Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
4.2.10 16:42

UR nebo 4R?

Ahoj holky, přelouskala jsem celou diskusi a fakt se mi, i přes malé nevychytávky, kočár líbí. Byla jsem se podívat na ty podvozky a nevím, jestli UR nebo 4R. Budu spíš jezdit po městě,ale cesta na chatu mě taky čeká. Koukala jsem i na Xlandera nebo MaxiCosi. Jsem z toho celá zmatená :zed: Vidím, že tady máte převážně UR, máte ho některá i ve městě, třeba Praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elizza
4.2.10 16:50

My máme UR v Praze. Řekla bych, že je to města dobrý univerzální kočár: lehce se s ním manipuluje i jednou rukou, v obchodech se díky „ohebnému“ podvozku taky dobře jezdí a dobrý je i do terénu (velká kola). Jediný minus pro mě je váha - do MHD ho raději vůbec neberu, preferuji golfky. My jsme si vybrali tento kočár především proto, že nemáme výtah a kočárek jde velmi snadno úplně rozložit - skvělé třeba do auta.

• Citovat
  • Upravit
7661
4.2.10 17:26

Taky máme UR v Praze a musím říct, že na ty strašlivý chodníky, co tady na Jižňáku máme, je to ideální kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.2.10 17:51

Já mám 4rider a za urbana bych nemělnila ani za nic. Mám teď kvůli reklamaci půjčeného urbana a jsem z něj nešťastná. Nezvykla bych si na něj. Ta housenka mi vadí, nedá se s tím couvat a to si teprve člověk uvědomí, jak často potřebuje třeba trošinku popojet dozadu, tak to mám napevno a to pak musím stále nadzvedávat a kola nejsou odpružený, takže se to nezhoupne a rvu se stím jak blázen. Byli jsme v krámě a já se tam s tím lopotila a vplula tam paní s 4riderem a krásně tam proplouvala mezi regály. No radila bych ti si ty kočáry pořádně vyzkoušet v krámě. I když v terénu to je něco jiného, ale nepochopila jsem, že urban je tank se čtyřmi nafukovacími koly, která ale nejsou odpružená 8-o Kdyby byla kola odpružená, tak je to o něčem jiném, ale takhle radím jedině 4rider!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.2.10 18:37

Mám UR a maximální spokojenost. Ve sněhu projíždím jen 2 stopy, zato 4R musím 4 (má přední kolečka blíž u sebe než zadní). Na couvání jsem si zvykala cca 3 týdny. Teď už jsem profík. Kola se dají aretovat pod rukojení nohou, nemusím jako u 4R obíhat celý kočár a matlat si ruce. Jediná nevýhoda je hmotnost. Táhnou do MHD do shodů jedině ve dvojici.

• Citovat
  • Upravit
17984
4.2.10 19:00

Holky, děkuju moc za vaše postřehy. Budu to muset asi ještě zkonzultovat, i když tomu mýmu „tatínkovi“ je to asi šumák :mrgreen: Už jsem si je trochu ošahala v krámě a je teda fakt, že UR je trochu pro nezkušeného těžší na ovládání zpočátku, ale snad bych si zvykla. Když jsem se tam snažila zajet zpátky do díry, tak jsem „zbourala“ dva okolní kočárky :lol: 4R mi přijde na první pohled ovladatelnější a jakoby odlehčený, možná hezčí. No nevim…A ještě pak přijde výběr barvy a to mě už asi odvezou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.2.10 19:48
Bébka píše:
Holky, děkuju moc za vaše postřehy. Budu to muset asi ještě zkonzultovat, i když tomu mýmu „tatínkovi“ je to asi šumák :mrgreen:

Jen ho nech, ať si s UR taky sjede. Uvidíš, že bude nadšenej, páč mu to půjde líp než tobě. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.2.10 20:21

Já mám UR v Brně..je to také velké město:-))) acouvat s nim jde, akorát to chce taky grif:-)taky mi to trvalo,ale jak už ti někdopsal, je to krásná čistá linie..v jednoduchosti je krása a mně osobně třeba hodně vyhovuje,že aretace je u nohy,protože je za 10 sek vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oOO
4.2.10 20:38

Zdravím, jen doplním - k UR se dají dokoupit přední otočná kolečka. Já mám UR a maximální spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
1129
4.2.10 21:12

Já se taky pořád rozhoduji mezi UR nebo 4R. Ještě si musím někde v obchodě je vyzkoušet, abych měla porovnání. Na první dceru jsem měla napodobeninu Mutsyho z Polska. Nějak jsem se tehdy nepídila po výrobci. Tušit, že je z Polska, tak si ho nekoupím. Pak se mi to vymstilo. Praskla mi konstrukce. Takže teď půjdu jedidně do originálu. Jinak se mi s ním řídilo dobře. Musela jsem si nejdříve zvyknout. Zkraje to vypadalo, že spíše kočár řídí mě, než že já bych řídila kočár :lol: . Ale bylo to fakt o zvyku. Teď se snad do řízení vžiju rychleji. Jsem teď zase více nalomená na UR, když čtu vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.10 22:23

My máme se švagrovou UR.Švagrová v něm už vozí druhé mimi,a já jak jsem vybírala kočár tak bylo raz,dva rozhodnuto.
Jak píše Danulenka,je to čistá linie :-) Nemluvě teď v tomhle počasí.Jak vidím maminy jak bojují s kočárky, tak jsem na sebe pyšná :-) Jízda autobusem mi teda vůbec nevadí,vždycky někoho oslovím,s tím problém nemám a když vystupuji tak ty schody někdy seskáču :-)
A co se týče jízdy v obchodě?Tak ji zvládám jednou rukou.A když potřebuji couvat tak doslova za sekundu kolečka zaaretuji a jeto :-)
Nejvíce líto mi bylo když jsem před půl rokem prodávala korbičku,a před týdnem autosedačku :-(
No nic přeji šťastné rozhodování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
5.2.10 09:16

holky jen taková perlička..moje máti jezdila s kočárem… a za týden zas,jenže já jí nezaaretovala kolca a ona dovalila zpátky a říká..tady ten kočár nechci,dej mi ten,co jsem s ním jezdila minule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.2.10 16:22

Danulenko,teď jsem se s chutí zasmála :lol: :lol: :lol: My totiž měli obdobný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
5.2.10 17:29

No, koukám, že Mutsy se mě už nepustí, a teď barvu… Hnědá nebo šedivá, to je moje barva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.2.10 14:15

Bébka,mě se osobně líbí hnědá moc :-) já měla červenou, manžel řekl když holka tak ať to jde vidět :-) spor´ták jsem si koupila tm.zelaný TEAM DARK KAKI a kombunuji ho s červenou.Malá v něm hezky vynikne,když je v červené.
A pak ty klučičí barvy se líp podávaj :-D ale to budu řešit až za rok, ale myslím dopředu :-).Tak šťastnou ruku ve výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí