Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
16.2.10 14:25

Leniku,s tím rezavěním to je divné…určitě bych reklamovala,ale tuto zimu se nedivím ničemu.A´ta stříška praskla asi 90%..tak to tak prostě asi je…někdo říkal,že si to dal přešít,ale to je jen estetická záležitost..furt má mutsy super jiné výhody..nebuď:-(Jinak s tou jízdou v protisměru mi to nepřide zas taková hrozná věc cca 10kg má dítě skoro v roku a podle mně se chce dívat kam jede,než furt na maminku,ne? Jinak pokud je to bezpečnější,tak to neřešim vůbec.Hlavně,že se tam líbí dětem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.2.10 15:07
:-)

Příspěvek upraven 18.02.10 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.10 15:39

Psala jsem do Libfinu, jestli to má cenu reklamovat, tak mi napsali že určitě ano, no doufám že nebudu měsíc bez kočíku a oni mi napíšou že to neuznají, mám koupené golfky tak snad to přežijem, už aby ten sníh roztál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.2.10 20:13

Holky,pomoc!!!!! právě mi přišel ten sporťák a za prvé mám pididírku v té plastové stříšce - jakoby třeba od cenovky… a za druhé, vzadu v té stříšce když se sundá tak je za zádama nějaká překližka nebo co a od ní je ta látka celá zažloutlá.....máte to tam taky - tu zažloutnutí???? jinak mi přišel bez manuálu,takže ju paní z eshopu pořádně seřvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.10 20:37

No to je hnus!!! Nemáš to vystavený kus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.2.10 20:40

Leni to nemám šanci poznat,ale vše tomu nasvědčuje, už jsem napsala prodejci a jen se modlím,aby mi odepsala,jinak jedu doKladna a budu řádit jak černá ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.2.10 20:54

Denulenko, ten sporťák jim hoď na hlavu!!!tohle trochu přehnali!!! zažloutlé by to být nemělo a vůbec by tam neměla být dírka ve stříšce. sice někdo tvrdí, že je to jen estetická vada, ale není to pravda. taky jsme měli dírku a malá o ní stále zavazovala čepicí.navíc ta dírka se časem bude zvětšovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.2.10 21:05

Já teď budu tu slídu reklamovat, tak jsem zvědavá co mi řeknou, když se jim to láme tak proč to tam dávají? Používáte to někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
17.2.10 10:02

tak jsem se paní dovolala a řekla at topošlu zpět,že to bude reklamovat ona a peníze mi pošle zpět a já asi udělám to,že ten sporták koupím tady v kamenném obchodě…říkala,že ona to vystavené neměla,že jedině Libfin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
17.2.10 11:27

Ta slída je tam úplně na prd. Uvítala bych, kdyby místo ní dali větrací mřížku z nějakého textilu.
S tou nosností sporťáku je to pro mě taky novinka. Malá má 12 kg a rokk a půl a vozíme podle nálady po i proti směru a žádný problém. Snad jen je třeba si zvykat na změnu těžiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beebka
18.2.10 17:57

Teda koukám, že i s tímhle Krasavcem mezi kočárky jsou dost problémy. Hele, a kdo máte tu koženou rukojeť, nevadí vám do ruky ten šev na tý kůži??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Beebka
18.2.10 17:58

Cargo grey

nativa píše:
Holky, prosím nevíte jakou barvu uvnitř má hluboká korbička Mutsy Cargo Grey? Moc se mi líbí, ale naposledy jsem ho v reálu viděla před Vánoci a to jsem se zapomněla podívat a teď ho nikde nemají.

Já viděla Cargo Grey s tyrkysovou uvnitř. Bylo to na Cernym Mostě.

• Citovat
  • Upravit
5826
18.2.10 20:01
Beebka píše:
nativa píše:
Holky, prosím nevíte jakou barvu uvnitř má hluboká korbička Mutsy Cargo Grey? Moc se mi líbí, ale naposledy jsem ho v reálu viděla před Vánoci a to jsem se zapomněla podívat a teď ho nikde nemají.
Já viděla Cargo Grey s tyrkysovou uvnitř. Bylo to na Cernym Mostě.

Děkuju - můžu se zeptat kde konkrétně - vyrazila bych tam. Díky moc

Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beebka
18.2.10 20:06

Cargo grey

Tuším, že to bylo v Babyparku na Černým Mostě v Praze 9. Pani tam byly celkem ochotné a odpovídaly na mé všetečné otázky :-D

• Citovat
  • Upravit
5826
18.2.10 21:28

Cargo Grey

Díky, zítra se tam vydám. Snad tam ještě bude.

Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4