Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky napadlo mě, jakou používáte pláštěnku na sportovní verzi mutsýka, jestliže vozíte mimčo čelem k vám? Já jsem koupila tu originální přes internet v naději, že bude hezky sedět, no sedí jakž takž, taky není moc řešená proti směru jízdy,ale to by až tak nevadilo, ale je stráááášně velká, skoro jako náš stan
, zabere mi skoro celý koš, jak to řešíte prosím vás vy? Existuje nějaká menší univerzální, která by se dala použít proti směru jízdy?
ahojky přesně tak pláštěnka těžká a obrovská,to aby jsi tahala ještě batoh
já origo prodala a koupila si klasickou universální na sportáky,třeba emitex,apod a super,složíš na placku a dáš do kapsy ![]()
Včera mi přišel sporťák, bohužel bez návodu. jak se skládá? Musím sundat sedačku z podvozku nebo to jde i s tím? A případně jak? Dík
taky jsem koukala na nějakou od emitexu, je to jedno jakou? já pořád řeším aby šla nandat když mám malou čelem k sobě totiž, aby se to tam nezašprajcovalo
o tyče od podvozku.
blucík: pláštěnku mám koupenou univerzální Emitex na hlubokáče (ke sporťákové jsem se ještě nedokopala
) a funguje perfektně
. Vozím proti směru, čelem ke mně.
holky proč zkrátka nedáte na rady těch, co UR mají a nedají na něj - na jeho ovládání-dopustit - pár stránek zpět…než na vaše 5 minutové dojmy z popojíždění v obchodě, já se s ním učila doma jezdit asi 3 dny!!…a btw třeba můj chlap to natáčení zadní nápravy doslova miluje…nebojte, on vám to ten kočár v dobrém vrátí
Denulenko já už jsem byla pro Mutsy rozhodnutá
, a to jen na základě dobrých zkušenostíá právě tady z této diskuse.
Ale prostě mě to trošku nahlodalo. A podotýkám že nechci kočár do obchodu, ale do terénu a nepotřebuji se točit na místě.
A opravdu jsem četla že si na to někdo nezvykl a na ovládání nadával. Tak jsem chtěla zjistit, jestli někdo nemá podobnou zkušenost.
Shodou okolností jsem dneska potkala s kočárkem taky jednoho tatínka a měl to zaaretované
Tak si člověk řekne proč ![]()
ahojky,tak proč nezkusíš 3rider,já ho měla,hluboký i sporták a nemůžu si ho vynachválit…oproti urbanovi je stokrát lehčí a přední dvě kola se krásně otáčí nebo je můžeš zaaretovat,jezdila jsem s ním i v terénu na horách a ok ![]()
Renny ale já také jezdím se zaaretovanými koly,např po chodínku,který vede rovně,ale ve městě vždy natáčím, kličkuji mezi lidma jako po másle…ale je to každého věc a pocit.Myslím, že na ovládání nadávala jedna maminka,co měla 4rider a zapůjčili jí UR když ho měla na reklamaci, to je jasný,že to si člověk nezvykne.Ale Mutsy jsou snad dobré všechny:-)Kdybys byla z Brna, řeknu ti: pojď si povozit a šla bych spááááááááát
Caute baby,
prosim vam, ked davate sportovu sedacku po smere jazdy, kde presne maju byt tie haky? Medzi tymi dvoma tyckami, za nimi alebo pred nimi?
A je pravda, ze hlbka sedu sa da lepsie nadstavit ked je je sedacka po smere jazdy? Aky je tam rozdiel???
Ja sa s tym sportakom stale trapim..
Zlata dobra korbicka… ![]()
Tak my jezdíme zatím proti směru… Zavolala jsem manžela ať zkusí tu hloubku sedu dát na small, a mu to šlo v pohodě, posunulo se to o pěkný kus nahoru, báječné.
Jinak po rovině a do kopce taky zaaretovávám a samozřejmě v terénu, opět jsme obnovili teréní procházky po loukách a lesích, akorát přes popadané stromy musíme přenášet, ale už jsem si zvykla a kočár mi nepřijde těžký.
Holky máte někdo fun seat?? využije to dítko nebo je to na prd?? Bud koupím koš nebo koš s fan seatem…
Díky
Zdravím, sporták jde složit se sedačkou jen když je sedačka ve směru jízdy, jinak se musí sundat. Jinak návod snad hledají všichni, protože byl komplet u podvozku, je to taková knížečka ![]()
Prosím zkušené, poraďte mi s nánožníkem na sporťák. Máme UR, originál Mutsy nánožník a zatím jezdíme proti směru. Doteď jsem nánožník upínala ne na kraj boudičky, ale až za ten kloub, aby na malou, když leží, tolik netáhlo. Jenže - máme docela čahounku a když teď ten nánožník takle „vytáhnu“, mele se v něm a je vidět, že už v něm nemá místo. Ale když ho upnu tak, jak to má být, tj. hned na kraj boudičky, tak ten rantl odstává a vypadá to děsně. Jak to řešíte vy u ležících mimin? Help… ![]()
ahojky,nánožníky jsou fakt nevychytaný a dost krátký,mi tam měli tlustej fusak s dekou a naaranžovaný aby to aspon nějak elegantně
vypadalo,nezbýváá než zkoušet a těšit se na jaro až nánožník vyhodíš!!!!
jo to je fakt, moje první šla do sporťáku už ve čtyřech měsících, v hlubokém halekala na celé město, bůh ví co jí v něm vadilo, pravda ale je, ža potom asi ještě 2 měsíce řičela i ve sporťáku
Ale že šla tak brzy do spor´táku jí nijak neublížilo.