Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
781
1.2.10 08:15

My máme taky urbana a taky jsme spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.10 10:08
Denulenka píše:
Já mám tayk urbana a podpeíšu se pod to,co psala m.rose…nehledě na to,že hrnu cestu všem těm casualům a bugaboo a jiným hrůzám…jediné,co mi malilinko vadí,že jde těžce skládat,ale prý to chce grif a ten já asi atále nemám,furt s tím lomcuju a podesátý se to povolí,ale to už jsem s nervama hin:-)

Ono to bude asi v našich rukách. Mně to taky nejde a manžel to má vždycky hned ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.2.10 12:31
m.rose píše:
Denulenka píše:
Já mám tayk urbana a podpeíšu se pod to,co psala m.rose…nehledě na to,že hrnu cestu všem těm casualům a bugaboo a jiným hrůzám…jediné,co mi malilinko vadí,že jde těžce skládat,ale prý to chce grif a ten já asi atále nemám,furt s tím lomcuju a podesátý se to povolí,ale to už jsem s nervama hin:-)
Ono to bude asi v našich rukách. Mně to taky nejde a manžel to má vždycky hned ;-)

Asi to bude fakt v těch rukách. U nás je to obráceně - já to mám vždycky hned a on s tím zuřivě lomcuje, při čemž mám strach, že mi kočárek rozfláká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.2.10 17:17

tak u nás jsme asi levorucí oba,nejde nám to ani jednomu,on se bojí,že to zlomí a já že vynervuju a zlomím to tím:-)
Holky,mně se 2 dny blbě jezdí a ouha, mám prázdné kolo!!!tak jsem to dofoukla,ale nepomohlo,je asi píchlé…nechápu,jak jsem mohla na sněhu píchnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
2.2.10 11:53

pro m.rose

ahoj pochopila jsem správně že používáš tašku Aesthetic? Můžu se zeptal jezdíš už sporťákem, já mám tašku Emitex a pořád mi sjíždí nedrží mi mám sporťák po směru, jaký je na tašce Aesthetic úchyt jde dotahnout kolem rukojeti tak aby taška nesjížděla až ke kolečkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.2.10 14:59

ja mám tu tašku taky a úchyt sice utáhnout jde,ale ne fest a jedna strana mmi neustále sjíždí,a to mám tu rukojet koženou,takže by to tak sklouzávat nemuselo…je to o nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
2.2.10 16:18

RYBKA - nám v Německu slídu ve stříšce měnili. Normálně to dělají tak, že dají celou novou boudu. Nám to nemohli celé vyměnit, takže rozmontovali boudu, vypárali a všili nový igelit. Oproti tomu původnímu je mnohem měkčí. Ani teď přes zimu nepopraskal. Mně to upřímně bylo jedno, protože jsem stříšku také neodkrývala, ale z estetických důvodů jsem to nechala vyměnit, když jsme to měli ještě v záruce :-)

MAKYTKO - my máme taky Urbana a jsme s ním max spokojení. Hodně záleží, kde budeš jezdit. Pokud hodně terénem nebo po horších chodnících či cestách, vol Urban Rider. Je krásně odpružený, velký nafukovací kola a navíc je podle mého názoru designově dokonalý. Prostě mi to přijde jako děsně čistá a jednoduchá linie a to já miluju. Plus velký klad je i ta aretace podvozku, kterou ovládáš nohou, nemusíš obíhat celý kočár a špinit si ruce…

DENUL - jsem ráda, že tě Mutsík v těhu zlomil. Já si fakt myslím, že je to jeden z nejlepších kočárků. Akorát holt ta váha :-(. Sedačku bych určitě koupila teď! Za tu cenu a navíc ve vybrané barvě bys jí na jaře už nemusela sehnat.. Můžou vyhodit novou kolekci a třeba si tam nevybereš. Já bych do té hnědé, kor s holčičkou, šla určitě (i když já jsem zase úchyl na modrou :-) ).
Já myslím, že píchnout ve sněhu je možná i snazší než normálně. Jednak ta guma je ztuhlá, takže křehčí a navíc ve sněhu třeba obrácený napínáček opravdu neuvidíš.. Jdu s tím normálně do cykloobchodu, oni ti to zalepí :-).

Add skládání - jooo to je kapitola sama o sobě. Ale fakt to chce jen čas a grif. Já už to dneska zvládám v pohodě, ale ze začátku to byl taky boj.. Dokonce když jsme kočár kupovali, museli jsme se se samotným podvozkem vracet do obchodu, aby nám ještě jednou to skládání ukázali :D. No trapas…

Add taška - já kupovala nějakou neoriginál v Holandsku v HEMA a nechávala jsem jí sjíždět. Prostě na rukojei nedržela.. A pak jsem to vyřešila tím nákupním košíkem, do kterého jsem buď dala tu tašku nebo samotné věci v létě a tašku jsem netahala :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.2.10 19:03

koš jsem také objednala,hlavně kvůli němu se moc těším na sporťák:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.2.10 20:43

Tašku mám tuto:
http://www.eberunka.cz/detail.php?…
k uchycení jsou gumičky s karabinkou takže neklouže, vypadají jako gumičky ze starých zavařovacích sklenic, přebalovací podložka je úplně zvlášť, tak jsem ji použila i jako podložku pod zadek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.2.10 08:32

Leníku, ta taška je úžasná. I ta cena 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.2.10 09:14

Ta cena je vysoká, ale naštěstí se našel sponzor, já mám šedý sporťák,který má zelené čudlíky a to byla jediná taška, která by se k tomu hodila a taky jedna asi z největších .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.2.10 09:47

jen nakukuju ze resite tasky, ja tedy mela Aesthetic a spokojenost, az na jeden detail, nema nijak rozumne vyreseny vnitrek…zvenci jen 2 vetsi, a 2 male kapsicky (max. tak na dudlik nebo na flasku, tu jsem se ale bala ze ztratim)…a uvnitr tim padem jeden velky bordel :zed: :zed:
pak otehu kamoska a poridila si tohle
http://www.otakarek.cz/…rk-1930.html
maji taky vic designu, co se komu hodi…
ale me by stacila i obyc cerna, ale to reseni vnitrniho prostoru proste lahudka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.2.10 22:53

Holky prosim o radu, prodavam ted sportak, podvozek mam UR koupeny 2006. Porad se me ale nekdo pta, jestli a jak se lisi tento podvozek s temi novejsimi 2008 a 2009??? Asi by mely byt kompatibilni jak s hlubokou korbou, tak se sportovni sedackou, ale jsou tam nejake zasadni zmeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
4.2.10 11:08

HANUCHO - já myslím, že podvozky jsou pořád stejný a jdou i nové korby. Toho bych se nebála.. My máme podvozek a vše 2007 a korbu si brala kamarádka, která měla podvozek 2009 a v pohodě jí to pasovalo :-). Pokud je to UR, je to uchycení pořád stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.10 16:39

.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat