Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermají za tu cenu ještě college red…ja nevim,jakou zvolit líbí se mi obě…a mám holčičku…ale zas t ahnědá je neutrál…poraďte holky, popř. máte někdo college red???
no mne sa tiez pacila aj college red..ale kedze mam chlapca, priklonila som sa k hnedej… Aj ked si myslim ze by mohol mat aj cervenu…
Ta college red je viac leskla..
No a ja si myslim, ze hnedy kocik stretnes malo, nie?
Modre, cervene, zelene a pod. su vsade… ![]()
Denulenko, já mám taky Team Brown a je krásná. Sporťák jsem koupila taky Team Brown a ještě se mi moc líbila Team Grey Cord. Ta je tedy poměrně nová, ale už jí měli, když jsem kupovala sportovní nástavbu, tedy měli na objednávku a já nevěděla, za jak dlouho budu sporťák potřebovat a Team Brown měli skladem, tak jsem vzala zase ten. Mám tu stejnou kombinaci jako zmrzka. ![]()
Tak nedávno tu některá z vás psala, že když má kočár proti směru jízdy, tak jí nejde ta stříška přes to ležení. Tak dnes sestavoval kočár manžel, já připravovala malou a stalo se nám to také, pak jsem nad tím dumala a zjistila, že dal tu stříšku do zdířek na madlo a tím pádem to vzadu nedosáhlo
Tak to bude asi ten problém! Musí se to dát do té správné a pak to dosáhne.
Kolozubka: a vy ste ako riesili ten schod v sportaku? tiez nejakou vlozkou alebo fusakom? Mas tiez fusak Mutsy alebo iny? Mala ti v sportaku teraz v pohode spava?
zmrzko, já mám fusak tento: http://www.fusaky.cz/index.php?… Ten schod se asi moc řešit nedá. My chodíme ven tak na hodinu max. jinak mi malá spinká v postýlce. Na jaro budu muset něco vymyslet, jestli ještě bude chtít být v kočárku a spát tam. Je tam taková tvrdá tyč, já když si na to šáhla, tak mě omývali. Jako na tom bych ležet nechtěla ![]()
To s tou boudičkou jsem byla já, když totiž odděláte ten sucháč a zatáhnete ty háky co jsou ve spod k sobě (když stojíte a koukáte do kočárku) tak máte úplně rovný leh ale nakloněný (šikmou rovinu), problém je v tom že v tu chvíli máte krátkou boudičku
.Doufám že jsem to napsala srozumitelně (stále kojím a mozek odumírá
), mi to teda šlo …
Lenik prosim ta ja som to nepochopila. ![]()
Mozes este raz??
Myslis ked mas sedacku v proti smere jazdy?
Chapem to ze mam oddelat suchac ale to potom?
Myslis tie haky ktorymi sa polohuje drziak na nohy?
Ci ktore?
Ja som tiez nejako dosiahla sikmu rovinu, ale ked tam potom posadim maleho tak sa to znova vrati naspat smerom dozadu…
No neviem, asi ste ma nepochopili…
Jo, toho přesně jsem dosáhla
, akorát jsem nezkoušela jestli to v té poloze vydrží..... Vím že hodně lidí ten zub řeší poskládáným ručníkem, jinak fakt už nevím… Já to zatím moc neřeším, protože bydlím skoro na samotě tak mám kočár jen jako dekoraci na verandě ![]()
Jo a ještě mne napadlo, že existuje takový jakoby klín, který se dá pod matraci v hluboké korbě a ten by měl o kousek prodloužit délku a hlavně mimi vidí ven, ale nevím jestli by ti to pomohlo.
ahojky,
ze resite barvu. Pridavam se k vyznavacum team brown… ![]()
Korbicku jsme meli active coffee, tu barvu jsem milovala, byla dokonala. Ale samo kdyz jsem se rozhoupala na sportak, tak uz tak velky vyber nebyl a ja si nemohla dovolit dalsi tydny cekat. Vyber padnul na team brown a reknu vam nakonec spokojenost nejvetsi
![]()
jak s barvou tak se sportakem…
nejdriv jsem resila na sportaku vsechno, po skoro dokonale vymakane korbe mi prisel naprosto nevymakanej…
nakonec jsme prechazeli na sportak v nejakych 7 mesicich, takze asi pred rokem, a po roce jezdeni spokojenost nejvetsi.
Ten skok pod zadkem mimca fakt resite jen na tom zacatku, pak uz mimi zpevni a nebute to problem ani na lezeni, prcek tam spaval pravidelne a nikdy si neztezoval. Dokud byl maly tak jsme davali pod zadek pod fusak tusim taky slozenej rucnik.
A po roce jezdeni, skoro dvou zimach a parnym lete musim rict, ze mi barvicka neprijde sisla ani trosku ![]()
ahoj všem já mám teda už 11 měsíčního kluka a jezdím jen po směru a hloubku sedu mám nastavenou na large bylo to tak a já s tím nehýbala a nemám nikde žádný zub a ani se mi sedačku nijak nepohne když dám dovnitř malého
mám sporťák active coffee a jsem spokojená barvička pěkná a potah se moc dobře udržuje
holky,ja se směju,někdo tu psal,tuším zmrzka,že team brown bude lepší,než college red,protože červený,zelený a modrý kočáry má každý,ale zatím to vypadá,že má každý team brown :_))))
Holky,jak dlouho mi ta korba vydrží??? co myslíte? malá má ted 58cm,
ahojte, potrebovala by som poradit. mam zakupeny mutsy slider yellow vanicku sportiak aj maxi-cosi z jedneho polskeho e-shopu. rada by som si dokupit nakupny kosik, ale zatial som k slideru ziaden nevidela ![]()
dalej, ten fusak, co maju v ponuke v niektorych obchodoch (napr. malvik.sk/cz), to je ako nanoznik alebo ako to myslia? lebo len rider ma origos nanoznik k zakupeniu. dufam, ze nie som sama, co ma slidera, ze mi pomozete.
a este mam jednu otazku ohladom maxi-cosi isofixu, ci mate niektora familyfix, totiz na slovensku to neviem zatial zohnat, na tom malviku to maju sice,ale drahe postovne.
No ja si myslim ze ti tam mala vydrzi…moj maly ma 70cm a este sme stale v korbicke aj s fusakom!
Je tam narvany,nohy ma srkcene, ale nevadi mu to…spi tam dobre…takze zatial ho tam nechavam, uvidim dokedy vydrzi..uz to ale asi dlho nebude..
Ja som kupovala vsetko v Nemecku, cez internet, ale mala som to overene..Konkretne sportak stal 130 eur a myslim ze to bola dobra cena, takze ta tvoja je SUPER.
Nanoznik - vobec neviem, ja som si ho kupila - pre istotu, no uvidim. Myslim, ze teraz ho ani nepouzijem, dam maleho len do toho fusaku a potom uz nanoznik nepotrebuje, aj sa mi to tak viac paci. Mozno buduci rok, ked uz bude behat a sediet v kombineze, tak mu dam nato nanoznik… uvidime…