Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZmrzi,ty techniku:-) to neva,že je malá,když si ji rozkliknem je veeelika:-), je krásná, čukoládková,takovou mám ráda.Jdu do ní…jen se bojím,aby se mi v ní v létě neupekla…co myslíte?
klidně to tu zahlť,poud máš i jnou fotku, od toho tu ta diskuze je:-) my máme tuto
Inak Lulje, som rada ze som ti pomohla zaspominat na „stare dobre casy“ ![]()
A diky za povzbudenie, tesim sa uz na to ked si zvyknem aj na sportak.
Tu je ten sportak, ale tym bleskom je to velmi skreslene.. vobec to nie je take leskle aj ta farba tam inak vyzera…
Denulenka, no neviem ci sa tam neupecie, ved uvidis ![]()
Ja som nechcela tak ci tak bledu farbicku, aby sa nespinila…
barva je moc krásná,já se jen bojím toho upečení se a pak vyblednutí, ráda bych uchovala pro druhé dítě…ta střecha se musí koupit zvlášť, že
Nie tato strecha je automaticky k tomu..
To len nejaka ina slnecna strieska sa dokupuje..ale ta nie je treba podla mna..
No ved aj ja chcem uchovat pre dalsie dieta.. myslis ze to moze vyblednut?? Myslim ze to nie je taky material, co by mohol vyblednut…
to máš furt něco, světlou zaprasíš, tmavá vybledne… malá má 58cm a korba je jí taktak…do března mi v ní asi nevydrží…a co ten nánožník, holky psaly,že s ním jsou docela trable
Zmrzi a kolik sportak stal?? ja jej našla za 3300,– …nevím,zda ještě čekat na jarní slevy,amyslím,že níž už to asi nepůjde ne?
A, tak predsa je tam ta fotka… nejaka je mala

Baby mam tych fotiek viac, tak by bol asi lepsi ten mail, nemyslite? Nech to tu nezahltim fotkami mutsika team brown…