Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
16.1.10 17:31

Leníku, dole je takový sucháč a ten se musí dát kolem těch želez, co jsou dole :roll: My to taky nevěděli, tak jsme jeli do obchodu, co jsme ho kupovali a prodavačka nám to ukázala. Jinak se ta sedačka jakoby kynklá. No a až tady jsem se dočetla, že návod ke všemu je u podvozku. Já myslela, že je to každé zvlášť a že ke sporťáku nemám, ale mám :mrgreen: Včera jsem si ho přečetla :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.1.10 17:47

Aha, tak já návod mám ale ne v češtině, je tam ještě něco?? Myslíš že bys mi ho mohla oskenovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.1.10 17:52

Tak jsem našla nějaký sucháč na konci zádové opěrky, odcvakla jsem ho z potahu a převlíkla kolem těch dvou želez… Mám to správně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.10 18:08

Podle popisu to vypadá, že to máš právně. Poznáš to tak, že se sedačka přestane kynklat, ale když to budeš rokládat, tak na ten sucháč nezapomeň jako já :roll: Jsem se s tím prala, než mi došlo, že je tam ten nablblej sucháč. Jako u poslkého kočáru by mě takovýhle „vychytávky“ nepřekvapily, ale u takhle drahého kočáru docela čumím. Jo a teď jak jsem ti skenovala, tak jsem si přečetla větu: „Záruka neplatí když: kola a nebo nápravu nelze seřídit nebo zahýbají, díky čemuž kočárek nedrží správný směr“ To snad ne, jako neplatí a co zákony? Napiš mi do zpráv emailovou adresu, kam to chceš poslat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.1.10 18:17

Tak to je teda ..... nevím jak to říci slušně, to je to samé jako nevyreklamování „vyžrání“ barvy od sluníčka. A co máš za podvozek?? Nám se točila náprava u UR i po zaaretování, tak jsme tam dotáhli šroubek a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.10 18:21

No s těmi podmínkami ať jdou slušně řečeno do hajzlu. Mám 4rider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.1.10 15:05

Ahoj
tak jen nejnovější informace k mé reklamaci slídy na boudičce - Libfin to prý uznává, jen pokud je to do půl roku od koupě kočárku- jinak je to běžné opotřebení-
Moje druhá reklamace tedy dopadla dobře - asi tam byl jiný technik a řekl, že si dle dokladu o koupi všiml, že jsme kupovali i hlubiké lůžko a tím pádem začali spor´ták používat déle…tudíž mi reklamaci uznali a slídu zdarma vymění - tedy dle telefonátu, snad se tak skutečně stane

Proto - jakmile vám slída praskne, okamžitě reklamujte - já trubka čekala, až skončí léto - malej v kočárku ještě spal a boudičku jsem potřebovala - proti sluníčku…ted už jen sedí, tak nepotřebuji…

ještě k velikosti - sporták mi přijde dost velký - syn měří momentálně 88cm a vejde se krásně s fusakem, kombinézou i dekou - a to opravdu pohodlně…jen si nejsem jistá výškou boudičky, jezdím už dlouho bez ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.1.10 21:53

Tak my ten náš podvozek dnes odvezli na reklamaci, protože nefungovala aretace na jednom kolečku a v obchodě se jim ještě zdálo, že se ztěžka skládá, což nám nepřišlo, nemáme srovnání a dali nám náhradní podvozek. Tak aspoň vyzkouším i Urbana. Jen manžel hned hlásil, že se nemohl vymotat z výtahu a musel dát kolečka na pevno. Zítra jedeme k dr, tak jsem zvědavá, jak se mi pojede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
19.1.10 17:24

Manual k sportovej sedacke

Ahojte dievcata,
prosim vas, nemate niektora moznost nascanovat cesky manual k sportovej sedacke Mutsy a poslat mi ho mailom? ( jivanova82@hotmail.com ) Nemam ho a nechcem aby mi nieco uniklo.
Moc by mi to pomohlo.
Dakujem velmi pekne.

• Citovat
  • Upravit
719
19.1.10 17:39

Ahoj, máš ho na meilu, před pár dny mi ho poslala Kolozubka. PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.1.10 17:45

Aha, tak nemáš, nemáš jiný meil, furt mi to hlásí že adresa není zastižitelná… ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
19.1.10 19:15

Jeeeej, dakujem velmi pekne!
Divne, ze to nefunguje.

Takze este raz:

jivanova82@hotmail.com

Alebo:

hapkuaka@hotmail.com

Alebo:

jivanova@zoznam.sk

Daj prosim vediet ak nebude fungovat, skusim este ine…
A dakujem este raz velmi pekne!!!!

• Citovat
  • Upravit
zmrzka
19.1.10 19:37

Prosim Ta,
a ked uz to mas nastudovane, da sa ta sedacka dat tak, ze je to uplne nalezato? Ja tam mam stale schod!
Chcem vozit v proti smere.
Naco su tie koliecka SMALL/LARGE, resp. ktore je pre mensie babo(6 mesiacov). Logicky by to malo byt to SMALL, ze? :-)

Dakujeeeeem!

• Citovat
  • Upravit
719
19.1.10 19:47

Tak bys to měla mít na seznamu. Jinak se sporťákem Ti moc neporadím, do 100% lehu to myslím nejde, teda mi ne, ale my si zatím ze sporťákem nerozumíme - zlatá hluboká korba. Ale těma „čudlíkama“ to jde docela vyrovnat, jinak já mám objednanou vložku od emitexu, prý to vyrovná, tak uvidíme…pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzka
19.1.10 20:30

Dakujem velmi pekne, prislo mi to!

No ja sa tiez velmi tazko lucim s korbičkou!
Ta je naozaj super.

No nejako si musime zvyknut aj na sportak!
My ho sice este nepouzivame, aj ked maly ma uz takmer 70cm, tiez sa cudujem, ze ho tam este narvem a dobre tam spi…No moc dlho tam uz nevydrzi..
Ani neviem, aku nosnost ma korbicka? Pisu ze do 6 mesiacov, no to je individualne co sa hmotnosti tyka…

No idem sa tu s tym troska potrapit, mozno sa este ozvem.. :-)

Pa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí