Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderRozhodně bež do kožené, já se nechala překecat od prodavačy na pěnovku a zdá se mi že už jí mám trochu vymačkanou a když chci projet ve sněhu tak si stále musím dávat pozor abych s ní něco neudělala, by mne zajímalo jestli by to vyreklamovali.....
rukojet koženou a tašky se tu řešily pár stránek zpět…sakriš taky bychom měli promazat:-))
Holky je mi líto,že jsem na vás nedala a nekoupila Mutsyho,překousala jsem celou tuto diskusi a především kvůli reklamacím na Mutsy jsem koupila Brio Go,jak psala někde Denulenka,trapka s malýma kolečkama!!!
No a co se nestalo,při třetí jízdě se malá kolečka začala sama aretovat,povolená pružinka,která brzo sama praskne!!! a tak´jsem reklamovala!
Jesli mi to uznají,že to bylo už před tím než jsem ho koupila,tak odstoupím od smlouvy a koupím Mutsyho!Vážně žádný lepší není! ![]()
Holčiny tak jsem včera zjistila že máme rezavý podvozek. Na jednom místě se jakoby odlupuje barva a pod tím to rezaví. Je to na reklamaci?? Nebo mi řeknou že je to opotřebení?? Mne asi picne, po měsíci užívání mám prasklinu ve slídě. Nejraději bych ten kočár neviděla. No nic napíšu do Libfinu co s tím mám dělat, zatím potřebuju jezdit až roztaje sníh půjdem do golfek..... ten sníh mne už taky pěkně štve ![]()
Holky, prosím nevíte jakou barvu uvnitř má hluboká korbička Mutsy Cargo Grey? Moc se mi líbí, ale naposledy jsem ho v reálu viděla před Vánoci a to jsem se zapomněla podívat a teď ho nikde nemají.
Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:58
Nedá mi to, ale musím se zeptat. Mám vybraný kočárek Mutsy urban rider podvozek. Zatím jen teoreticky, tzn. na těhu zatím jen pracujeme. Teď brácha sháněli kočárek, tak prolezli snad vše a přišli s tím, že ten urban se má používat sporťák proti směru jízdy jen do 9kg. Pak jenom po směru. Že prý praská něco v tom kloubu a neuznají záruku. To by mi vůbec nevyhovovalo. Děti jsem měla velké a 9kg měli na půl roce a nejméně do roka bych chtěla sporťák používat pro směru. Příjde mi to divné. Nevíte o tom některá?
Kači a nemysleli košík?? Nedokážu si představit co by vadilo na kloubu......
kačka25 píše:
Nedá mi to, ale musím se zeptat. Mám vybraný kočárek Mutsy urban rider podvozek. Zatím jen teoreticky, tzn. na těhu zatím jen pracujeme. Teď brácha sháněli kočárek, tak prolezli snad vše a přišli s tím, že ten urban se má používat sporťák proti směru jízdy jen do 9kg. Pak jenom po směru. Že prý praská něco v tom kloubu a neuznají záruku. To by mi vůbec nevyhovovalo. Děti jsem měla velké a 9kg měli na půl roce a nejméně do roka bych chtěla sporťák používat pro směru. Příjde mi to divné. Nevíte o tom některá?
Naše malá má už 8,5 kg a do sporťáku šla před půldruhým měsícem. Nedokážu si představit, že už bych ji měla otáčet. No toto!
Tož jste mě tak vyděsili, že jsem si zavolala do obchodu, kde jsme kočár kupovali (Babypark na Černém mostě). Takže - výrobce skutečně doporučuje používat sporťák v protisměrou pouze do zhruba 11 kg váhy dítěte, ovšem mělo by se to týkat pouze dětí už samostatně sedících, které se v kočárku víc pohybují (předklánějí se, vyklánějí, otáčejí apod.). U ležících miminek by údajně nemělo delší používání být problém.
Tak děkuji za informace, ale trošku mi to zaráží. Teď jsem na Mutsy.com už koukala na nějaké nové barvy a plánovala. Tak nevím, jestli by jsem se nevrátila k icoo, ten jsem měla na třetí a byla jsem celkem spokojena. Ale Mutsy byla zase změna. Ale mám čas přemýšlet!
Já jsem taky rozvažovala mezi Mutsy a Icoo peak 4, nakonec jsem vzala Mutsy a nevím jestli jsem udělala dobře, ale asi žádný kočár není idealní, musela bych mít oba.....
Já měla právě od icoo myslím Platon, právě teď už ho nedělají a je jenom ten peak, ale je to skoro stejné. Já s ním byla celkem spokojená, je teda těžký, ale já do auta měla carreru od jané. tak mi to vyhovovalo. Ale líbí se mi u Mutsy ten výběr barev. To icoo má snad tři a ještě nepoužitelné!
To máš recht, měli modrobílou, červenočervenou, černooranžovou, modrožlutou a béžovou a béžovočervenou a ted si vyber. Ale co jsem četla je ten sporták lépe řešený.....
Každopádně mi podvozek začal rezevět takže poputuje.....
A já jsem psala na Libfin,pokud mi totoiž uznají reklamaci tak koupím Mutsy a tam mi napsali,že sedačka jde v proti směru používat normálně do 15kg!!!!Ty by to snad měli vědět nejlépe! ![]()
Tak tam by to měli vědět, jsou výhradní dovozci.
Enny3 - já sledovala diskuzi , jak chtěl poradit ten nerozhodný otec a v té době jsi kupovala to Brio. opravvdu vybrat dobrý kočár je horor. Na každém je něco. Ta Mutsy je pekelně malý kočár. A nemáte zkušenost, že by ta korba byla trochu jakoby z kopce a ještě mi přijde, že se trochu klepe?