Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá měla pod matrací kšandy které se zaply u hlavy a šlo se …
Rennca píše:
Holky, prosím Vás, jak je to s přenášením hluboké korby??? Je na boudičce madlo, aby se dala vzít do jedné ruky?
Děkuju moc za odpovědi
Jo, jsou tam pod matrací takové popruhy, které vytahneš, nacvakneš sponkou a jdeš. Já jsem využila si 2×.
Já nikdy. Nosím za boudu. Když dítě spí a potřebuji přenést boudu na balkon, nemůžu vytahovat pod dítětem popruhy.
Denulenko, jak tak čtu, co máš za trable, jsem ráda, že jsem kočár a vše k němu koupila v Babyparku ![]()
Beebka, mám kůži a neměnila bych. Na ten šev se dá zvyknout, nijak zvlášť mi nepřekáží a když jsem měla náhradní podvozek s pěnou, tak jsem teprve poznala, že ta kůže není jen frajeřina. Vůbec to neklouže a je to příjemné na dotek, což se o té pěně říct nedá. Já chtěla původně pěnu, že na co kůži, ale shodou okolností měli zrovna 4rider na krámě a říkali ,že se na něj dlouho čeká, tak jsme ho hned bafli i v kůži a jsem za to ráda. ![]()
Freezz super barva… Na koukání
Čistit bych to nechtěla
Mě se z nové kolekce líbí ta fialová. Když jsme vybírali kočár, tak měli taky fialový, ale byla to taková nepříjemná světlá, jak z pouti, tahle vypadá pěkně, tedy na fotce. ![]()
Rennca, to přenášení korby je na prd. Jak jsou to ty popruhy, tak se blbě udržuje těžiště a fakt se to blbě nese a taky jsem tím vždy vyrušila malou. Neměla jsem to tedy pod matrací, to bych nedala, aby to malou netlačilo, ale měla jsem to v nohách zastrčené za tu látku, ale jak jsem to upínala, tak jsem vždy zavadilo a Toničku a tu to vždy vzbudilo. Madlo, co má většina kočárků mi přijde daleko praktičtější.
Tak to madlo je jasně praktičtější. Jako kočár na cesty jsem měla Jané carreru a to to mělo. Párkrát jsem to použila, ale hezký pro oko mi ti moc nepřipadá. A zvláště korbičku Mutsy s madlem, tak to radši nějak přenesu.
Holky,kde jste našly tu novou kolekci???Fialová by mě taky zajímala ![]()
Tak doufám,že k nám brzy dorazí!!!Fialová je vážně nejlepší,nevíte někdo,kdy by tady měla být??? ![]()
dle informací tady http://www.facebook.com/babypark.cz na přelomu března/dubna.
Holky děkuju - já jsem z toho dost na vážkách. Budu korbu přenášet minimálně 2× denně (podvozek do bytu vozit nebudu) Tak nevím jestli by to ta bouda vydržela
když pak bude mít mimčo třeba 7 kilo+váha korby.
Už jsem byla rozhodnutá pro Mutsy a teď vážně nevím ![]()
Přenáším 3× denně na balkon a zpátky za boudu 5 měsíců, kluk má teď 8 kg a je to OK.
Příspěvek upraven 22.02.10 v 11:34
Holky, prosím Vás, jak je to s přenášením hluboké korby??? Je na boudičce madlo, aby se dala vzít do jedné ruky?
Děkuju moc za odpovědi