Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderDenulenka píše:
Já mám tayk urbana a podpeíšu se pod to,co psala m.rose…nehledě na to,že hrnu cestu všem těm casualům a bugaboo a jiným hrůzám…jediné,co mi malilinko vadí,že jde těžce skládat,ale prý to chce grif a ten já asi atále nemám,furt s tím lomcuju a podesátý se to povolí,ale to už jsem s nervama hin:-)
Ono to bude asi v našich rukách. Mně to taky nejde a manžel to má vždycky hned ![]()
m.rose píše:Denulenka píše:Ono to bude asi v našich rukách. Mně to taky nejde a manžel to má vždycky hned
Já mám tayk urbana a podpeíšu se pod to,co psala m.rose…nehledě na to,že hrnu cestu všem těm casualům a bugaboo a jiným hrůzám…jediné,co mi malilinko vadí,že jde těžce skládat,ale prý to chce grif a ten já asi atále nemám,furt s tím lomcuju a podesátý se to povolí,ale to už jsem s nervama hin:-)
Asi to bude fakt v těch rukách. U nás je to obráceně - já to mám vždycky hned a on s tím zuřivě lomcuje, při čemž mám strach, že mi kočárek rozfláká ![]()
tak u nás jsme asi levorucí oba,nejde nám to ani jednomu,on se bojí,že to zlomí a já že vynervuju a zlomím to tím:-)
Holky,mně se 2 dny blbě jezdí a ouha, mám prázdné kolo!!!tak jsem to dofoukla,ale nepomohlo,je asi píchlé…nechápu,jak jsem mohla na sněhu píchnout!
ahoj pochopila jsem správně že používáš tašku Aesthetic? Můžu se zeptal jezdíš už sporťákem, já mám tašku Emitex a pořád mi sjíždí nedrží mi mám sporťák po směru, jaký je na tašce Aesthetic úchyt jde dotahnout kolem rukojeti tak aby taška nesjížděla až ke kolečkům?
ja mám tu tašku taky a úchyt sice utáhnout jde,ale ne fest a jedna strana mmi neustále sjíždí,a to mám tu rukojet koženou,takže by to tak sklouzávat nemuselo…je to o nervy ![]()
RYBKA - nám v Německu slídu ve stříšce měnili. Normálně to dělají tak, že dají celou novou boudu. Nám to nemohli celé vyměnit, takže rozmontovali boudu, vypárali a všili nový igelit. Oproti tomu původnímu je mnohem měkčí. Ani teď přes zimu nepopraskal. Mně to upřímně bylo jedno, protože jsem stříšku také neodkrývala, ale z estetických důvodů jsem to nechala vyměnit, když jsme to měli ještě v záruce ![]()
MAKYTKO - my máme taky Urbana a jsme s ním max spokojení. Hodně záleží, kde budeš jezdit. Pokud hodně terénem nebo po horších chodnících či cestách, vol Urban Rider. Je krásně odpružený, velký nafukovací kola a navíc je podle mého názoru designově dokonalý. Prostě mi to přijde jako děsně čistá a jednoduchá linie a to já miluju. Plus velký klad je i ta aretace podvozku, kterou ovládáš nohou, nemusíš obíhat celý kočár a špinit si ruce…
DENUL - jsem ráda, že tě Mutsík v těhu zlomil. Já si fakt myslím, že je to jeden z nejlepších kočárků. Akorát holt ta váha
. Sedačku bych určitě koupila teď! Za tu cenu a navíc ve vybrané barvě bys jí na jaře už nemusela sehnat.. Můžou vyhodit novou kolekci a třeba si tam nevybereš. Já bych do té hnědé, kor s holčičkou, šla určitě (i když já jsem zase úchyl na modrou
).
Já myslím, že píchnout ve sněhu je možná i snazší než normálně. Jednak ta guma je ztuhlá, takže křehčí a navíc ve sněhu třeba obrácený napínáček opravdu neuvidíš.. Jdu s tím normálně do cykloobchodu, oni ti to zalepí
.
Add skládání - jooo to je kapitola sama o sobě. Ale fakt to chce jen čas a grif. Já už to dneska zvládám v pohodě, ale ze začátku to byl taky boj.. Dokonce když jsme kočár kupovali, museli jsme se se samotným podvozkem vracet do obchodu, aby nám ještě jednou to skládání ukázali
. No trapas…
Add taška - já kupovala nějakou neoriginál v Holandsku v HEMA a nechávala jsem jí sjíždět. Prostě na rukojei nedržela.. A pak jsem to vyřešila tím nákupním košíkem, do kterého jsem buď dala tu tašku nebo samotné věci v létě a tašku jsem netahala
.
koš jsem také objednala,hlavně kvůli němu se moc těším na sporťák:-)
Tašku mám tuto:
http://www.eberunka.cz/detail.php?…
k uchycení jsou gumičky s karabinkou takže neklouže, vypadají jako gumičky ze starých zavařovacích sklenic, přebalovací podložka je úplně zvlášť, tak jsem ji použila i jako podložku pod zadek ![]()
Ta cena je vysoká, ale naštěstí se našel sponzor, já mám šedý sporťák,který má zelené čudlíky a to byla jediná taška, která by se k tomu hodila a taky jedna asi z největších .......
jen nakukuju ze resite tasky, ja tedy mela Aesthetic a spokojenost, az na jeden detail, nema nijak rozumne vyreseny vnitrek…zvenci jen 2 vetsi, a 2 male kapsicky (max. tak na dudlik nebo na flasku, tu jsem se ale bala ze ztratim)…a uvnitr tim padem jeden velky bordel
![]()
pak otehu kamoska a poridila si tohle
http://www.otakarek.cz/…rk-1930.html
maji taky vic designu, co se komu hodi…
ale me by stacila i obyc cerna, ale to reseni vnitrniho prostoru proste lahudka
![]()
Holky prosim o radu, prodavam ted sportak, podvozek mam UR koupeny 2006. Porad se me ale nekdo pta, jestli a jak se lisi tento podvozek s temi novejsimi 2008 a 2009??? Asi by mely byt kompatibilni jak s hlubokou korbou, tak se sportovni sedackou, ale jsou tam nejake zasadni zmeny?
HANUCHO - já myslím, že podvozky jsou pořád stejný a jdou i nové korby. Toho bych se nebála.. My máme podvozek a vše 2007 a korbu si brala kamarádka, která měla podvozek 2009 a v pohodě jí to pasovalo
. Pokud je to UR, je to uchycení pořád stejné.