Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
28.1.10 13:27

Ahoj,

já se musím přiznat, že jsem nikdy ten schod ve sporťáku neřešila.. Tonda si nestěžoval, nijak se nechrul, takže si nemyslím, že je to pro mimčo až takový problém. Navíc když má pod sebou fusak, neřešila bych to vůbec :-). Kolečko jsem měla nastavené (a mám pořád) stejně jako holky na LARGE.

Add barva - my máme College Steel (petrolejová), a nebyl problém ani s tím, že by kočár se v létě vyhříval ani že by barva šisovala. Oni mají tyy materiály fakt z kvalitní šusťákoviny, která nešisuje. Jediné, co šisovalo byla vnitřní látka u College Ocean, kde místo té béžové nebo šedivé bavlny byla barva tmavě modrá. Jinak si tu nikdo nikdy nestěžoval na šisování barvy.

Léta v tmavých barvách bych se taky nebála. Přeci jen nikdy nenecháte přeci kočár jen tak stát na prudkém slunci. Bavila jsem se o tom s kamarádkou, co měla černý kočár a nikdy s tím problém neměla. Takže neboj.

DENUL - na tvém místě bych brala spíš tu hnědou barvičku. Přeci jen holčička v růžovém nebo červeném bude mnohem líp vypadat na hnědém pozadí než na červeném ;-). A pak taky kdybys chtěla kočár i na druhé dítě a byl by to kluk, hnědá je taková univerzálnější :-). I když ti přijde, že tady mají všichni hnědý kočárek, tak jsou to holky z celé republiky, takže najednou se asi nepotkáte a jiný kočárek v hnědé jsem snad u nás na severu neviděla (než jen Mutsy UR v Mostě :-) ).
Add velikost korby - Tonda jezdil skoro 7m a to patřil jednoznačně k větším miminkům. Spíš než o velikosti to je o tom, jestli se tam bude malé líbit nebo ne… Když se tam mimču líbí, tak mu nevadí ani to, že má skrčené nožky (nebo aspoň tomu našemu to nevadilo).

Sylvi - nevím, ale myslím, že holek se Slidery tady moc není :-/. Tuším, že v ČR se ani moc neprodávají. takže za mě bohužel nepomůžu, ale snad se ti někdo ozve. Nebo to zkus hodit i jako samostatnou diskuzi :-).

U nás se jezdí v Mutsíkovi UR pořád. Hlavně teď ve sněhu je to paráda, manžel si nestěžuje (jezdí on, já jsem v práci :-) ). A Toňula se vejde pořád ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.1.10 14:02

zuzi přesně tojsem si říkala i já že Lucinka v růžovém víc vynikne v team brown, než v college red:-)))))) jinak díky za vyčerpávající příspěvěk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
28.1.10 14:22

Ahoj Mutsařky :-D , mám na Vás prosbičku, dotaz, kamarádka má sporťák a praskla jí slída na stříšce, bohužel už nemá kočárek v záruce ( kupovala ho v bazaru ) a teď řeší, jestli má smysl, posílat boudičku do Libfinu, za kolik by jí slídu vyměnili, či zda někdo nemá zkušenost s vypáráním té slídy a našitím pevnější síťky??? :nevim: Také uvažujeme o nákupu Mutsíku, tak mě to moc zajímá. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.1.10 09:27

Rybkobezvody (dobrý nick ;) ), já už to neřeším. nejvíc to popraskalo v zimě, když ta slída zmrzne a je moc tuhá. Opravovat ji ale nebudu, protože jsem vršek nikdy neotvírala a připadalo mi to zbytečné. Ocenila bych místo té šílené slídy našít síťku, ať to v létě luftuje. Nevíte někdo, kde by to kdo udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.1.10 10:22

děkuji :lol: ( přítel je akvarista ) :lol: myslím, že by to mohla zvládnout dobře vybavená švadlena a nebo švec - boty také občas sešívají, ne? A jak to budete řešit vy s dvěma prckama? Budete pořizovat nový dvojkočárek, nebo spoléháš na to, že už bude malá chodit pořád sama? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.1.10 11:29

No, ani nemluv! Vůbec si to zatím nedokážu představit! Dvojkočárky se dělají jen sporťáky, takže by mimino mohlo do dvojkočárku až příští zimu, a to malé bude už dva a půl roku. Vůbec netuším, jak to budu dělat. Nedokážu si představit jezdit s kočárkem po procházkách a malou tahat s sebou. Kdybychom aspon bydleli v domečku a mohla bych miminko nechat spinkat někde na zahradě. Ale bydlíme v bytě a fakt nevím, jak to budu řešit. Fakt jsme to neplánovali :oops:
Jinak - MUTSY si pro mimi nechám, jen vyměním podvozek. Holky, která vyměníte URBANA (chci) za 4Ridera (mám)??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
29.1.10 14:45

Denul, no vyzera to tak ze team brown je oblubena, ze? :-) No ale maju ju len „mutsikarky“, pretoze je taka pekna, ja som to myslela tak, ze ine znacky kocarov nemaju vobec hnedu farbu alebo nie taku peknu.. ale cervenu, modru a zelenu ma kazda znacka :wink:
A je pravda ze v hnedej ruzova krajsie vynikne, aj modra :-)

Co sa velkosti tyka, Zuzka ma pravdu, zalezi to aj tak troska od tvojej malej, ako sa jej tam bude pacit..Moj maly je tiez dost velky, ma cerstvych 6 mesiacov a meria 71 cm. Este stale sa vozime v korbicke a to aj s fusakom a spava vacsinou len tam - aj 2-3 hodiny…Je tam sice narvany a nozicky ma skrcene, ale jemu to nevadi, skor mam pocit, ze mu to vyhovuje, ked je to take utulne…

• Citovat
  • Upravit
12272
29.1.10 20:33

Já původně vybrala Maxi Cosi kočárek a právě hnědý. Ta barva mi přišla absolutně dokonolá tím, že jí lze kombinovat s úplně každou jinou barvou no a když mi byla Mura rozmluvena, tak jsem pak šla automaticky po hnědé i u Mutsy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.1.10 20:44

moje malá je fakt malá,naordila se jen s 45cm:-) tak doufám,že do jara vydrží.Jen nevím,zda koupit kočár už ted,když jsem ho našla za těch 3300,–nebo čekat…
Holky,ja když byla v tom, jsem tady v Brně viděla Mutsy a říkala si,no ty vole..co to je za masakr kočár???pak jsem si zjistila cenu a řekla si..hmm,tak to nedám,vybrala jsem xlander a bylo…jenže čím vězší bylo břicho,tím větší touha po mutsyně.Tak jsem koupila nový podvozek-urban a novou korbu-nepouž.jen za 2000,–,tak jsem byla na menší ceně,než x lander:-)ted,když jedem po městě,tak lisi čumí a říkají si asi co já tenkrát,v Brně jsem potkala Mutsyn tak 10max…tady má každá 3kolku Jané :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.1.10 22:32

Naše Tonička má v devíti měsících 69 cm, ale korbička už jí nebavila, tak jsme šly už před měsícem do sporťáku. Jenže jak je teď pořád zima, šoupnu jí do berana a okamžitě vytuhne. Tak si říkám, že jsme ještě klidně mohly jezdit v korbičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.10 20:02

Já mám tuhle od aesthetic a je supr! http://www.aesthetic.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.10 20:02

Já mám tuhle od aesthetic a je supr! http://www.aesthetic.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
31.1.10 22:12

Ahoj holky, to Mutsíku jsem zamilovaná již leta. Chtěla jsem si ho pořídit pro druhé mimi, ale když jsme se dozvěděli, že čekáme dvojčátka, byl Mutsík passé. Teď jsem ale dostala nečekaně ještě jednu šanci a čekáme čtvrté :lol: a já si chci splnit svůj sen. Jenže za tu dobu se objevilo více podvozků a já teda teď vůbec nevím který. Máte to nějak vychytané a můžete mi poradit? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.1.10 22:24

My máme urbana a jsme maximálně spokojení, hlavně teď v těch hromadách sněhu jsou ty velký kolečka fakt supr, a taky aretaci zatáčení máš na pedál na nohu - nemusíš obíhat kočárek a aretovat kolečka. Protože když je neodmetenej chodník je lepší to mít zaaretovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.2.10 08:07

Já mám tayk urbana a podpeíšu se pod to,co psala m.rose…nehledě na to,že hrnu cestu všem těm casualům a bugaboo a jiným hrůzám…jediné,co mi malilinko vadí,že jde těžce skládat,ale prý to chce grif a ten já asi atále nemám,furt s tím lomcuju a podesátý se to povolí,ale to už jsem s nervama hin:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí