Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolčiny, tak jsme přesedlali na sporťák a jsem teda docela nešťastná z toho,že když ho dám do toho skoro lehu tak se tam objeví šílené díry mezi látkama…???
A ještě dotaz, kde vozíte pláštěnku??
Díkes
Holčiny tak jsem teda totálně znechucena..... když to dám úplně do rovna (upravím výšku sedu tak aby to bylo úplně rovně), je kočár mírně šikmý, to mi nevadí ale boudička mi nejde stáhnout až tak dolů ....... mám něco blbě nebo to fakt tak nejde?? Ještě k tomu si myslím že se mi to brzo rozerve, prtože ve cvoku, který tu látku k boudičce drží to strašně táhne, nevím jestli mi rozumíte, zkusím to vyfotit…
Holky prosím vás,vím že to tady už asi někde je,ale nemám sílu to celé číst,tak se nezlobte,ale chci se zeptat jak dlouho se mimi vejde do SPORŤÁKU Mutsy,slyšela jsm,že je malý,tak mi to snad vyvrátíte
Moc děkuji!
Leník, pláštěnku vozím smotanou do co nejmenšího balíčku v takové té síťové kapsičce, co je pod kočárkem v košíku.
Ahojsky. Jsem tady nováček a zajímá mě to samé, zkoušela jsem to i najít ale 91 stránek a náš pomalej net, to opravdu nejde dohromady. ![]()
Ještě by mě zajímalo jakou máte na mutsyně přebalovací tašku, jedná se mi o nějakou trochu lacinejší než origoš. Dík
Nazdárek, tašky se kdysi dávno probíraly, a myslím, že to nejvíc vyhrály Emitexky. Já mám taky malou Emitexku, ale s rostoucím mimčem tahám víc a víc krámů (hračky, věci na cvičení, plavání, začnem příkrmy). A už skoro půl roku si lámu hlavu, jakou tašku si pořídit, abych nevyplázla 2 litry, ale měla hezkou velkou tašku. Teď jsem objevila nějakou novinku 2010 a zdála se mi výborná cena v poměru k tomu,jak je ta taška velká a co k ní dostaneš.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Doufám, že ten odkaz bude fungovat…
majka79 píše:
Poradí mi někdo jakou pumpičkou nafukuje kola Urbanu originál, který jsme dostali nám vůbec nejde použít nejde nám nasadit nástavec se nám nevejde mezi disky na kolech, je v tom nějaký fígl nebo používáte jinou pumpičku a jakou?
My nafukujeme zásadně na benzince ![]()
Ahoj,
velikost sporťáku bych neřešila - dcerce jsou dva roky a ještě se tam v pohodě vejde a to je nabalená v kombinéze a dece… ![]()
Holčiny, máte taky některá problém s krátkou boudičkou na sporťáku??
LeníkDOMO píše:
Holčiny, máte taky některá problém s krátkou boudičkou na sporťáku??
Leniku, nějak nerozumím pojmu „krátká boudička“. Naše je OK. Naštěstí.
No když sporťák dám do úplného lehu a nastavím hloubku sedu, tak ať je leh bez „zubu“ tak mám prostě tu boudičku krátkou, nenatáhnu ji pod opěrku zad.
Nevím jestli to mám dobře poskládané, nemám totiž český návod. Jezdíme v proti směru.
Tak my jsme taky vytáhli sporťák a taky jsem dost rozladěná. Když mám malou čelem k sobě, tak nejde kočár složit, když sundavám tu nástavbu, tak to tam je ještě přidělané na sucháč, takže pakárna. Nejde mi na to pořádně pláštěnka a když mám malou po směru, tak mi zase překáží přebalovací taška, když chci dát opěrku dolů. Jo a kolečko na uvolnění opěrky je vpravo, což je pro mě, používajícího téměř výhradně levou ruku, dost velký problém. Navíc se nám rozbila aretace na levém kolečku, tak budu muset reklamovat
Tak drahý kočár by mohl být lépe vymyšlený. Myslela jsem, že budu malou vozit teď čelem k sobě, ale vůbec se mi do toho nechce, rozkládat kočár pokaždé, když ho budu dávat do auta. No a domů ho taky rozkládáme, protože se nám nevejde. Myslela jsem, že ho budu skládat a opírat o stěnu. Když dám jen podvozek, tak mi tak drží, ale když je na tom ta sportovní nástavba, tak se rozevírá ![]()
Jak dlouho vám to trvala na Libfinu reklamace?
Tam se něco přichytává sucháčem?? Nemám k tomu český návod..... Když ho mám čelem k sobě tak to mám jen zacvaklé na nic víc jsem nepřišla. Koupila jsem golfky tak až zmizne sníh tak měním…