nadšená UR ![]()
Já kupovala v Drážďanech v kamenném obchodě, výprodej posledního kusu z kolekce rok předtím, podvozek, korba, sporťák, baby-board a jídelní půltík za 500€ (asi 13500,– tehdy).
no zuzino!!! to je nákup!!! to prodáš dráž,než jsi koupila:-))))))
Denul, to byl fakt kauf
. Jak jsem ho našla na netu, hned jsem ho rezervovala a za 2 dny pro něj jela
. A to jsem byla jen ve 14tt ![]()
Navíc to byla barva, která se mi hrozně líbí, takže i po této stránce spokojenost..
Ale neboj, já do kočáru narvala pak mnohem víc - fusak, nánožník, návleky na rukojeť, koš, taška
. Jen boardu jsem se už zbavila. ten jsme použili jen asi jednou. A jídelní pultík taky nepoužíváme…
A s prodejem nevím, pořád se mi do toho nechce
Ach jo, ale další dítko nebude, tak to v sobě asi budu muset zlomit. Ideálně bych ho chtěla nechat někde v příbuzenstvu nebo u kamarádek ![]()
zuzi jídlení pulík bych brala…ja furt přemýšlím zas o koupi funseatu…ale to má dost času:-)
Tak já mám z5 svůj 4rider
Musím napsat, že mi na Libfinu pěkně nakrkli. Nechali si ho tam na reklamaci asi 14 dní a pak ho poslali zpět s vyjádřením, že prý ho promazali a dotáhli a že se prý závada neprojevila a že máme promazávat. No tak jsem uhodila na manžela, že jak je to možné a on se mi dušoval, že poctivě promazává a já nemám důvod mu nevěřit
I vyjely jsme si k dr. a po pár metrech zase kolečko uvolněné a aretace nefungovalo. No nebudu popisovat, jak jsem byla nepříjemná na toho pána, co podepsal to povídání. Tak že prý to máme dát zase na krám a že to udělají přednostně. Tentokrát se mi to vrátilo s omluvou a vyměnili mi přední nápravu. Dnes jsme měly zase zkušební jízdu a kolečno drží
No ale zase se musím zastat prodavaček na babyparku. Vždy tam byly velice ochotné a milé, když jsme kočár vybírali, tak s námi šla vyzkoušet, jestli se vejde do auta a tedy jen a jen ochota milé jednání. Máme kočár koupený tam a kupovali jsme tam i Zapp
K těm barvám - mě se hrozně moc líbí Team Grey Cord, ale do hluboké korbičky dali dovnitř takovou divnou hořčicovou, nebo jak to jinak napsat barvu. Což mi přijde hódně nešťastné, protože když si vezmu tuhle barvu třeba v kombinaci s modrou, růžovou, lila, tak to je tedy masakr
Tedy a jestli končí Team Brown, tak to je škoda. Tak krásná barvička ![]()
Tak jestli se mi vejde do auta ten UR,tak jdu do něj. 4R se mi možná líbí víc, ale slyšela jsem už pár připomínek k těm „cvakajícím“ kolečkům. Co se týká té barvy, tak já viděla ten šedivej s takovou tyrkysovou, ale možná to byla nějaká starší kolekce, a ten se mi teda moc líbil-bylo to na Černym Mostě, Babypark, celkem ochotná slečna se mi tam věnovala. Ještě řeším tu tašku. Máte origoš, nebo nějakou jinou? Jo a vlastně je lepší na rukojeť ta kůže, když už je dražší
Ptám se jak blázen, co? Ale za ty prachy chci fakt to nejlepší ![]()