Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLeniku,s tím rezavěním to je divné…určitě bych reklamovala,ale tuto zimu se nedivím ničemu.A´ta stříška praskla asi 90%..tak to tak prostě asi je…někdo říkal,že si to dal přešít,ale to je jen estetická záležitost..furt má mutsy super jiné výhody..nebuď:-(Jinak s tou jízdou v protisměru mi to nepřide zas taková hrozná věc cca 10kg má dítě skoro v roku a podle mně se chce dívat kam jede,než furt na maminku,ne? Jinak pokud je to bezpečnější,tak to neřešim vůbec.Hlavně,že se tam líbí dětem:-)
Psala jsem do Libfinu, jestli to má cenu reklamovat, tak mi napsali že určitě ano, no doufám že nebudu měsíc bez kočíku a oni mi napíšou že to neuznají, mám koupené golfky tak snad to přežijem, už aby ten sníh roztál…
Holky,pomoc!!!!! právě mi přišel ten sporťák a za prvé mám pididírku v té plastové stříšce - jakoby třeba od cenovky… a za druhé, vzadu v té stříšce když se sundá tak je za zádama nějaká překližka nebo co a od ní je ta látka celá zažloutlá.....máte to tam taky - tu zažloutnutí???? jinak mi přišel bez manuálu,takže ju paní z eshopu pořádně seřvat
Leni to nemám šanci poznat,ale vše tomu nasvědčuje, už jsem napsala prodejci a jen se modlím,aby mi odepsala,jinak jedu doKladna a budu řádit jak černá ruka
Denulenko, ten sporťák jim hoď na hlavu!!!tohle trochu přehnali!!! zažloutlé by to být nemělo a vůbec by tam neměla být dírka ve stříšce. sice někdo tvrdí, že je to jen estetická vada, ale není to pravda. taky jsme měli dírku a malá o ní stále zavazovala čepicí.navíc ta dírka se časem bude zvětšovat…
Já teď budu tu slídu reklamovat, tak jsem zvědavá co mi řeknou, když se jim to láme tak proč to tam dávají? Používáte to někdo??
tak jsem se paní dovolala a řekla at topošlu zpět,že to bude reklamovat ona a peníze mi pošle zpět a já asi udělám to,že ten sporták koupím tady v kamenném obchodě…říkala,že ona to vystavené neměla,že jedině Libfin
Ta slída je tam úplně na prd. Uvítala bych, kdyby místo ní dali větrací mřížku z nějakého textilu.
S tou nosností sporťáku je to pro mě taky novinka. Malá má 12 kg a rokk a půl a vozíme podle nálady po i proti směru a žádný problém. Snad jen je třeba si zvykat na změnu těžiště.
Teda koukám, že i s tímhle Krasavcem mezi kočárky jsou dost problémy. Hele, a kdo máte tu koženou rukojeť, nevadí vám do ruky ten šev na tý kůži??? ![]()
nativa píše:
Holky, prosím nevíte jakou barvu uvnitř má hluboká korbička Mutsy Cargo Grey? Moc se mi líbí, ale naposledy jsem ho v reálu viděla před Vánoci a to jsem se zapomněla podívat a teď ho nikde nemají.
Já viděla Cargo Grey s tyrkysovou uvnitř. Bylo to na Cernym Mostě.
Beebka píše:nativa píše:Já viděla Cargo Grey s tyrkysovou uvnitř. Bylo to na Cernym Mostě.
Holky, prosím nevíte jakou barvu uvnitř má hluboká korbička Mutsy Cargo Grey? Moc se mi líbí, ale naposledy jsem ho v reálu viděla před Vánoci a to jsem se zapomněla podívat a teď ho nikde nemají.
Děkuju - můžu se zeptat kde konkrétně - vyrazila bych tam. Díky moc
Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:59
Tuším, že to bylo v Babyparku na Černým Mostě v Praze 9. Pani tam byly celkem ochotné a odpovídaly na mé všetečné otázky ![]()
Díky, zítra se tam vydám. Snad tam ještě bude.
Příspěvek upraven 13.07.10 v 16:59