Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLeníku, dole je takový sucháč a ten se musí dát kolem těch želez, co jsou dole
My to taky nevěděli, tak jsme jeli do obchodu, co jsme ho kupovali a prodavačka nám to ukázala. Jinak se ta sedačka jakoby kynklá. No a až tady jsem se dočetla, že návod ke všemu je u podvozku. Já myslela, že je to každé zvlášť a že ke sporťáku nemám, ale mám
Včera jsem si ho přečetla
![]()
Aha, tak já návod mám ale ne v češtině, je tam ještě něco?? Myslíš že bys mi ho mohla oskenovat??
Tak jsem našla nějaký sucháč na konci zádové opěrky, odcvakla jsem ho z potahu a převlíkla kolem těch dvou želez… Mám to správně???
Podle popisu to vypadá, že to máš právně. Poznáš to tak, že se sedačka přestane kynklat, ale když to budeš rokládat, tak na ten sucháč nezapomeň jako já
Jsem se s tím prala, než mi došlo, že je tam ten nablblej sucháč. Jako u poslkého kočáru by mě takovýhle „vychytávky“ nepřekvapily, ale u takhle drahého kočáru docela čumím. Jo a teď jak jsem ti skenovala, tak jsem si přečetla větu: „Záruka neplatí když: kola a nebo nápravu nelze seřídit nebo zahýbají, díky čemuž kočárek nedrží správný směr“ To snad ne, jako neplatí a co zákony? Napiš mi do zpráv emailovou adresu, kam to chceš poslat ![]()
Tak to je teda ..... nevím jak to říci slušně, to je to samé jako nevyreklamování „vyžrání“ barvy od sluníčka. A co máš za podvozek?? Nám se točila náprava u UR i po zaaretování, tak jsme tam dotáhli šroubek a dobrý.
No s těmi podmínkami ať jdou slušně řečeno do hajzlu. Mám 4rider.
Ahoj
tak jen nejnovější informace k mé reklamaci slídy na boudičce - Libfin to prý uznává, jen pokud je to do půl roku od koupě kočárku- jinak je to běžné opotřebení-
Moje druhá reklamace tedy dopadla dobře - asi tam byl jiný technik a řekl, že si dle dokladu o koupi všiml, že jsme kupovali i hlubiké lůžko a tím pádem začali spor´ták používat déle…tudíž mi reklamaci uznali a slídu zdarma vymění - tedy dle telefonátu, snad se tak skutečně stane
Proto - jakmile vám slída praskne, okamžitě reklamujte - já trubka čekala, až skončí léto - malej v kočárku ještě spal a boudičku jsem potřebovala - proti sluníčku…ted už jen sedí, tak nepotřebuji…
ještě k velikosti - sporták mi přijde dost velký - syn měří momentálně 88cm a vejde se krásně s fusakem, kombinézou i dekou - a to opravdu pohodlně…jen si nejsem jistá výškou boudičky, jezdím už dlouho bez ní
Tak my ten náš podvozek dnes odvezli na reklamaci, protože nefungovala aretace na jednom kolečku a v obchodě se jim ještě zdálo, že se ztěžka skládá, což nám nepřišlo, nemáme srovnání a dali nám náhradní podvozek. Tak aspoň vyzkouším i Urbana. Jen manžel hned hlásil, že se nemohl vymotat z výtahu a musel dát kolečka na pevno. Zítra jedeme k dr, tak jsem zvědavá, jak se mi pojede ![]()
Ahojte dievcata,
prosim vas, nemate niektora moznost nascanovat cesky manual k sportovej sedacke Mutsy a poslat mi ho mailom? ( jivanova82@hotmail.com ) Nemam ho a nechcem aby mi nieco uniklo.
Moc by mi to pomohlo.
Dakujem velmi pekne.
Ahoj, máš ho na meilu, před pár dny mi ho poslala Kolozubka. PA
Aha, tak nemáš, nemáš jiný meil, furt mi to hlásí že adresa není zastižitelná… ???
Jeeeej, dakujem velmi pekne!
Divne, ze to nefunguje.
Takze este raz:
jivanova82@hotmail.com
Alebo:
hapkuaka@hotmail.com
Alebo:
jivanova@zoznam.sk
Daj prosim vediet ak nebude fungovat, skusim este ine…
A dakujem este raz velmi pekne!!!!
Prosim Ta,
a ked uz to mas nastudovane, da sa ta sedacka dat tak, ze je to uplne nalezato? Ja tam mam stale schod!
Chcem vozit v proti smere.
Naco su tie koliecka SMALL/LARGE, resp. ktore je pre mensie babo(6 mesiacov). Logicky by to malo byt to SMALL, ze? ![]()
Dakujeeeeem!
Tak bys to měla mít na seznamu. Jinak se sporťákem Ti moc neporadím, do 100% lehu to myslím nejde, teda mi ne, ale my si zatím ze sporťákem nerozumíme - zlatá hluboká korba. Ale těma „čudlíkama“ to jde docela vyrovnat, jinak já mám objednanou vložku od emitexu, prý to vyrovná, tak uvidíme…pa ![]()
Dakujem velmi pekne, prislo mi to!
No ja sa tiez velmi tazko lucim s korbičkou!
Ta je naozaj super.
No nejako si musime zvyknut aj na sportak!
My ho sice este nepouzivame, aj ked maly ma uz takmer 70cm, tiez sa cudujem, ze ho tam este narvem a dobre tam spi…No moc dlho tam uz nevydrzi..
Ani neviem, aku nosnost ma korbicka? Pisu ze do 6 mesiacov, no to je individualne co sa hmotnosti tyka…
No idem sa tu s tym troska potrapit, mozno sa este ozvem.. ![]()
Pa.