Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzka
19.1.10 21:41

Baby prosim vas,ja som z toho sportaka debil! :-)
Ani po prestudovani navodu nie som o moc mudrejsia!
Ako sa prosim nadstavuje hlbka sedu? V navode sa pise ze mam vytiahnut nejake plastove vyčnelky (vlavo,vpravo) smerom von. Ja ziadne vycnelky nemozem najst. Len tie kolecka LARGE/SMALL ale tie sa predsa nevytahuju, ale tocia. A tiez neviem ktory je naco! A uz vobec nepocujem nejake zacvaknutie, ako sa pise v navode.
Prosim baby poradte!
DAKUJEEEEEEEEEEEM.

• Citovat
  • Upravit
EEliza
19.1.10 22:48

Co si vzpomínám tak hloubka sedu se skutečně nastavuje tím kolečkem s nápisem Large/small. Myslím že se musely trochu zatlačit aby šly otočit. Jinak fakt nevím.

• Citovat
  • Upravit
5527
20.1.10 16:08

Taky jsem to řešila. Kolečko SMALL/LARGE mi nefunguje vůbec a nechápu, na co tam je :twisted: Jinak sporťák jde dát téměř do úplného lehu, jen pozor na to, až ho dáš proti směru jízdy, tak aby ty háky objímaly ty dvě tyčky na podvozku. Když budou ty háky na těch tyčkách jakoby ležet, pak budeš mít leh prohnutý směrem nahoru. Jo, a abys tu polohu zafixovala, pomůže ten suchý zip na druhé straně sporťáku, kterým obejmeš taky jakousi tyčku na podvozku. teď si to přesně nevybavuju - kočár mám v autě, tak to nedokážu popsat. Jo, a taky nám dost pomohl fusak a následně vložka od Emitexu. Zpočátku jsem zuřila a na sporťák nadávala a návod vůbec nechápala (což nechápu dodnes), ale pak jsem se vše naučila, s kočárkem sžila a neměnila bych.
Tak přeji, ať je vše i u vás bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
20.1.10 17:02

to kolečko se musí trochu rozchodit, zpočátku to jde hodně těžko. Ale to nastavení hloubky sedu je docela dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
20.1.10 18:24

Diky baby.
Takze to kolecko LARGE/SMALL je predasa na nadstavenie hlbky sedu? Ja mam pocit ze sa tym zmeni len dlzka.
Ked mam kocar proti smeru jazdy tak to upevnim len tym suchym zipom a ked po smeru tak tie haky musia byt kde presne? medzi tymi tyckami? tam mi to nejako nejde vorvat…

• Citovat
  • Upravit
zmrzka
20.1.10 18:27

Lulje,
tak si teda hlbku sedu ani nenadstavovala, ked nepouzivas to koliecko? :-)

• Citovat
  • Upravit
5527
20.1.10 23:02
zmrzka píše:
Lulje,
tak si teda hlbku sedu ani nenadstavovala, ked nepouzivas to koliecko? :-)

Nastavovala. Ale ne tím kolečkem. Prostě jsem rukou zatlačila přímo na to místo, kde dítě sedí a zafixovala to tím suchým zipem. Kolečkem ať jsem otáčela jakkoli, bylo to zbytečné, protože pokud jsem to nezafixovala tím sucháčem, tak se to stejně vrátilo tam, kam samo chtělo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
20.1.10 23:08

No ved dobre, ale ked rukou zatlacim a nadstavim ako chcem, tak ked to zafixujem tym suchyacom, vratim to vlastne znova akoby dozadu. Chapes? :-)

• Citovat
  • Upravit
zmrzka
20.1.10 23:11

Proste mam pocit ze ked to zafixujem tym suchacom, tak je to len jedna a ta ista hlbka sedu, ked to chcem mat „plytsie“ tak sa mi to hybe dozadu, ono by to chelo zafixovat este niecim inym …

• Citovat
  • Upravit
2682
21.1.10 00:44

Tím kolečkem se to sedátko jakoby trochu zkrátí (zavine) - to je ta hloubka sedu. Sucháčem to akorát zafixuješ. Ale neřekla bych že to zkrácení je až tak zásadní=veliké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.1.10 02:32

Zmrzko, a ve které poloze chceš sporťák fixovat? Mně dělalo problém udržet ho ve vodorovné poloze, když byla Hanička ještě malá a neseděla. A to právě řešil ten suchý zip. Jak začala sedět, hloubka sedu se upravila sama podle toho, jak tam malá seděla, a sucháč jsem od té doby vlastně nepotřebovala.
Jak velké máš miminko, že potřebuješ hloubku sedu tak řešit? Mně fakt ddělal největší problém ten LEH (pořád to mělo tendenci sklápět se do sedu, čemuž zabránil právě ten suchý zip).
Doufám, že se vyjadřuju srozumitelně - už je dost pokročilá doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
21.1.10 13:00

Takze som to to pochopila nasledovne:
hlbka sedu sa nadstavuje tym koleckom Large/small :-)
Maly ma 6 mesiacov, takze by som to mala mat na tom SMALL, ze? :-)
Lulje,diky, pochopila som, napriek dobe pokrocilej :-)… ja mam tiez problem s vodorovnou polohou, myslela som ze sa to da dat viac do roviny a ze prave nadstavenim tej hlbky by sa mi to viac vyrovnalo. Preto som to tak riesila. :-)
Mam tam stale taky schod, ale viac to teda asi nepojde.. :-?

• Citovat
  • Upravit
50
21.1.10 15:04

Jak to tak sleduju, tak jsou se sporťákem jen trable :think: Úplně mám strach, až na něho taky budem muset přejít - a už se to kvapem blíží. No že se dá dát do lehu, ale přesto je tam schod už jsem pochopila. Ale někdo tu psal, že se to dá vyrovnat nějakou vložkou od Emitexu, můžete poradit jakou, popř. poslat odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.1.10 15:28

Já mám objednané toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.1.10 15:38

Ouje, tak tot ja mela a bylo to k nicemu…jen kus hadru, ktery se neustale hrnul a sjizdel…no vyhozeny penize…pokud to jde, stornuj objednavku, je to fakt k nicemu, neni to nicim vystuzene, jen proste kus hadru :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí